EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.169.775

Publication

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 06.07.2012, NGL 13.07.2012 12309-0215-030
05/03/2012
ÿþ~P~~(¬ ~

~ F

Mod Wart1 t1 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,11

*12049593

21 FE-V. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.169.775

Benaming

(voluit) : EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA door de besloten vennootschap naar Nederlands recht CED International B.V., wordt overgenomen met effect vanaf 1 februari 2012 - Ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor Meester Theodoor August Marius Jansen, notaris kantoorhoudende te Ridderkerk, Nederland, op 31 januari 2012 blijkt:

De algemene vergadering van aandeelhouders van CED International B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den IJssel, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor Rotterdam onder het nummer 24310147 ("Overnemende Vennootschap"), heeft conform het voorstel tot fusie op acht december tweeduizend en elf besloten tot fusie blijkens akte van proces-verbaal verleden op eenendertig januari tweeduizend twaalf ten overstaan van notaris Jansen, eerder genoemd.

Aangezien de fusie in België gekwalificeerd wordt als een grensoverschrijdende met fusie gelijkgestelde verrichting, dient overeenkomstig artikel 772111 paragraaf '1 van het Belgisch Wetboek van vennootschappen, het besluit tot fusie niet goedgekeurd te worden door de algemene vergadering van aandeelhouders van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA, maar volstaat het besluit tot goedkeuring van de fusie door de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap.

De algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap, handelend als gemeld, verklaarde vervolgens over te gaan tot fusie. Door de fusie houdt EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA op te bestaan en wordt het vermogen van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA onder algemene titel verkregen door de Overnemende Vennootschap.

Bij de fusie worden geen aandelen uitgereikt, aangezien de Overnemende Vennootschap enig aandeelhouder is van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA.

De fusie is van kracht vanaf de dag na het verlijden van de notariële akte tot vaststelling van de fusie, zijnde 1 februari 2012.

Rechtsgevolgen.

De juridische fusie heeft de volgende rechtsgevolgen:

a.EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA houdt als gevolg van de fusie op te bestaan met ingang van de dag na het verlijden van deze akte, zijnde 1 februari 2012, per welke datum haar vermogen onder algemene titel op de Overnemende Vennootschap zal overgaan en de aandelen in het kapitaal van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA zullen vervallen,

b.met ingang van één februari tweeduizend en twaalf zal de Overnemende Vennootschap de financiële gegevens van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA in haar eigen jaarrekening verantwoorden. Dientengevolge is het laatste boekjaar van EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS BVBA geëindigd op eenendertig januari tweeduizend en twaalf.

Dirk Clement

Zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd: geapostilleerde notariële akte van 31 januari 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2011
ÿþa Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t 11193696

esse.

~~~Co 20~~

l~

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.169.775

Benaming

(voluit) : Expertiseburo Jordens & Mertens

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Het College van Zaakvoerders legt een voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting neer in toepassing van artikel 772/6 en 772/7 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en Titel 7 Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek.

Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "Expertiseburo Jordens & Mertens", met maatschappelijke zetel te Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem, België, en met ondernemingsnummer 0439.169.775 door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "CED INTERNATIONAL", gevestigd te Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den IJssel, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Rotterdam onder KvK-nummer 24310147.

Overeenkomstig artikel 2:316 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek moet ten minste een van de te fuseren rechtspersonen, op straffe van gegrondverklaring van een verzet als bedoeld in artikel 2:316 lid 2 van het; Nederlands Burgerlijk Wetboek, voor iedere schuldeiser van deze rechtspersonen die dit verlangt zekerheid stellen of hem een andere waarborg geven voor de voldoening van zijn vordering. Dit geldt niet, indien de schuldeiser voldoende waarborgen heeft of de vermogenstoestand van de verkrijgende rechtspersoon na de fusie niet minder waarborg zal bieden dat de vordering zal worden voldaan, dan er voordien is.

Tot een maand nadat alle te fuseren rechtspersonen de nederlegging van het voorstel tot fusie hebben aangekondigd kan iedere schuldeiser door een verzoekschrift aan de rechtbank tegen het voorstel tot fusie in verzet komen met vermelding van de waarborg die wordt verlangd.

Voordat de rechter beslist, kan hij de rechtspersonen in de gelegenheid stellen binnen een door hem; gestelde termijn een door hem omschreven waarborg te geven.

Indien tijdig verzet is gedaan, mag de akte van fusie eerst worden verleden, zodra het verzet is ingetrokken. of de opheffing van het verzet uitvoerbaar is.

Schuldeisers van de Overnemende Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de vestiging van deze vennootschap, Rietbaan 40-42, NL-2908 Capelle aan den IJssel, Nederland, door zich te richten tot tot de heer Ruud Beckers, of telefonisch op het volgende nummer +31 10 284 34 98.

Overeenkomstig artikel 684 van het Belgische Wetboek van vennootschappen kunnen, uiterlijk binnen twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de fusie, de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie of splitsing wier vordering ontstaan is vôér die bekendmaking en nog niet is vervallen, zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

De Verkrijgende Vennootschap waaraan deze schurdvordering is toegescheiden, en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kunnen elk deze rechtsvordering afweren door de schuldvordering te voldoen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de schuldplichtige vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld zoals in kort geding; hetzelfde geldt voor de tenuitvoerlegging van de gewezen beslissing.

Onverminderd de rechten in de zaak zelve bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. t

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

gesteld gelet op de waarborgen en voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de Verkrijgende Vennootschap.

Indien de zekerheid niet binnen de bepaalde termijn is gesteld, wordt de schuldvordering onverwijld opeisbaar. In dit geval zijn bij splitsing de Verkrijgende Vennootschappen hoofdelijk gehouden tot nakoming van deze verbintenis.

Schuldeisers van de Overgenomen Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap, Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem, door zich te richten tot de heer Brendan van der Velden, of telefonisch op het volgende nummer +32 2 730 36 62.

Dirk Clement

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 7 DEC. 1011

ql(} ~

L~J~'~~` '

~p~~ Griffie

III I~INIQhII~~I~IIIMRI

" iiiessia"

Ondernemingsnr : 0439.169.775

Benaming

(voluit) : EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Woluwelaan 148-150

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Statutenwijziging - Benoeming van zaakvoerders

Tekst vvvHet jaar tweeduizend en elf, op dertig november.

Te Antwerpen, in het notariskantoor, om veertien uur.

Voor mij, Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te Antwerpen,

WERD GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS", gevestigd te 1831 Diegem, Woluwelaan 148150, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0439.169.775 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige.

Vennootschap opgericht als coöperatieve vennootschap onder de benaming 'EXPERTISEBURO MERTENS" bij onderhandse akte van 19 december 1989, bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 1990, onder nummer 900106-24.

De vennootschap werd omgezet in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 14 oktober 1994. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 november 1993, onder nummer 931106-477.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 21 september 1994. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 1994, onder nummer 941012-151.

De benaming van de vennootschap werd gewijzigd in "EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS" en de: statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 28 juni 1995. De notulen, van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 juli 1995,' onder nummer 950715-683.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2006. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2006, onder nummer 06110182.

Bureau

De zitting wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer JANSEN Dirk, geboren te Balen op 21 februari 1956, wonend te 2640 Mortsel, Steenakker 96.

De voorzitter verklaart noch een secretaris, noch een stemopnemer aan te duiden.

Samenstelling van de vergadering

Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten, eigenaars volgens hun verklaringen van het: hiemavolgend aantal aandelen :

aantal

aandelen 1.De vennootschap naar Nederlands recht "CED International B.V.", gevestigd te 2908 LP Capelle aan den IJssel (Nederland), met KvK-nummer 24310147;

eigenares van drieënzeventig aandelen

2.De vennootschap naar Nederlands recht "CED Nederland B.V.", gevestigd te 2908 LP Capelle aan den IJssel

73

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

(Nederland), met KvK-nummer 24427258;

eigenares van één aandeel

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"INTERIURA", gevestigd te 1831 Diegem, Woluwelaan 148-150,

in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven

in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van

Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0442.888.241

en geregistreerd als B.T.W.-plichtige.

eigenares van één aandeel

TEZAMEN : vijfenzeventig aandelen 75

Vertegenwoordiging - Volmachten

Afle vennoten worden hier geldig vertegenwoordigd door de heer JANSEN Dirk, voornoemd, krachtens

onderhandse volmachten hieraangehecht.

Toelichting van de voorzitter

De voorzitter leidt de vergadering in en zet het volgende uiteen :

1.Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00),

verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00).

II.Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

111.Alle vennoten hebben zich akkoord verklaard dat de vergadering beraadslaagt over de volgende agenda:

AGENDA

1. VERSLAGEN

Bespreking van:

-het verslag van de raad van bestuur, in uitvoering van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen,

waarin de voorgestelde omzetting in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte wordt

verantwoord, en aan welk verslag een staat van activa en passiva is gehecht die niet meer dan drie maanden

voordien is vastgesteld;

-het verslag van de commissaris, in uitvoering van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

2.OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

Besluit tot omzetting, goedkeuring van het ontwerp van statuten.

3.BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

IV.Aangezien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, vervalt de noodzaak van de oproeping en

wordt voldaan aan de aanwezigheidsquorumvereiste van artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen.

De afwezige bestuurders en commissaris hebben aan de vennootschap gemeld uitdrukkelijk te verzaken

aan de oproepingsformaliteiten en tevens niet persoonlijk op de zitting aanwezig te zullen zijn.

De vergadering is aldus bevoegd om rechtsgeldig te beraadslagen en geldige besluiten te treffen.

V.Overeenkomsiig de bepalingen van artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen moet het besluit

tot omzetting in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden

aangenomen met ten minste de vierlvijfden van de stemmen uitgebracht op een vergadering waarop ten minste

de helft van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

V.De vennoten zijn ervan in kennis gesteld dat overeenkomstig de bepalingen van artikel 781 van het

Wetboek van vennootschappen iedere vennoot te allen tijde in de loop van het boekjaar kan uittreden vanaf de

bijeenroeping van een algemene vergadering die over de omzetting van de vennootschap moet besluiten,

zonder dat hij aan enige andere voorwaarde moet voldoen en niettegenstaande enige andersluidende bepaling

in de statuten.

Geen enkele vennoot heeft verklaard van deze mogelijkheid gebruik te willen maken.

Vaststelling

De toelichting van de voorzitter wordt door alle aanwezige leden van de vergadering als juist erkend.

Beraadslagingen - Besluiten:

Hierna neemt de vergadering de agenda in behandeling en treft, na beraadslaging de volgende besluiten :

1. VERSLAGEN

Het verslag van de raad van bestuur in uitvoering van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, wordt besproken.

Hierin wordt de voorgestelde omzetting in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verantwoord. Aan dit verslag is een staat van aktiva en passiva per 30 september 2011 gehecht.

Verder wordt ook het verslag van de commissaris, opgemaakt in uitvoering van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, besproken.

De besluiten van het revisoraal verslag, opgemaakt op 25 november 2011 door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", kantoor houdend te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer VAN DEN ECKER Ronald, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De diverse controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren laten ons toe in het raam van de voorgenomen verrichting te verklaren dat:

1

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

" -de ons voorgelegde staat van activa en passiva per 30 september 2011 van de bestaande coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Expertiseburo Jordens & Mertens" niet enige overwaardering van het netto-actief bevat;

-het eigen vermogen van de vennootschap dat uit voormelde staat van activa en passiva kan afgeleid worden, groter is dan het in de voornoemde staat opgenomen maatschappelijk kapitaal;

-dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dat thans ¬ 18.600 bedraagt, uitstijgt boven het vereiste minimum kapitaal voor besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van ¬ 18.550 (artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen).

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in verband reet de omzetting van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Expertiseburo Jordens & Mertens" naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Dit controleverslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden."

Aangezien alle vennoten erkennen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van hebben genomen, wordt de voorzitter vrijgesteld er lezing van te geven.

Een getekend exemplaar van gezegde verslagen zal samen met deze notulen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Eerste besluit

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00), verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering beslist dat de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de rechtspersoonlijkheid van de coöperatieve vennootschap verderzet, alsook de boekhouding gewoon zal verder voeren.

Tenslotte beslist de vergadering het ontwerp van statuten goed te keuren.

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS"

2. De zetel van de vennootschap: 1831 Diegem, Woluwelaan 148-150, in het gerechtelijk arrondissement Brussel

3. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van expertiseopdrachten van roerende en onroerende goederen in de meest uitgebreide zin,

voornamelijk autovoertuigen en machines. Tot verwezenlijking ervan mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of het bereiken of uitbreiden ervan zouden kunnen bevorderen.

Zij zal deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, en

voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Zij kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of welke vorm dan ook, zowel in België

als in bet buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen of met ondernemingen in het algemeen.

Zij zal mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten zowel van roerende als van onroerende aard, die tot de

verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden

binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij kan zich borg stellen voor haar vennoten of voor vennootschappen waarin zij

een deelneming of een participatie bezit..

4.De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

5. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00).

Het is verdeeld in vijfenzeventig (75) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.b) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

6.a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

b) Intern bestuur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

' Indien er maar één zaakvoerder is benoemd, dan is deze zaakvoerder bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

7. Het begin en het einde van het boekjaar: één april - éénendertig maart

8. a)Gewone algemene vergadering: de eerste vrijdag van de maand september, om achttien uur

b)Vertegenwoordiging van de vennoten:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegen-

woordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door

een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging

belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c)Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

9.De bepalingen betreffende

a)de bestemming van de winst - reserve:

Van het te bestemmen winstsaldo wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve

te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

zaakvoerders.

b)de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

VERDER WERD NOG HET VOLGENDE BESLOTEN:

a) De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de opdracht van elk van de hierna vermelde bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van rechtswege een einde heeft genomen:

1.de heer CLEMENT Dirk Maria Leon, met rijksregistemummer 69.08.17-053.69, geboren te Merksem op 17 augustus 1969, wonend te 2950 Kapellen, Jagersdreef 11;

2.de vennootschap naar Nederlands recht "CED International B.V.", gevestigd te 2908 LP Capelle aan den IJssel (Nederland), met KvK-nummer 24310147, die voor de uitvoering van deze opdracht vast werd vertegenwoordigd door de heer WITTEVEEN Stephanus Hieronymus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op 23 december 1962, wonend te 3090 Overijse, Grachtwijlenlaan 14, met rijksregistemummer 62.12.23-437.65, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft vervolgens beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2) en tot deze functie te benoemen voor de duur van de vennootschap:

1.de heer CLEMENT Dirk Maria Leon, met rijksregistemummer 69.08.17-053.69, geboren te Merksem op 17 augustus 1969, wonend te 2950 Kapellen, Jagersdreef 11;

2.de vennootschap naar Nederlands recht "CED International B.V.", gevestigd te 2908 LP Capelle aan den IJssel (Nederland), met KvK-nummer 24310147, die voor de uitvoering van deze opdracht vast werd vertegenwoordigd door de heer WITTEVEEN Stephanus Hieronymus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op 23 december 1962, wonend te 3090 Overijse, Grachtwijlenlaan 14, met rijksregistemummer 62.12.23-437.65, dit overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten wordt de vennoot-'schap geldig verbonden in en buiten rechte door een zaakvoerder, alleen handelend bevoegd.

b) Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg

70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn

gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de

vennootschap te vorderen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, datum als voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de leden van het bureau en de vertegenwoordiger van de

vennoten, met mij, geassocieerd Notaris, getekend.

(volgen de handtekeningen).

- VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd Notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 30 november 2011, met in bijlage : drie volmachten,

verslag raad van bestuur, revisoraal verslag, en uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.10.2011, NGL 21.11.2011 11613-0249-033
16/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e3nu 3e:_g

03 AU G1%rtP

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 11125400"

Ondernemingsnr : 0439.1 69.775

Benaming

(voluit) : Expertiseburo Jordens & Mertens

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Woluwelaan 148-150, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Bevestiging ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 juni 2011:

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de volgende personen als bestuurder van de vennootschap met ingang van 3 januari 2011:

-De naamloze vennootschap MERTENS MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te Hullekenstraat 135. bus 2, 9200 Dendermonde en met ondernemingsnummer 0419.338.720, vast vertegenwoordigd door de heer: ROBERT MERTENS, wonende te Hullekenstraat 135 bus 2, 9200 Dendermonde;

-De vennootschap onder firma AM, met maatschappelijke zetel te Hullekenstraat 135 bus 2, 9200 Dendermonde en met ondernemingsnummer 0817.017.439, vast vertegenwoordigd door mevrouw ANN: MERTENS, wonende te Jozef Van Bogaertstraat 21/1, 9200 Dendermonde;

-Mevrouw SONJA FLIPS, wonende te Hullekenstraat 135 bus 2, 9200 Dendermonde.

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de benoeming van de volgende personen als. bestuurder van de vennootschap met ingang van 3 januari 2011 voor een duur van 6 jaar, eindigend op de. gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2016:

-De Nederlandse besloten vennootschap CED INTERNATIONAL B.V., gevestigd te Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den IJssel, Nederland, ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Rotterdam en met KvK-nummer 24310147, vast vertegenwoordigd door de heer STEPHANUS HIERONYMUS WITTEVEEN, wonende te Lyceumlaan 19, 3707 EB Zeist, Nederland;

-De heer DIRK MARIA LEON CLEMENT, wonende te Willy Staeslei 7, 2180 Ekeren.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 27 juni 2011:

. De Raad van Bestuur bevestigt met eenparigheid van stemmen het ontslag van mevrouw SONJA FLIPS,

wonende te Hullekenstraat 135 bus 2, 9200 Dendermonde als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 3 januari 2011.

De Raad van Bestuur bevestigt met eenparigheid van stemmen de benoeming van de Nederlandse: besloten vennootschap CED INTERNATIONAL B.V., gevestigd te Rietbaan 40-42, 2908 LP Capelle aan den. IJssel, Nederland, ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Rotterdam en met KvK-nummer 24310147, vast vertegenwoordigd door de heer STEPHANUS HIERONYMUS WITTEVEEN, wonende te Lyceumlaan 19, 3707 EB Zeist, Nederland, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 3 januari 2011 voor de duur van zijn mandaat als bestuurder.

CED INTERNATIONAL B.V.

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

De heer S. Witteveen

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2011 : DE044221
22/11/2010 : DE044221
28/09/2010 : DE044221
02/10/2009 : DE044221
11/09/2009 : DE044221
01/10/2008 : DE044221
04/10/2007 : DE044221
07/07/2006 : DE044221
14/12/2005 : DE044221
30/08/2005 : DE044221
23/12/2004 : DE044221
16/12/2003 : DE044221
26/11/2003 : DE044221
20/12/2002 : DE044221
19/12/2001 : DE044221
16/12/2000 : DE044221
22/12/1999 : DE044221
05/06/1996 : DE44221
01/01/1996 : DE44221
05/01/1993 : DE44221
01/01/1993 : DE44221
01/01/1992 : DE44221

Coordonnées
EXPERTISEBURO JORDENS & MERTENS

Adresse
WOLUWELAAN 148-150 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande