FEYAERTS PAUL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEYAERTS PAUL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.905.031

Publication

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 13.06.2013 13182-0149-010
07/04/2011
ÿþ.

"

A

Le a Mou 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie de? Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 8 MART 2011 Dir fIFFIER,

Voor-behouch III J11 1ø III IMI I1 1D 11111111 II

aan he " uosasos*

Belgisc Staatsbl







Ondernemingsnr : O 4 3t{ ~O O~ Benaming: FEYAERTS PAUL

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar. Drielindenstraat 21

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 24 maart 2011, dat er een

vennootschap werd opgericht door:

De heer FEYAERTS Paul Leopold Franciscus, geboren te Rotselaar op 18 januari 1950, ongehuwd, wonende

te 3110 Rotselaar, Drielindenstraat 21.

Naam: FEYAERTS PAUL.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 3110 Rotselaar, Drielindenstraat 21.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a) het verlenen van consultancy in de meest brede zin aan alle soorten organisaties en ondernemingen, in het bijzonder aan de medische sector.

b) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het geven en inrichten van cursussen en seminaries in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van verkoop, productie en algemeen bestuur.

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

e) het verhuren en huren van roerende en onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren die zij het beste acht.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De comparant heeft verklaard in te tekenen op volledig kapitaal als volgt: hij heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) gestort, waarvoor hem alle honderd (100) volledig volgestorte aandelen worden toegekend.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn afzetbaar, ad nutum, bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat die herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Iedere zaakvoerder zal in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene vergadering: Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de eerste donderdag van juni om twintig uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend dertien.

Boekjaar Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2012.

Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens zijn de oprichters bijeengekomen in eerste algemene vergadering, en zij hebben, met eenparigheid

van de stemmen, de volgende besluiten genomen:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer FEYAERTS Paul Leopold Franciscus, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. de functie van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. de functie van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, verlenen de oprichters volmacht, met macht van

indeplaatsstelling, aan het kantoor Lauwers B&F, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2590 Berlaar, Anjerstraat 9, vertegenwoordigd door de heer Paul Lauwers.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 24 maart 2011.

2° Uittreksel.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FEYAERTS PAUL

Adresse
DRIELINDENSTRAAT 21 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande