FIN-ESSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIN-ESSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.614.317

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14263-0532-009
19/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303275*

Neergelegd

15-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846614317

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): FIN-esse

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Bergenstraat 35

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op veertien juni tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat:

De heer SPOEL Harald Jasper, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Rotterdam (Nederland) op vijf juni duizend negenhonderdzesenzeventig, ongehuwd, wonende te 3020 Herent, Bergenstraat 35.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "FIN-esse".

Zetel : 3020 Herent, Bergenstraat 35.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer SPOEL Harald, voornoemd, ten belope van 100 aandelen, volgestort ten belope van 2/3, hetzij 12.400 euro (attest ING Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van veertien juni tweeduizend twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf veertien juni tweeduizend twaalf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer SPOEL Harald, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake verzekerings,-, financiële, fiscale en juridische aangelegenheden.

Het verlenen van diensten op het gebied van advies, analyse en programmering ten behoeve van computergebruikers, daaronder begrepen het ontwikkelen van, de fabricage van, de handel in, de verhuur en de import en export van software programma's en opleidingsprogramma's, het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten.

Handelsbemiddeling voor de levering van diensten voor de verzekerings-, financiële, fiscale en juridische sector.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit: verscheidene economische sectoren - het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in: rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het: uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, de: bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze.

Het verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie - aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing.

Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak. Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer.

Advisering in verband met informaticaprogramma's en de toepassing ervan analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden, de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende apparatuur (software).

Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen.

Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen; Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen, De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele en gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.

Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Tevens kan zij alle (alle dan niet hypothecaire) leningen aangaan en hiertoe haar eigen goederen in pand geven.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0134-009

Coordonnées
FIN-ESSE

Adresse
BERGENSTRAAT 35 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande