FIJAK PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIJAK PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.192.843

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

O

Vooi hehotn aan h BelgiS Staatst

*14083169*

Ondernemingsnr:0848.192.843

Benaming(voluit):FIJAKPROJECTS

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Ornmegangstraat 9, 1770 Liedekerke

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uittreksel uit een proces-verbaal gesloten door notaris JEAN-LUC PERS, te Vilvoorde, op éénendertig maart tweeduizend veertien.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIjAK PROJECTS", met zetel te 1770 Liedekerke, Ommegangstraat 9, de volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEL.

De vergadering beslist om de zetel met onmiddellijke ingang te

verplaatsen naar 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Bosstraat 99 B.

STEMMING.

Dit besluit wordt unaniem.

TWEEDE BESLUIT: AFZETTING ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist om de Heer Kris Van den Borre af te zetten

als zaakvoerder om ernstige en zwaarwichtige redenen.

STEMMING.

Dit besluit wordt aangenomen door zeshonderd (600) stemmen voor,

tweehonderd (200) stemmen tegen en nul (0) onthoudingen.

DERDE BESLUIT: MACHTIGING.

De vergadering beslist om machtiging te verlenen aan de Heer DE

MEUTER Filip, voornoemd, voor de coördinatie van de statuten.

STEMMING.

Dit besluit wordt unaniem aangenomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PERS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

Op de laatste blz. van 1-tlik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

esRQsene

2 4 AUG delz

Gélifie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:" " ; .'i t " _ 1 ;; " 1 i i' i -.11.:. SI " ursege

0111111 ln!

*12149729*

A

Ondernemingsnr : CO `C ~f~ 8ce g

Benaming (voluit) :FIJAK PROJECTS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Ommegangstraat 9, 1770 Liedekerke

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

Uittreksel uit een akte verleden door Meester CHARLES DE RUYDTS, notaris te Vilvoorde, vervangende zijn ambtgenoot, Meester JEAN-LUC PEERS, notaris te Vilvoorde, belet, op éénentwintig augustus tweeduizend en twaalf.

Oprichters: 1. De Heer DE BREUCKER Jimmy Leon Emmanuël, geboren te Asse op zevenentwintig januari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 1740 Ternat, Groenstraat 56.

2. De Heer DE MEUTER Filip Judo, geboren te Asse op vier februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Iombeek), Bosstraat 99/B.

3. De Heer VAN dEN KORRE Kris, geboren te Ninove op drie mei negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1770 Liedekerke, Ommegangstraat

9.

4. De Heer DE MEUTER Aster, geboren te Gent op zeven december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1500 Halle, Gaasbeeksesteenweg 203.

Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "FIJAK PROJECTS"

Maatschappelijke zetel : Ommegangstraat 9 te 1770 Liedekerke

Doel : De vennootschap heeft als doel, in binnen- en buitenland,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel alle vastgoedhandelingen in de ruimste zin van het woord te voeren, zoals kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, verpanden en hypothekeren, alle zakelijke rechten verlenen en verkrijgen, verkavelen en ruilen, evenals promotie- en projectontwikkeling uit te voeren, te laten bouwen enzovoort.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen of ruilen, die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap mag beschikbare middelen beleggen in onroerende en roerende goederen.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of

Voor-

behouden

aan het

,r Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

toestaan.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal Het geplaatst kapitaal bedraagt

tachtigduizend euro (80.000,00). Het is gesplitst in achthonderd (800) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achthonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen,

De achthonderd (800) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten belope van één/vierde.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 3631084602-85 geopend bij de NV ING België op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat cle derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn_

De Heer DE BREUCKER Jimmy, de Heer DE MEUTER Filip, de Heer VAN dEN BORRE Kris en de Heer DE MEUTER Aster worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

Algemene vergadering: De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling:

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk, reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 26.08.2016 16486-0145-012

Coordonnées
FIJAK PROJECTS

Adresse
BOSSTRAAT 99 B 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande