FEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.270.675

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0519-014
27/02/2014
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14051910*

- 18 FEV. 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0467.270.675

Benaming

(voluit) : FEMA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 125

Onderwerp akte

REP. 4452

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FEMA"

te Groot-Bijgaarden, Brusselstraat 125

- ondememingsnummer 467.270.675

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het jaar tweeduizend veertien

Op elf februari

Voor Ons, Meester Didier Vanneste, Notaris met standplaats te Schaarbeek,

In ons kantoor

Is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "FEMA" met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden Brusselstraat 125

Deze vennootschap werd opgericht krachtens een akte verleden voor notaris VAN BENEDEN Ludovic, te

Schaerbeek op drie november negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van 24 november daarna onder nummer 467.270,675.

De statuten bleven ongewijzigd tot op heden

Bureau

De vergadering wordt geopend om 09.00 uur onder het voorzit-'tenschap van De Heer DEHERTOG

Pascal Marc Julien, geboren te Etterbeek, op 15 juli 1968, wonende te 7812 Ath, Chemin d'Oedeghien 73, NN

680715-059.95

De voorzitter duidt als secretaris aan :

Mijnheer DEHERTOG Edouard Emile Louis, geboren te Ukkel op 25 december 1945, wonende te 1030

Schaarbeek, Claeyslaan, 31, NN 451225-047.38

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig

- De Heer DEHERTOG Pascal, voornoemd, houder van achtennegentig (98) aandelen

-De Heer DEHERTOG Edouard, voornoemd, houder van twee(2) aandelen

Hetzij tezamen honderd aandelen, hetzij alle aandelen

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumente-rende notaris bij akte vast te steken wat volgt:

A.De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1) Vaststelling de nietigheid van de algemene buitengewone algemene vergadering verleden blijkens akte voor Notaris Didier Vanneste op 09 september 2013, ENREGISTRE 8 ROLE / RENVOI(S) A SCHAERBEEK AU PREMIER BUREAU LE 1719113 VOL. 51104 FOL. 16 CASE.12 RECU 50¬ L'INSPECTEUR PRINCIPAL a.i.MODAVE.

2) Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 1702 Groot-Bijgaarden Brusselstraat 125 naar 7812 Ath, Chemin d'Oedeghien 73,

3) Afschaffing van de nomirnale waarden van de aandelen

4)Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

-1, Voorafgaand Verslag

De Voorzitter neemt kennis van het door de wet vereist verslag van de bedrijfrevisor BVBA Jos Vanhees te

Hasselt de dato 05 februari 2014, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, breteffende de hierna vermelde

inbreng In natura.

De Besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"VIL.BESLUITEN-__.,._..__.-.w._. _..__..M__..-.._.__-__....

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge ., De inbrengen in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fema bestaan uit vorderingen van de bestaande vennoten ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van vlerenzestigduizend zevenhonderd één en zeventig euro veertig cent (¬ 64.771,40), meer bepaald betreft het een vordering van de heer Pascal Dehertog ten bedrage van drieênzestigduizend vierhonderd vijf en zeverdg euro zevenennegentig cent (¬ 63.475,97) en een vordering van de heer Edouard Dehertog van duizend tweehonderd vijfennegentig euro drieënveertig cent (1.295,43).

Ondergetekende, Jozef Vanhees, bedrjfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jos Vanhees vertegenwoordigend, na vervulling van zijn opdracht en met eerbiediging van de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, erop wijzend dat de zaakvaerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fema" verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen vorderingen op de vennootschap en voor het vaststellen van de vergoeding van de inbrengen in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende vooheffing van tian percent (10%), la van oordeel, onder vaorbehoud van omzetting van de aandelen naar aandelen zonder nominale waarde:

-dat de beschrijving van de inbrengen in natura voor een totale waarde van vierenzestigduizend zevenhonderd één en zeventig euro veertig cent (¬ 64.771,40) door de vermelde inbrengers beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurighaid en duidelijkheid, dat er geen overwaardering heeft plaatsgevonden van de inbrengen;

-dat de toegepaste schattingswijze economisch verantwoord is;

-dat ais vergoeding van de inbrengen in natura driehonderd veertig (340) aandelen op naam met een fractièwaarde van één driehonderd veertigste (1/340) van de waarde van de kapitaalverhoging van vierenzestigduizend zevenhonderd één en zeventig euro veertig cent (¬ 64 771,40) worden toegekend aan de inbrengers, met name driehonderd vierendertig (334) aandelen san de heer Pascal Dehertog en zes (6) aandelen san de hear Edouard Dehertog.

-dat de waarde van de inbrengen in natura waartoe de toegepaste methode heeft geleid, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De ondergetekende bedrijfsrevisor wil er ten slotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,"

Het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde Wetboek. Dit verslag zal samen met het verslag van voornoemde revisor en een uitgifte dezer worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel.

-2. Voorkeurrecht

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging bevestigen aile vennooten uitdrukkelijk naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de door de zaakvoerder verstrekte financiële en boukhoudkundige gegevens.

De vennoten zien af van hun voorkeurrecht.

- 3. Kapitaal verhoging

Verhoging van het kapitaal met vierenzestigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (64.771,40 EUR) om het te brengen van negentienduizend (19.000 EUR) op drieëntachtigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (83.771,40 EUR) door inbreng van de schuldvordering tegen de vennootshcap die de vennooten hebben ingevolge de beslissing genomen om over te gaan tot uitkering van vierenzestigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (64.771,40 EUR) overeenkomstig artikel 537 WIB door de algemene vergadering dedato 28 november 2013 hier aangehecht om samen met deze te worden geregistreerd en met creatie van driehonderd veertig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving

-4 ,Inschrijving -Volstorting

De comparanten veklaarden in te schrijvinen op de geheelheid van de kapitaalverhoging met een bedrag van vierenzestigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (64.771,40 EUR)als volgt :

1.Door de heer Pascal Dehertog voornoemd : voor driehonderd vierendertig aandelen als vergoeding van zijn inbregen ten bedrage van drieënzestigduizend vierhonderd vijfenzeventig euro zevenennegentig cent.

2.Door de heer Edouard Dehertog voornoemd : voor zes aandelen als vergoeding van zijn inbregen ten bedrage van duizend tweehonderd vijfennegentig euro drieënveertig cent.

Samen : driehonderd veertig aandelen

5)Wijziging van taalgebruik en goedkeuring van een nieuwe Franstalige versie van de statuten om ze tevens in overeenstemming te brengen met het Wetboek der Vennootschappen

6) Machtiging

Machtiging te verlenen aan de zaakvoerder om de be-slissingen uit te voeren.

B. De aanwezige vennoten hebben zich gedragen naar de statutaire en wettelijke bepalingen met betrekking tot de formaliteiten om op de vergadering toegelaten te worden.

Zijn tevens aanwezig de zaakvoerder

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend, zij stelt vast dat ze getdïg werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwer-ipen van de agenda te beraadslagen. BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan, en na beraadslaging neemt zij volgende beslissingen :

Vccf-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste beslissing -Vaststelling van de nietigheid van de algemene buitengewone algemene vergadering

De algemene vergadering stelt met eenparigheid de nietigheid van de algemene vergadering verleden blijkens akte verleden door Notaris Didier Vanneste op 09 september 2013. Deze dient dan ook als " onbestaande te wroden beschouwd met betrekking tot de er vastgestelde kapitaal verhoging door ze noet voldoet aan de wettelijke voorschriften. Huidige vergadering beslist bovendien de overige beslissingen die gezegde algemene vergadering werden evenzeer teniet te doen.

Tweede beslissing - Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist met eenparigheid om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar 7812 Ath, Chemin d'Oedeghien 73

Derde beslissing  Afschaffing van de nomimale waarde

De algemene vergadering beslist met eenparigheid om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen Vierde Beslissing - verhoging van het kapitaal

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen om het te brengen van negentienduizend Euro (19,000 EUR) tot vierenzestigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (64.771,40 EUR) om het te brengen van negentienduizend (19.000 EUR) op drieëntachtigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (83.771,40 EUR) door inbreng van de schuldvordering tegen de vennootshcap die de vennooten hebben ingevolge de beslissing genomen om over te gaan tot uitkering van vierenzestigduizend zevenhonderd eenenzeventig euro veertig cent (64.771,40 EUR) overeenkomstig artikel 537 WIB door de algemene vergadering dedato 28 november 2013 hier aangehecht om samen met deze te worden geregistreerd en met creatie van driehonderd veertig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving

Vijfde beslissing goedkeuring van een nieuwe franstalige versie van de statuten

Wijziging van taalgebruik en goedkeuring van een nieuwe franstalige versie van de statuten om ze tevens in in overeenstemming te brengen met het Wetboek der Vennootschappen.

,...wordt weglaten

Zesde beslissing - Machtiging

Er wordt met eenparigheid van stemmen de machtiging verleend aan de zaakvoerder om de beslissingen uit te voeren.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Overeenkomstig artikel 6 van het uitvoeringsbesluit van het Wetboek diverse rechten en taksen, bevestigd de ondergetekende notaris Didier Vanneste het recht van vijfennegentigtig (95,00E) euro te hebben geïnd.

WAARNA DE VERGADERING WORDT GEHEVEN

Van al wat voorafgaat, heeft ondergetekende Notaris onder-'havige notulen opgemaakt op voormelde plaats

en datum, en, na voorlezing hebben de aandeelhouders en zaakvoerders, aanwezig of verte'genwoor'digd

zoals voormeld, met Mij Notaris, getekend.

(Volgen de andtekenningen)

VOOR EENSLUITEND AFSCHRIFT Zonder Melding van Registratie voor administratieve formaliteiten. Volgen de coordinatie der statuten

~rf

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 08.07.2013 13277-0048-014
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12514-0406-016
17/04/2012 : BL642008
17/06/2011 : BL642008
18/08/2010 : BL642008
27/08/2009 : BL642008
01/09/2008 : BL642008
28/08/2007 : BL642008
07/08/2006 : BL642008
07/07/2005 : BL642008
14/07/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 11.06.2015, DPT 09.07.2015 15290-0148-014
03/08/2004 : BL642008
02/07/2003 : BL642008
10/08/2002 : BL642008
26/06/2001 : BL642008
24/11/1999 : BLA103950

Coordonnées
FEMA

Adresse
BRUSSELSTRAAT 125 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande