FINEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.586.060

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 06.08.2013 13402-0294-012
25/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- j16,1,1111 7j111 II

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

11







Neergelegd tet 'griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 APR, 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.586.060

Benaming

(voluit) : FINEZ

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3130 Begijnendijk, Seypstraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op zevenentwintig februari tweeduizend dertien, geregistreerd bij het 1 ste kantoor te Beringen op vier maart tweeduizend dertien, boek 433, blad 52, vak 07, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FINEZ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3130 Begijnendijk, Seypstraat 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven met ondememingsnummer 0808.586.060, opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Vincent Berquin te Brussel op achttien december tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2008-12-3110201901, en waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en verleden voor notaris Fabi-enne Hendrickx te Beringen op zestien september tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2010-09-30/0143514.

De voorzitter stelt vast dat er op heden driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden en te wij-zigen zoals hierna vermeld.

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, heeft de zaak-voerder in het kader van deze doelwijziging het bijzonder verslag opgemaakt. In dit verslag wordt de doelwijziging omstandig verantwoord.

Bij dit verslag is gevoegd, een staat van activa en passiva, opgemaakt per 31 december 2012 en dus binnen de wettelijke termijn zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Tweede besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten door artikel 3 uit te breiden en te wijzigen als volgt:

"Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-De wetenschappelijke medewerking aan ziekenhuizen.

-De creatie en reproductie van promotieboeken, reclamefolders en dergelijke.

-De aan- en verkoop van paarden en ook de bemiddeling ervan,

-De aan- en verkoop van paardensperma en ook de bemiddeling ervan.

-Consultancy verlenen in verband met paardensport, paardenfokkerij, paardenhouderij en aanverwanten.

-De organisatie van evenementen.

-Het fokken van paarden, het opleren van paarden, het houden van paarden en het stallen ervan.

-De aan- en verkoop van diverse benodigdheden die met paardensport en ruiterij te maken hebben.

-De verhuur en uitbating van stallen.

-De aanbieding van opleidingen, seminaries en training.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

F'' w

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-Management, en dit in de ruimste zin van het woord. -

-Internationaal management.

-Het uitoefenen van bestuursmandaten, managementprestaties het vervullen van inte-rim-managementopdrachten.

-Activiteiten als manager en consultant, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met studie en advies, begeleiding en promotie, in alle vormen van economische, finan-ciële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden, uitgezonderd deze wettelijke voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en be-leggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ont-wikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Activiteiten als manager of consultant, rechtstreeks of onrecht-streeks ln verband met studie en advies, begeleiding en promotie, in alle vormen van economische, financiële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenhe-den, uitgezonderd deze wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermo-gensbeheer en beleggingsadvies.

-Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren; diverse activiteiten in verband met administra-fie; beheer van bedrijvencentra, dit alles in de ruimste zin.

-De handel in nieuwe en occasie personenwagens, bedrijfsvoertuigen, brand- en smeerstoffen, banden, wisselstukken, landbouwvoertuigen en landbouwmachines.

-Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, caravans, toebehoren en onderdelen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, installatie, onderhoud en her-stellingen van autoelektronica, autoradio's, alarmsystemen, GPS systemen en tele-fonie met kit.

-Handel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

-Detailhandel en groothandel in motorbrandstoffen.

-Vervoersondersteunende activiteiten, vervoersbemiddeting in de meeste ruime zin.

-De groot- en kleinhandel, import en export in vaste en vloeibare brandstoffen en smeermiddelen.

-Handel in aanhangwagens, opleggers, caravans en dergelijke,

-Onderhoud en reparatie van auto's.

-De exploitatie van een carrosseriewerkplaats.

-Het uitbaten van een algemeen garagebedrijf.

De vennootschap kan samenwerken met andere vennootschappen of verenigingen om voornoemde doelstellingen te verwezenlijken en dit zonder enige beperking. Zij kan bij wijze van inbreng, overschrijving, aankoop op welke andere manier dan ook belangen ne-men in elke vennootschap of onderneming waarvan het onderwerp gelijkaardig, verwant of aanvullend is met het hare. Al deze bepalingen zijn niet exhaustief,

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samenstelling, concessie, of mandaat, zowel voor eigen rekening ais voor rekening en op risico van derden.

Zij kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaat, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan functies van bestuur van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Derde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de naamloze vennootschap STIMAA te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, evenals aan haar vennoten, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstel-ling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de ven-nootschap bij een ondememingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, en gecoördineerde statuten.

Notaris Luc Tournier.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12546-0513-010
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 05.08.2011 11386-0157-014
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 27.08.2010 10484-0601-015
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.08.2016 16463-0065-013

Coordonnées
FINEZ

Adresse
SEYPSTRAAT 64 3130 BETEKOM

Code postal : 3130
Localité : Betekom
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande