FEND CONSULTING GCV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEND CONSULTING GCV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.638.187

Publication

30/12/2013
ÿþt -e (M\ Mod Woa111.1

{ Luïk B-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

trl= :^Fl F( )



1 s DEC. 2013

.;.- N, ~.~IO:i, TURNE" -couT

(effile De griffier

Voor- hl

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111 i hl





1 196247*

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) :

0898.638.187

Fend Consulting GVC

Gewone commanditaire vennootschap Kastanjestraat 16 - 2260 Westerlo

Onderwerp(en) akte : Wijziging Statuten

Bij akte verleden voor notaris Marc Verlinden te Westerlo-Tongerlo op 28 november 2013, geregistreerd te Herentals op 5 december 2013 boek 5/184, blad 19 vak 20 werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire Vennootschap Fend Consulting GCV, met zetel te 2260 Westerlo, Kastanjestraat 16, ingeschreven in het, Rechtspersonenregister onder nummer 0898.638.187 en onderworpen aan de B.T.W. onder het nummer BE898.638.187.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Volgende oprichters van de gewone commanditaire vennootschap Fend Consulting GCV die, naar zij verklaren, zich ais volgt hebben verbonden tot het vermogen bij de oprichting, zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd

1. De heer STERCKX Fabian, geboren te Herentals op vier maart negentienhonderd zeventig, wonende te 2260 Westerlo, Kastanjestraat 16, welke zich heeft verbonden voor negenhonderdnegentig euro.

2. Mevrouw EECKHOUT Nancy, Julia Jozef, geboren te Herentals op acht mei negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Kastanjestraat 16, welke zich heeft verbonden voor tien euro.

Totaal aanwezige kapitaal : duizend (¬ 1.000,00) euro of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal. De vergadering werd geldig samengesteld en gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda. AFWERKING VAN DE AGENDA EN STEMMING

De vergadering neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Commanditaire Vennootschap Fend Consulting GCV om

te zetten in een 13esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fend Consulting met ingang van heden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fend Consulting is de voortzetting van de Commanditaire Vennootschap Fend Consulting GCV, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebraeht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per dertig september tweeduizend dertien, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Commanditaire Vennootschap Fend Consulting GCV, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fend Consulting.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fend Consulting.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de Commanditaire Vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fend Consulting behoudt het nummer 0898.638.I87 waaronder de Commanditaire Vennootschap Fend Consulting GCV ingeschreven was in het handelsregister.

Ingevolge deze omzetting, is de Commanditaire Vennootschap Fend Consulting GCV omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

2. Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per dertig september tweeduizend dertien hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Monika Lenaerts van de BV onder de vorm van een BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisorten Réviseurs d'Entreprises te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b.2 luiden als volgt :

"Ondergetekende, Monika Lenaerts bedrijfsrevisor en zaakvoerder van de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisorten  Réviseurs d'Entreprises met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, bi, werd aangesteld door de zaakvoerder van de GCV FEND CONSULTING op 18 november 2013 om ingevolge artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen aangaande de omzetting van de GCV FEND CONSULTING in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l i".CHTDANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013, die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief bedraagt volgens deze staat van activa en passiva per 30 september 2013 E 26.797,84 en is E 25.797,84 groter dan het geplaatst kapitaal van E 1.000,00.

Het geplaatst kapitaal van E 1.000,00 is evenwel kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. De huidige vennoten hebben er zich toe verbonden om v66r de omvorming van de vennootschap een kapitaalverhoging door te voeren van E 19.000,00 door incorporatie van het overgedragen resultaat om aldus het minimumkapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te overstijgen.

De omvorming kan dus slechts plaatsvinden onder voorbehoud van de geplande kapitaalverhoging van E 19.000,00 zodat het minimumkapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is voldaan.

Tenslotte dient er aan te worden herinnerd dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of; met andere woorden dat dit verslag geen "faimess opinion" is. Opgemaakt te Wemmel, op 26 november 2013

Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d'Entreprises

Vertegenwoordigd door

Monika Lenaerts - Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

3. Verhoging maatschappelijk kapitaal

De vergadering beslist éénparig het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negentienduizend euro (E 19.000,00),

om het te brengen van duizend euro (E 1,000,00) op twintigduizend euro (20.000,00 EUR). Het geplaatst kapitaal bedraagt

na de kapitaalverhoging twintigduizend euro (E 20.000,00).

De kapitaalsverhoging geschiedt door incorporatie van het overgedragen resultaat, met uitgifte van tweehonderd

(200) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderdste van het

maatschappelijk kapitaal.

Als vergoeding voor deze inbrengen worden volgende aandelen toegekend, zonder vermelding van nominale

waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal:

- aan de heer Fabian Sterckx: hondcrdachtennegentig aandelen (198);

- aan mevrouw Nancy Eeekhout: twee aandelen (2);

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben, volledig volstort zijn.

De inbreng in natura gebeurt door incorporatie van het overgedragen resultaat, zoals blijkt uit het verslag van de

bedrijfsrevisor.

4. Machtiging zaakvoerder - col rdinatie van de statuten

De vennootschap beslist met eenparigheid de zaakvoerder te machtigen om over te gaan tot uitvoering van de genomen

beslissingen en tot coördinatie van de statuten,

STATUTEN

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Naam.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bestaat onder de naam Fend Consulting.

Artikel 2. Zetel,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Kastanjestraat 16

Hij mag verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet bekendgemaakt worden,

De vennootschap mag ook bij enkele beslissing van de zaakvoerders bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, kantoren en stapelhuizen inrichten, wanneer en waar zij het nodig acht, in België en in het buitenland.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle soorten van consultancy opdrachten uit te oefenen in een dienstenomgeving eveneens het beheer van roerende en onroerende goederen;

De vennootschap kan hiertoe in andere vennootschappen mandaten aanvaarden. Deze consultancy opdrachten hebben betrekking op onder andere: studie organisatie, beheer, planning, managing, uitvoering en engineering van industriële productie- en bijhorende installaties.

De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, onroerende of roerende handelingen stellen die op zich geen rechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel maar die wel kan helpen om de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap kan ook deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op een andere wijze in elk andere onderneming rechtstreeks of onrechtstreeks van welke aard dan ook.

De vennootschap kan ook borg staan tot waarborg van eigen verbintenissen, ondermeer door haar goederen of eigen handelszaak in hypotheek of pand te geven. Het al in de meest ruime zin en onder dat voorgaande opsomming als limitatief dient beschouwd te worden.

Doorverkoop van industriële producten.

Verhuur van machines en werktuigen, verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers.

Computeradviesbureau: analyseren, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief van automatische data-identificatie, verlenen van advies en bijstand van informaticaprogramma's;

Gegevensverwerking: verwerken van gegevens met betrekking tot eigen programma's of programma van de klant: invoeren van gegevens en volledige verwering van gegevens, inclusief de rapportering hiervan.

I 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Marktonderzoek: het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten. Het verlenen van advies en hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Aan- en verkoop, huur en verhuur van rollend materieel.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Turnhout. Zij kan met inachtneming van de vormen bepaald voor de wijziging van de statuten ontbonden worden.

TITEL II. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

rti el Sr Kapitaal.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (£ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200), zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd ééntweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal. Artikel 6. Onderschrijving.

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders, met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal dat zij bezitten en de gedane stortingen.

De onderschrijving en de volstorting van het kapitaal zal blijken uit de oprichtingsakte en eventuele kapitaalverhogingen

Artikel 7.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

De aandelen zijn op naam, zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels. De titel van ieder vennoot zal voortspruiten uit de aantekening in het register van vennoten gehouden in de zetel van de vennootschap die zal bevatten:

I. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerders en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel S. Rechthebbenden.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot mogen, onder geen enkel voorwendsel, de zegels doen leggen op de goederen, waarden en bescheiden der vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen; bewarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten. Voor het uitoefenen hunner rechten moeten zij zich gedragen naar de maatschappelijke inventarissen en balansen en de beslissingen van de zaakvoerders of de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 9. Overdracht van aandelen.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste driefvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

I . aan een vennoot;

2, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3. aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

Ingeval van overdracht van aandelen anders dan wegens overlijden zullen de aandelen vooraf in optie moeten aangeboden worden gedurende drie maanden aan de andere vennoten.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt, is tegen het verzet van een of meer der vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste drie maanden na de door hun daartoe bij aangetekende brief verzonden aanmaning. Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs, dan geschiedt de overname op basis van; de werkelijke waarde, te bepalen door ecn expert, door beide partijen aangesteld. Over meningsverschillen omtrent de aanstelling van voormelde expert zal worden beslist door de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied en tegen deze beslissing staat geen rechtsmiddel open.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zij mogen de afkoop daarvan vragen bij een per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerder van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

De afkoopprijs van de aandelen bepaald door de waarde van het aandeel zoals volgt uit de laatste goedgekeurde balans, zal dienen betaald te worden binnen de twee jaar van de afkoop.

Indien de afkoop niet binnen drie maanden is geschied of de prijs binnen de twee jaar niet is betaald hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

fl L III. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 10. Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De duur van zijn opdracht is niet beperkt. De opdracht van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene

vergadering er anders over beslist.

Artikel H. Bevoegdheden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van

de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij

bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn.

Artikel 12, Controle.

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is zal iedere vennoot individueel de onderzoeks-

en controlebevoegdheid hebben. De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der

vennoten die tevens de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN.

Artikel 13.

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt ieder jaar gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid, de eerste vrijdag van de maand juni, om negentien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde

uur,

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap

het vereisen.

De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in

de oproepingsbrief aangeduid.

De buitengewone algemene vergadering kan voor wijzigingen in de statuten alleen op geldige wijze beraadslagen

en besluiten in de vormen en voorwaarden voorzien door de wet.

Artikel 14, Bijeenroepingen.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door een zaakvoerder en bij gebrek aan zaakvoerder door een

vennoot.

De oproepingen worden gedaan bij ter post aangetekend schrijven gericht aan ieder vennoot minstens veertien

dagen op voorhand, Zij vermelden de agenda,

Nochtans, indien al de vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering, is deze regelmatig

samengesteld, zelfs indien geen oproepingen gedaan werden en/of geen termijnen nageleefd werden.

Artikel 15. Volmachten.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere

volmachtdrager.

Artikel 16.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder-vennoot die tegenwoordig is op de

vergadering of bij ontstentenis door een vennoot aangesteld door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan die niet noodzakelijk een vennoot moet zijn.

De algemene vergadering kiest twee stemopnemers onder haar leden, indien het aantal tegenwoordige vennoten het

toelaat.

Artikel 17. Stemmen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering genomen met

een meerderheid van de drie/vierden der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de vergadering

vertegenwoordigde aandelen weze.

Artikel 18. Notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten

die het vragen.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn,

worden de afschriften of uittreksels aan derden af te leveren, ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL V. BALANS - VERDELING.

Artikel 19. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar..

Artikel 20. Verdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige

afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze

afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk

kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 21. Vereffenaars.

In geval van ontbinding der vennootschap, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij

de algemene vergadering verkiest te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheden en

bezoldigingen zij desgevallend vaststelt.

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij meerderheid van de drie/vierden der geldig

uitgebrachte stemmen,

Artikel 22. Verdeling van het vereffeningsoverschot.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder

de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Artikel 23. Verwijzing,

Voor aI wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten wordt verwezen naar het wetboek van

vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel

gi

Voorbehouden Luik B - varvnln

aan het Belgisch Staatsblad

Gelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte statutenwijziging

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0006-011

Coordonnées
FEND CONSULTING GCV

Adresse
ROMEINSESTEENWEG 1022 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande