FIEMACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIEMACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.735.161

Publication

23/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14306642*

Neergelegd

18-07-2014

Griffie

0556735161

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

FIEMACON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Jean Michel BOSMANS, te Leuven (Heverlee) op 17 juli 2014, nog te registreren, dat de Heer GILLE Geert Maria Jozef, geboren te Leuven op 12 maart 1981, en zijn echtgenote Mevrouw VAN DEN BERGHE Jolien, geboren te Aalst op 6 juni 1987, samenwonende te 3060 Bertem, Begijnenstraat 20 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'FIEMACON'.

3. De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime betekenis, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

- het huren en verhuren, pachten en verpachten, aankopen en verkopen, bouwen, verbouwen en onderhouden van roerende en onroerende goederen van welke aard ook; de eigendom of andere zakelijke/ persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm te verwerven, te beheren, te exploiteren en te vervreemden;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen obligaties, staatsfondsen;

- de groot- en kleinhandel van producten in land- en tuinbouw in de ruimste zin van het woord, inzonderheid de handel van aardappelen en seizoengroenten op elk mogelijke wijze;

- De uitoefening van het beroep van Veiligheidscoördinator en alle activiteiten die, rechtsreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen aan het bevorderen van veiligheid en gezondheid op de bouwplaatsen in het algemeen.

- het uitvoeren van alle loonwerken in de ruimste zin van het woord, maar voornamelijk gericht op de land- en tuinbouwsector voor rekening van landbouwers, tuinbouwers, industrie en overheid;

- het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin

(volledig adres)

Onderwerp akte :

2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3060 Bertem, Begijnenstraat 20.

Rechtsvorm :

(verkort) :

Begijnenstraat 20

3060 Bertem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

van het woord; bijstand en diensten verlenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met grond en bouwwerken van welke aard ook, constructie, administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur en de uitbesteding hiervan;

- het uitbaten van gastenkamers, logementshuizen hotels, motels en andere accomodaties; het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten in het kader van een bed and breakfast; het verschaffen van kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden en daarbijhorend de uitbating van café, restaurant, brasserie en taverne;

- Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap is gemachtigd om, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband staat met haar doel. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan daartoe onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze en manieren die zij het best geschikt zou achten.

4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5.Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld gedeeltelijk zijn volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), als volgt: - de Heer GILLE Geert, voornoemd, voor 166 aandelen ten belope van vijfduizend vijfhonderddrieëndertig euro drieëndertig eurocent( ¬ 5.533,33).

- Mevrouw VAN DEN BERGHE Jolien, voornoemd, voor 20 aandelen ten belope van zeshonderdzesenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 666,67).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE10 7360 0710 4104 bij de KBC BANK geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FIEMACON  , in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 15 juli 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6.De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

7.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni van het jaar

2015 om 20uur, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en

ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2014.

4. Benoeming van een zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

- de Heer GILLE Geert, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verlenen aan SBB Accountants en Belastingconsulenten bv-cvba, Vuurkruislaan 2, 3000 Leuven, vertegewoordigd door de heer Dries Nuytten, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Michel BOSMANS

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 29.08.2016 16494-0027-010

Coordonnées
FIEMACON

Adresse
BEGIJNENSTRAAT 20 3060 BERTEM

Code postal : 3060
Localité : BERTEM
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande