FIT-XPRESS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FIT-XPRESS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 899.707.959

Publication

11/01/2013
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bealehrc;eetil 11111«11111111118

6e'°°°' 13007103+

--BRUSSEL

31 DAC" 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0899707959

Benaming

(voluit) ; Fit Xpress

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Ninoofsesteenweg 207 - 1755 Leerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling

Op 27 december 2012 werd een buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap onder firma Fit-Xpress gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering heeft beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met het oog op haar vereffening en te rekenen van heden;

De vergadering stelt vast dat er geen passiva zijn en dat aldus de ontbinding en vereffening kan gerealiseerd worden zonder dat een vereffenaar dient aangesteld te worden. De vergadering stelt bovendien vast dat de veslagen voorgeschreven door artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn op deze vennootschapsvorm; wel wordt door de zaakvoerders een staat van activa en passiva voorgelegd gedateerd op 26 december 2012.

TWEEDE BESLUIT:

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of extern accounant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening goed. Deze beslissing wordt door de vergadering genomen met algemeenheid van stemmen.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden der vennootschap, zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 7 jaar worden bewaard op volgend adres: Ninoofsesteenweg 207 -1755 Leerbeek

VIERDE BESLUIT:

Gezien de voorgaande verrichtingen, geven de zaakvoerders, de heer Joren Vannijvel, mevrouw Marleen Van Buul en de heer Joeri Vannijvel hun ontslag als zaakvoerder. De vergadering aanvaardt deze ontslagen en geeft alle zaakvoerders, zonder enig voorbehoud, kwijting voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap onder firma Fit-Xpress

Joeri Vannijvel

Voorzitter Buitengewone Algemene Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FIT-XPRESS

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 207 1755 LEERBEEK

Code postal : 1755
Localité : Leerbeek
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande