F.D. MERCHTEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.D. MERCHTEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.407.968

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 28.04.2014 14103-0252-012
06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.05.2013 13143-0117-012
27/10/2011
ÿþá ~ r~ M°ù 2.0

- 'a - - -" - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VI iii

beh aac

Bel Staa

ileà?t'deireM~

Griffie t 7 BxY. 2011

Ondernemingsnr: 0811407968

Benaming

(voluit) EXPRESS QUELLIN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2018 Antwerpen, Quellinstraat 53

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING IN "F.D. Merchtem" - ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien oktober tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPRESS QUELLIN", waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Quellinstraat 53, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming in "F.D. Merchtem" met ingang van tien oktober tweeduizend en elf.

Derhalve luidt artikel 1 van de statuten als volgt :

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming"F.D. Merchtem"."

2° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 1785 Merchtem, Bleukenweg, 1, bus 3, en wijziging van de eerste zin van artikel 2 van de statuten zoals volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Bleukenweg, 1, bus 3."

3° Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 3 der statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- de uitbating van een doe-het-zelf activiteit zijnde een kleinhandel in drogisterij, verf, onderhoudsprodukten en artikelen, meubelen, meubiferingsartikelen, hout en aile bijprodukten, houten voorwerpen, behangpapier, zolderbekleding, sierglaswerk en sierceramiek, sierijzerwerk, sanitaire artikelen, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap, verlichtingsartikelen, bouwmaterialen, elektrische benodigdheden, alle soorten gereedschappen, boeken en tijdschrijften en elektrische machines, hetzij alle artikelen van doe-het-zelf in de meest ruime betekenis. Aldus is deze opsomming niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen ha ndelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Vervanging van de eerste zin van artikel 29 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

5° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand maart om achttien uur.

Vervanging van de eerste zin van artikel 11 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om achttien uur." OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

1/ De vergadering besliste het lopend boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf, te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en twaalf.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart tweeduizend dertien.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan Gesafin & Partners BVBA, die te dien einde woonstkeuze doen te 1081 Koekelberg, Sint-Agatha-Berchemselaan, 76, bus 6, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toege-voegde Waarde, te verzekeren.

r

4 Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

" VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 11.08.2011 11403-0024-012

Coordonnées
F.D. MERCHTEM

Adresse
BLEUKENWEG 1 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande