EYEWORKS HALFTIEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EYEWORKS HALFTIEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.231.175

Publication

17/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302205*

Neergelegd

13-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845231175

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Eyeworks Halftien

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Fabrieksstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op twaalf april tweeduizend

twaalf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon die is opgetreden als oprichter een handelsvennootschap heeft opgericht in

de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam:  Eyeworks Halftien .

2. De vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Fabrieksstraat 43.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. Is opgetreden als oprichter : de naamloze vennootschap  EYEWORKS BELGIUM , met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Fabrieksstraat 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0863.293.961.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR)

bedraagt.

Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen, alle fiscale en andere provisies maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf (5) procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de Raad van Bestuur, over de aanwending van het saldo. De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden. De Raad van Bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van interim-dividenden.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volstort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende kapitaalsinvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten voordele van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volstort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

* De besloten vennootschap naar Nederlands recht  EYEWORKS HOLDING B.V. , met ondernemingsadres te Anthony Fokkerweg 61, 1059 CP Amsterdam (Nederland), ingeschreven in het register van de Kamers van Koophandel onder nummer 34159316, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer VAN WECHEM, Ronaldus Hermanus, wonende te Apollolaan 92, 1077 BE Amsterdam, Nederland;

- De naamloze vennootschap  EYEWORKS BELGIUM , voormeld, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen : mevrouw MERTENS, Kathleen, wonende te 1850 Grimbergen, Roostbaan 30;

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten van de vennootschap wordt aan de bestuurders volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De mandaten gelden voor de duur van zes jaar, gaan in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigen bij de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend zeventien.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : Vaën Vercruysse en Hannelore De Ly van K LAW BVBA, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

10. - Als commissaris is aangesteld : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KPMG Bedrijfsrevisoren , met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vast vertegenwoordigd door mevrouw Sophie Brabants. De opdracht geldt voor een duur van drie jaar en zal eindigen op de jaarvergadering te houden in 2015.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel:

1. Het vervaardigen, coördineren, verhuren en distribueren in alle stadia van afwerking van alle communicatie- en audiovisuele producten en dit met inbegrip van opnemen, opmaak, sonorisatie en verdere afwerking en in het bijzonder van filmen en producties op gebied van televisie, radio en videorecording en alle huidige en toekomstige communicatievormen, alsmede het distribueren hiervan met alle mogelijke technische middelen.

De informatie inzake audiovisuele producten van videorecording bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen.

De exploitatie in de ruimste zin van een film- en televisiebedrijf.

Het produceren en regisseren, verdelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van films en filmmateriaal.

2. Het exploiteren van bioscoopzalen en aanverwanten.

3. Het schrijven van scenario s, het uitgeven ervan, het produceren, schrijven, realiseren en regisseren van televisieprogramma s en televisie-uitzendingen.

4. De uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten omvattende de inning van

auteursrechten en alle gelijkaardige rechten die daarmee verband houden.

Het stellen van makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en aanverwante rechten.

5. Het uitgeven van muziekproducties, het vertegenwoordigen van muziekproducenten en het verdelen van platen, cassettes en compactdiscs.

6. Het doen bouwen en doen verbouwen, de verandering, het inrichten, het huren en verhuren, het beheren in de breedste zin van alle onroerende en roerende goederen meer speciaal maar niet uitsluitend: studioruimten, decors en technische installaties.

7. Alle financiële operaties

8. Het in hypotheek stellen van haar onroerende goederen en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als van alle derden.

9. Het beheer van een patrimonium, samen gesteld uit onroerende en roerende goederen , het valoriseren en instand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijk onroerende handelingen in de breedste zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

10. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

11. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande beheers- en bestuursopdrachten en mandaten.

12. Alle activiteiten zoals onderzoek, advies, assistentie die gericht zijn op de  management-problematiek . Tussenkomsten die ondermeer gericht zijn op de persoonspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, personeelsurvey, coaching, organisatie, training, alle activiteiten die in wetenschappelijke publicaties worden ondergebracht onder het trefwoord  management

13. De uitbating van een studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, fiscale-, juridische- of sociale aangelegenheden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

12. Ieder jaar, de laatste maandag van de maand juni om zestien uur wordt de Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op

naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen

bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

Een aanwezigheidslijst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij

vertegenwoordigen, moet door ieder aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de

vergadering toegelaten te worden.

Elke overdracht van aandelen op naam in het register der aandelen wordt gedurende een periode van

zeven (7) dagen vóór de Algemene Vergadering geschorst.

De bestuurders en commissarissen mogen altijd, zonder formaliteiten, de vergadering bijwonen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de

gevraagde formaliteiten hebben vervuld.

Ieder kapitaalsaandeel geeft recht op één (1) stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

REMBERT VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2015
ÿþPOF 11.1

inni\ rf

r:"-:»1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanrclgekte,

z 2 t;E1

tsr'~ ~,

,~a,~ van eiti. -" .np-.~

rt~chbal7,c van R511.51,~, _~~ ~.. .

Ondernemingsar 0845.231.175

Benaming (voluit) : Eyeworks Halftien

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming Commissaris

Tekst :

uittreksel uit de de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op 21 april 2015: Na beraadslaging worden de volgende beslissingen genomen

KPMG Bedrijfsrevisoren, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich wordt ontslagen als commissaris revisor met onmiddellijke ingang.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, die als vertegenwoordiger aanduidt BVBA Danny Wuyts met zetel te Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger Daniel Wuyts, bedrijfsrevisor, wordt benoemd als commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar.

Eyeworks Holding B.V. BO, vast vertegenwoordigd door Peter Langenberg

Bestuurder

Eyeworks NV, vast vertegenwoordigd door Mertens Kathieen

Bestuurder

Naamloze vennootschap

Fabrieksstraat 43 -1930 Zaventem

Op de laatste blz. van Luik$ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0357-030

Coordonnées
EYEWORKS HALFTIEN

Adresse
FABRIEKSSTRAAT 43 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande