EYECORP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EYECORP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.465.871

Publication

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 29.08.2012 12492-0347-009
02/08/2012
ÿþVoor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

!bd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0811465871

Benaming

(voluit) : EYECORP in vereffening

(verkorf) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria Henriettelaan 38 - 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de besluifen van de vennoten van 11 juni 2012 blijkt dat:

De vennoten hebben beslist om na kennisname van de goedkeuring van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Brussel op 8 juni 2012, de vereffening van de vennootschap te sluiten, zodat EYECORP BVBA in vereffening per 11 juni 2012 definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard te Pasteelsstraat 1 - 2640 Mortsel gedurende een termijn van tenminste vijf jaar te rekenen vanaf heden.

De vennoten verlenen décharge aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vennoten bevestigen dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor consignatie van gelden en waarden.

De vennoten beslissen bijzondere volmacht toe te kennen aan dhr, Mark Berkhout teneinde de nodige formaliteiten te verrichten in het kader van de sluiting van de vereffening zoals ondermeer het afsluiten van de bankrekening en het ondertekenen en indienen van de fiscale en andere aangiften.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

Eensluidend verklaard, Verlaet Consulting CVBA vertegenwoordigd door Nathalie Hendrickx, volmacht

III 111111111 111ff 1JUlI11 IIB

*12136039*

N

2 4 JUIL. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012
ÿþr (a\ Mod 11.1

[1_4233: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

h lIIIIIoaIIIIssaIII1111s*11

*ia

2 1 FEB 101Z

BRUSSS%

Griffie

Ondernemingsnr :0811.465.871

Benaming (voluit) :EYECORP

(verkort): *

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :MARIA HENRIETTELAAN 38

1700 BRUSSEL

Onderwerp(enl akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

Op drieëntwintig december

Om negen uur dertig

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van "EYECORP" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 1700 Dilbeek, Maria Henriettelaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer BE 0811.465.871, opgericht bij akte verleden voor notaris Wellens Paul te Mortsel op dénentwintig april tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf mei tweeduizend en negen onder nummer 09065904, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

De vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTe BESLUIT.

Kennis wordt genomen van het verslag van de raad van de zaakvoerders, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato dénendertig oktober tweeduizend en elf, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisor Kris Meuldermans van bvba De Mol, Meuldermans & Partners, te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde heer Kris Meuldermans, de dato negentien december tweeduizend en elf, besluit met betrekking tot de invereffeningstelling als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van de BVBA EYECORP een boekhoudkundige staat per 31 oktober 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van £ 15.030,49 en een netto-actief van £ 8.908,86.

De vereffening kadert in toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nnexes du Moniteur belge

Bylagen b1] het Belgisch Staa

Lu* B - vervolg

Boom, 19 december 2011

(get.)

Bvba De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 S 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden. Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden. Dientengevolge zal de vennootschap "EYECORP" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT.

Tot vereffenaar wordt aangesteld: de heer Berkhout Mark voornoemd, hierna "de Vereffenaar".

Deze benoeming vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig artikel 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit tevens voornoemde de heer Berkhout, volmacht te geven teneinde het eenzijdige verzoekschrift, opgesteld overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel voor het homologeren van zijn of haar aanstelling tot vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

DERDE BESLUIT.

De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan 66n of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de enige zaakvoerder met ingang vanaf heden eindigt, te weten:

De besloten vennootschap FLOMAX HOLDING en de besloten vennootschap PHIKA HOLDING, voornoemd, als gewone zaakvoerder;

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de raad van bestuur, voor de

N

trylagen bij het Belgisch Staatsblad - 05103t2012nnexes uMoniteur e

Voor-

behouden aan hèt e gist

Staatsblad

Voorbehouden aan het ' ,$elgisch Staatsblad Luik B - vervolg

uitoefening van hun mandaat tot op heden.

VIJFDE EN LAATSTE EESLUIT

Worden aangesteld om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijk documenten te tekenen: de heer Verlaet Jean, mevrouw Hendrickx Nathalie en de heer Mens Johan kantoorhoudende te Pasteelsstraat 1 te 2640 Mortsel. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat de volmachtdragers ieder afzonderlijk kunnen handelen.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met eénparigheid van stemmen genomen. WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden op voormelde datum te Mortsel, op ons kantoor.

Nadat de akte integraal of gedeeltelijk werd voorgelezen zoals gemeld en werd toegelicht, hebben de partijen getekend met ons, geassocieerd notaris. Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd drie bladen, zonder verzendingen, Registratie MORTSEL, de 27 DEC. 2011. Boek 143, blad 57, vak 19. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte, het origineel verslag van de bedrijfsrevisor, het vonnis van de bevestiging aanstelling vereffenaar en een kopie van het paspoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes di



07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11505-0464-010

Coordonnées
EYECORP

Adresse
MARIA HENRIETTELAAN 38 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande