FINIVO

Divers


Dénomination : FINIVO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 831.611.979

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 20.06.2013 13197-0259-017
11/06/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V.

beh.

aas

Bel

Staa

r\f ~,-oRîj c..1z s1 grit7ic der

~,t_I.11L~e~llf~ ~lr~

,,°w 3 ~ 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0831.611.979

Benaming

(voluit) : ETUGEST & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v.een Naamloze Vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg, 149 te 3070 Kortenberg (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uittreksel uit het PV van de Biizondere Algemene Vergadering dd 23/05/2013

De algemene vergadering geeft ontslag aan de bestuurder, de heer Wim Deseyne, wonende Persilstraat 51 B bus 302 te 3020 Herent

Zijn mandaat eindigt op 23/05/2013.

Mevrouw Els Watzeel

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerrsingsnr : 0831611979

Woroed teer effie der

Rechtbank van Kocps l

te Leuven, de 3 0 NOV. 2011

DE Ceeerffieffg

Griffie

1111111111,11jIIIIYII~IIVE6606"

bel aa

Be

Sta

Benaming (voluit) : Etugest & Partners

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg, 149

3070 Kortenberg

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING DOOR INBRENG IN DE BVBA MATISE - PROCES-VERBAAL VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien november tweeduizend en elf, door Meester Peter Van; Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeerhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Etugest & Partners", met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg, ,, 149, hierna "de vennootschap" of "de partieel gesplitste vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft: 1/ Goedkeuring bij toepassing van de vereenvoudigde procedure conform art. 734 van het Wetboek van vennootschappen  van het splitsingsvoorstel de dato 20 september 2011, en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 september 2011 en beslissing tot partiële splitsing van de vennootschap, conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in het splitsingsvoorstel, door overgang van de hierna beschreven vermogensbestanddelen van de vennootschap naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATISE", met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149, hierna "de verkrijgende vennootschap", en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel. VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De volgende onroerende goederen worden overgedragen naar de verkrijgende vennootschap in het kader van de onderhavige partiële splitsing.

I. Gemeente Grimbergen - 2de Afdeling

In een appartementsgebouw op en met grand en alle verdere aanhorigheden, genaamd "Residentie Gaston Geleyn", gelegen aan de Brusselsesteenweg 75-77-79, kadastraal gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie E, nummer 452/S/4, met een oppervlakte van dertien are éénentwintig centiare (13a 21 ca):

1) Drie commerciële ruimten op de gelijkvloerse verdieping, nummers "CR 0.1", "CR 0.2" en "CR 0.3", gelegen van links naar rechts, bekeken van op de straat inhoudende ELK:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de commerciële ruimte zelf ;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

- commerciële ruimte "CR 0.1" : 34/1.000ste in de gemene delen waaronder de grand ; - commerciële ruimte "CR 0.2" : 70/1.000ste in de gemene delen waaronder de grond ; - commerciële ruimte "CR 0.3" : 70/1.000ste in de gemene delen waaronder de grond ;

2) De garage genummerd "G.2", gelegen op het gelijkvloers, en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de garage zelf met haar inrijpoort ;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

8/1.000ste in de gemene delen waaronder de grond ;

3) De garage genummerd "G.5", gelegen op het gelijkvloers, en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de garage zelf met haar inrijpoort ;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

!! 8/1.000ste in de gemene deren waaronder de grand ;

II. Gemeente Kortenberg - 1 ste Afdeling

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1.

D4

s:1

C1D

Voorbehouden áan 1~et Belgisch Staatsblad

modi 1.1

Een kantoorgebouw, op en met grond, gelegen aan de Leuvensesteenweg 149, kadastraal gekend volgens titel sectie A nummers 23/R en 23/T en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 23M! met een oppervlakte van acht aren vijftig centiaren (8a 50ca).

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VENNOOTSCHAP "MATISE"

RUILVERHOUDING

De ruilverhouding van de afgesplitste vermogensbestanddelen voor het bepalen van het aantal nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap werd bepaald op basis van de staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 voor de partieel gesplitste vennootschap en 30 juni 2011 voor de verkrijgende vennootschap De vergadering besliste met eenparigheid dat voor de inbreng van het hierboven beschreven afgesplitste vermogen in totaal duizend tweehonderd (1.200) nieuwe aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATISE° zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Etugest & Partners", die van dezelfde aard en dezelfde rechten bieden als de aandelen aangehouden in de verkrijgende vennootschap.

DEELNAME IN HET BEDRIJFSRESULTAAT EN BIJZONDERE RECHTEN INZAKE WINSTDEELNAME

De vergadering besliste met eenparigheid dat de nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 december 2011.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

BOEKHOUDKUNDIGE, FISCALE EN JURIDISCHE DATUM

Aile verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap zullen, voor wat betreft de afgesplitste vermogensbestanddelen zoals hierboven beschreven, vanaf 1 december 2011 vanuit boekhoudkundig Oogpunt, vanuit juridisch oogpunt, alsook vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

REVISORAAL VERSLAG

, In toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bedrijfsrevisorenkantoor "Vyvey & Co", te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, op verzoek van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, op 10 november 2011 een verstag opgesteld over de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap, waarvan de conclusies als volgt luiden:

"V. BESLUITEN

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van BVBA VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoorden aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 1.200 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MATISE" ten voordele van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 10 november 2011

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

(Getekend)

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY,

Bedrijfsrevisor"

2/ Met ingang op 1 december 2011 verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vierenzestigduizend zevenhonderd zevenendertig euro zesenzeventig cent (¬ 64.737,76), zodat het kapitaal verhoogd werd tot honderd negenentwintigduizend zeshonderd twintig euro zesenzeventig cent (¬ 129.620,76).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen waardoor de fractiewaarde van elk aandeel werd verhoogd. De kapitaalverhoging werd onmiddellijk volgestort tot beloop van honderd procent (100%).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE68 0016 5687 0134 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15 november 2011.

3/ De vergadering besliste met eenparigheid, als gevolg van onderhavige partiële splitsing door overneming en de daarmee gepaard gaande vermogensovergang in het voordeel van de verkrijgende vennootschap, met ingang op 1 december 2011, tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de onderhavige vennootschap met een bedrag van vierenzestigduizend zeshonderd twintig euro zesenzeventig cent (¬ 64.620,76), zonder vernietiging van de bestaande aandelen, zodat het kapitaal werd teruggebracht tot vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd dertig (4.730) kapitaalaandelen zonder vermelding van waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

oden aan het Belgisch Staatsblad

Bïjlagen bij ëfBèTgisch Staats11 d - I211212-0 1- Annexes duMdnifeur bëIgë

moc111.1

vergadering besliste met onmiddellijke ingang de vierduizend zevenhonderd dertig (4.730) aandelen proportioneel te vermeerderen, zodat het kapitaal thans zal vertegenwoordigd zijn door negenduizend vierhonderd zestig (9.460) aandelen.

5/ Vervanging van de eerste twee alinea's van artikel 5 van de statuten met ingang van 1 december 2011 door de hierna volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzestigduizend euro (¬ 65.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door negenduizend vierhonderd zestig (9.460) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.°.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Carmen Theunis, zaakvoerder van ° B-DOCS °, met zetel te 1000 Brussel, rue du Taciturne 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

. (Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþ Mcd2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NtlûtgéMei Mt eriffM àd't

Rechtbank van Koophandel

Leuven, de 2 0 SEP. 2011

DE UfifjER,

I 11H 111 III 11111 Il

*11147832*

Vo

bah°

aan

Beic

Staat

II



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm:

Zetel:

Onderwerp akte : 0831.611.979

ETUGEST & PARTNERS

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Naamloze Vennootschap

Leuvensesteenweg 149, B-3070 Kortenberg

Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging van een voorstel tot met splitsing gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 728 en volgende van het Wetboek van: Vennootschappen waarbij Etugest & Partners burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: naamloze vennootschap een deel van haar vermogen zal overdragen aan de verkrijgende vennootschap, IVIATISE BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op-delaatste Olz_van.Luik B.vennelden.L.Recto_:.Naam. en hoedanigheid yan_de instrumenterende notaris,_hetzij van.de_perso(o)n(en).._: bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011
ÿþ Mptl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lu 111!!1.11.11J1611.1Ill 11

2 r11`,~ ~~ 2~~~

~~! ~~" ~'. 4íüiy F~i . , V'

~~'~'~{-11~--.

e.: ;175'

'Griffie

Ondernemingsnr Benaming 0831611979

(vo#uit) : Rechtsvorm Zetel : Onderwerp akte : Etugest & Partners

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149

SPLITSING DOOR OVERNEMING van de BVBA "QUALIFISC" - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - PROCES-VERBAAL VAN DE EERSTE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP



Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Etugest & Partners", met zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg, 149,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUALIFISC", met zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat 91, "de Gesplitste Vennootschape, conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in het splitsingsvoorstel en beslissing tot de voorgestelde verrichting waarbij de gesplitste vennootschap "QUALIF1SC" gesplitst wordt door overneming enerzijds door "Etugest & Partners" en anderzijds door "Etugest Accountancy".

Als gevolg van deze splitsing zal het gehele vermogen van de vennootschap "QUALIFISC", zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering, noch voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de twee verkrijgende vennootschappen.

Daarenboven stelt de vergadering vast dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap "QUALIFISC", tot splitsing besloten heeft door overgang van de vermogensbestanddelen naar de twee verkrijgende vennootschappen.

Aanvaarding van de overdracht van de betrokken overgedragen vermogensbestanddelen van de vennootschap "QUALIFISC" naar de vennootschap "Etugest & Partners", volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Beschrijving van het overgedragen vermogen - Eigendomsovergang

Het gehele vermogen van de vennootschap "QUALIFISC", zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering, noch voorbehoud, wordt volgens de volgende methodiek gesplitst tussen de twee verkrijgende vennootschappen:

- de activa (terreinen en gebouwen, installaties, machines en uitrusting, klantensaldo) die kunnen worden toegewezen aan een bepaalde vestiging worden overgenomen door de tweede verkrijgende vennootschap "Etugest Accountancy" voor de vestiging Vlezenbeek, respectievelijk door de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners" voor de vestigingen Kortenberg, Grimbergen en Leuven;

- de overige activa worden tenzij uitdrukkelijk anders weergegeven in bijlage 2 van het splitsingsvoorstel verdeeld in volgende verhouding 1070/2000ste delen voor de tweede verkrijgende vennootschap "Etugest Accountancy" en 930/2000ste delen voor de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners".

De aandeelhouders stellen ondergetekende notaris vrij van een cijfer- en balansmatige weergave van de overgedragen vermogensbestanddelen in onderhavige akte, daar zij hiervan op de hoogte zijn op grond van andere bestaande documenten, inzonderheid doch niet uitsluitend het revisoraal verslag en het splitsingsvoorstel met aangehechte bijlagen.

Toekenning van nieuwe aandelen in de vennootschap "Etugest & Partners" - Afstand van evenredige, verdeling

Ruilverhouding

De ruilverhouding van de afgesplitste vermogensbestanddelen voor het bepalen van het aantal nieuw uit te geven aandelen in de vennootschap "Etugest & Partners" werd bepaald op basis van de staat van activa en passiva van de bij de splitsing betrokken vennootschappen per 31 december 2010 (evenwel voor de gesplitste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap na de verwerking van de fusie met, haar dochterondememing, zijnde de naamloze vennootschap "Etugest").

De vergadering neemt kennis van het feit dat bij onderhavige splitsing toepassing gemaakt wordt van de mogelijkheid voorzien door artikel 736, §5 van het Wetboek van vennootschappen en dat naar aanleiding van de splisting niet tot een evenredige verdeling wordt overgegaan van de in de twee verkrijgende vennootschappen uit te geven nieuwe aandelen.

ln ruil voor de afsplitsing van het deel van het gesplitste vermogen van "QUALIFISC" dat de eerste verkrijgende vennootschap toekomt, zal de eerste verkrijgende vennootschap 116.250 nieuwe aandelen uitgeven.

De reële waarde van een aandeel van de gesplitste vennootschap "QUALIFISC" wordt bepaald op 3.750 euro. De reële waarde van een aandeel van de eerste verkrijgende vennootschap kan worden bepaald op 30 euro. Per aandeel van "QUALIFISC" worden aldus 125 aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap uitgegeven.

De uit te reiken nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zoals beschreven in de statuten van de eerste verkrijgende vennootschap.

Toekenningwijze

De aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap "Etugest & Partners" die toekomen aan de vennoten van de gesplitste vennootschap "QUALIFISC" ter vergoeding van de overgang van het afgesplitste overgedragen vermogen van de gesplitste vennootschap zullen worden toegekend als volgt:

1. Mevrouw WATZEEL Els, 58.125 aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap

2. De Heer VANROY Stefaan, 58.125 aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap

Nadat de splitsing is doorgevoerd, zal de Heer Stefaan Vanroy, voor de eerste verkrijgende vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, in het register van aandelen op naam van de eerste verkrijgende vennootschap de volgende gegevens vermelden:

* het aantal nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan de nieuwe aandeelhouders toekomt;

de datum van het splitsingsbesluit.

Binnen de 15 dagen na de bekendmaking van de splitsingsbesluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zal de Heer Stefaan Vanroy gezamenlijk handelend met de Heer Alain Van Wichelen, telkens met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, het register van aandelen van "QUALIFISC" vernietigen door het aanbrengen van de melding "vernietigd" op elke bladzijde van het register of door iedere andere melding die duidelijk de vernietiging te kennen geeft.

Het aldus vernietigde register van aandelen (of een kopie) van "QUALIFISC" zal in de archieven van de eerste verkrijgende vennootschap bewaard blijven.

Alle kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen proportioneel worden gedragen door de twee verkrijgende vennootschappen.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuw uitgegeven aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2011.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap.

Juridische, boekhoudkundige en fiscale datum

Alle verrichtingen gesteld door de gesplitste vennootschap, met betrekking tot de respectieve afgesplitste vermogensbestanddelen, zullen vanaf 1 januari 2011 vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van respectieve eerste verkrijgende vennootschap.

REVISORAAL VERSLAG

In toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bedrijfsrevisorenkantoor "De Wolf, Gilson & Ce", te 1170 Brussel, E. Van Becelaerelaan, 27A, vertegenwoordigd door de Heer Marc Gilson, bedrijfsrevisor, op verzoek van het bestuursorgaan van de eerste verkrijgende vennootschap, op 26 juni 2011 een verslag opgesteld over de inbreng in natura in de eerste verkrijgende vennootschap? luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN

Uit de door ons uitgevoerde controles overeenkomstig de controlenormen, volgt dat wij in staat zijn te bevestigen dat:

1. De beschrijving van de inbrengenen in natura gedaan in het kader van de splitsing door overneming van de BVBA "QUALIFISC" in de bestaande vennootschap NV "ETUGEST & PARTNERS" aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. De tussen partijen overeengekomen methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en

leiden tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te

geven aandelen (116.250 aandelen);

Wij onthouden ons een uitspraak te doen over het billijke en rechtmatige karakter van de als tegenprestatie

verstrekte vergoeding.

SCivPRL "De Wolf, Gilson & Co"

(Getekend)

Marc GILSON,

Bedrijfsrevisor"

"

2° Op basis van de staat van activa en passiva per 31 december 2010 (evenwel voor de gesplitste vennootschap na de verwerking van de fusie met haar dochteronderneming, zijnde de naamloze vennootschap "Etugest"), in het kader van voormelde splitsing door overneming, verhoging van het kapitaal van de eerste verkrijgende vennootschap ten belope van tweeduizend achthonderd drieëntachtig euro (¬ 2.883,00), om het bedrag van het kapitaal te brengen op vierenzestigduizend achthonderd drieëntachtig euro (¬ 64.883,00) door uitgifte van in totaal honderd zestienduizend tweehonderd vijftig (116.250) nieuwe aandelen, volledig volgestort.

3° Vermindering van de honderd achttienduizend tweehonderd vijftig (118.250) aandelen proportioneel, zodat het kapitaal thans zal vertegenwoordigd zijn door vierduizend zevenhonderd dertig (4.730) aandelen.

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, vervanging van de twee eerste zinnen van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzestigduizend achthonderd drieëntachtig euro (¬ 64.883,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd dertig (4.730) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

5° Machtiging werd verleend aan de Heer Stefaan Vanroy, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, om het register van aandelen van de gesplitste vennootschap te vernietigen en om het register van aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap te wijzigen.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Carmen Theunis, zaakvoerder van " B-DOCS ", met zetel te 1000 Brussel, rue du Taciturne 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulfing van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoordineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vódr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2011
ÿþMod 2.0

Ondernemingsnr : 0831611979

Benaming

(voluit) : ETUGEST & PARTNERS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg, 149

Onderwerp akte : Neerlegging Splitsingsvoorstel

Neerlegging van een voorstel tot splitsing opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 673 en. volgende, juncto artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen waarbij het gehele vermogen van dei gesplitste vennootschap "QUALIFISC" tengevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan in enerzijds de eerste bestaande vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze: vennootschap "ETUGEST & PARTNERS" en anderzijds de tweede bestaande vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ETUGEST ACCOUNTANCY".

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8

" 110]7993"

NtY.l6,Ttn$àeF~â ter çtril;ie der

iloch:bc.ri van lCocphand®t

te Leven do l~ ~~1 MEI 2011 DE O r ER,

Griffie

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 23.06.2016 16215-0446-017

Coordonnées
FINIVO

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 149 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande