FITNESS PROFESSIONALS

Association sans but lucratif


Dénomination : FITNESS PROFESSIONALS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 548.828.671

Publication

26/03/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

o het stimuleren, ondersteunen, promoten en organiseren van ondermeer:

o evenementen, activiteiten en wedstrijden

o demonstraties, incentives, exposities, promotieactiviteiten

o studiedagen, congressen, workshops, groepsdagen

o wetenschappelijk onderzoek

die te maken hebben met sporten en bewegen.

o het betrekken, initiëren, opleiden en coachen van derde partijen, zoals bijvoorbeeld de begeleiders, de zorgverstrekkers, de medici en paramedici, de infrastructuurverschaffers, ... bij al de voornoemde activiteiten, evenementen en organisaties.

o het uitbouwen van een netwerk

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

De VZW kan haar doel alleen of in samenwerking met andere organisaties of rechtspersonen uitoefenen. Artikel 4: duur van de vereniging

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, en vangt aan op het ogenblik van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL 2: Lidmaatschap

Artikel 5: werkende en niet-werkende leden

De VZW heeft twee soorten leden: werkende leden en niet-werkende leden. Deze laatste worden in de VZW-wet omschreven als "toegetreden leden".

Artikel 6: Werkende leden

Er zijn minimum drie werkende leden. Het maximum aantal werkende leden is onbeperkt. Iedere natuurlijke persoon en/of rechtspersoon en/of organisatie kan zich kandidaat stellen als werkend lid.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur beslist over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dient de Raad van Bestuur voltallig aanwezig te zijn. De beslissing moet genomen worden met eenparigheid van stemmen.

De Raad van Bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkend lid.

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en deze statuten worden beschreven. Zij betalen jaarlijks een lidmaatschapsbijdrage die door de Raad van bestuur wordt vastgelegd en die niet hoger kan zijn dan ~ 50,00.

De lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks bij het begin van het werkjaar vastgesteld

De ondertekenaars van deze akte worden beschouwd als de eerste werkende leden.

Artikel 7: Niet-werkende leden (toegetreden leden)

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt en daar passief, zoals bijvoorbeeld geldelijk, wenst in bij te dragen, kan zich kandidaat stellen als niet-werkend lid van de vereniging. Zij zullen bijgevolg geen daadwerkelijke taken uitvoeren binnen of voor de vereniging. De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie over het al dan niet aanvaarden van niet-werkende leden.

De niet-werkende leden betalen een lidmaatschapsbijdrage die wordt vastgelegd door de Raad van bestuur en maximum ~ 500,00 bedraagt.

Niet-werkende leden hebben enkel de rechten en plichten in deze statuten omschreven.

Niet-werkende leden hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering en statutaire bepalingen kunnen zonder consultatie of akkoord van de niet-werkende leden worden doorgevoerd.

Artikel 8: Ontslag, uitsluiting, beëindiging lidmaatschap, overlijden

Werkende leden kunnen op elk ogenblik ontslag nemen uit de VZW door een aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de VZW. Het ontslag zal ingaan een maand na verzending van het aangetekend schrijven. Niet-werkende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door middel van een schriftelijk bericht aan de voorzitter.

Als een werkend lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw kan diens lidmaatschap, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van de werkende leden worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 1/2 van alle werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden vereist is.

Het werkend lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

De beslissing van de Algemene Vergadering dient gemotiveerd te worden.

Niet-werkende leden die handelen in strijd met de bepalingen van de vzw kunnen door eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het lidmaatschap van een werkend of niet-werkend lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 9: Rechten

Werkende of niet-werkende leden kunnen geen enkele aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap, om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW. Ontslagnemende, uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben bijgevolg geen deel in het vermogen van de VZW en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Artikel 10: Aansprakelijkheid

De leden van de vereniging kunnen in geen geval persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de verbintenissen en de handelingen van de vereniging behalve voor wat betreft de in de wet gestelde uitzonderingen (artikel 3 § 2 en artikel 11 VZW-wet).

TITEL 3: Raad van Bestuur

Artikel 11: Samenstelling Raad van Bestuur

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die werkend lid van de vereniging moeten zijn. Als echter maar drie personen (werkend) lid zijn van de vereniging bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal werkende leden van de vereniging.

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

De Raad van bestuur duidt onder zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester aan die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

De bestuurders kunnen te allen tijde ontslagen worden door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De door een bestuurder gemaakte kosten zijn door vereniging terugbetaalbaar, mits voorlegging van een gedetailleerde staat.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 12: Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslaging en beslissing

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, alsook binnen de veertien dagen na het verzoek van minimum twee bestuurders. De oproepingen gebeuren op schriftelijk wijze of per e-mail en vermelden de agenda.

De voorzitter zit de vergaderingen van de Raad van Bestuur voor. Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vereniging of in elke andere plaats in België aangewezen in de uitnodiging.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is op de vergadering. Besluiten worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

Indien een bestuurder een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijk aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vooraleer de Raad van Bestuur de beraadslaging over dit agendapunt aanvangt. Deze procedure is niet van toepassing op de gebruikelijke verrichtingen die plaatsvinden aan de voorwaarden en tegen de zekerheden die gewoonlijk op de markt gelden voor soortgelijke verrichtingen. Er worden notulen van de vergaderingen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Ze worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage is van de werkende leden die hun inzagerecht kunnen uitoefenen in overeenstemming met de in artikel 9 van het KB van 27 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Een bestuurder kan zich op de vergadering door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, mits het voorleggen van een geschreven volmacht. Elke bestuurder kan op de vergadering van de raad van bestuur slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Artikel 13: vertegenwoordiging

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging als college en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De Raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken,...

Elke bestuurder is gemachtigd om afzonderlijk optredend de vereniging te verbinden voor daden van dagelijks bestuur tot een bedrag van tienduizend euro (~ 10.000). Voor alle nadere handelingen is de vereniging slechts geldig verbonden jegens derden door de gezamenlijk handtekening van twee bestuurders.

Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

enig besluit of van enige machtiging.

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, één of meerdere bestuurders. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt dient beperkt te zijn en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur , die geen bewijs van een voorgaand besluit onder hen moet leveren.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde persoon of personen wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

De Raad van Bestuur kan bijzondere volmachtdragers aanstellen die de vereniging kunnen vertegenwoordigen met betrekking tot bijzondere, beperkt opgesomde aangelegenheden. Deze volmachtdragers verbinden de vereniging binnen de perken van de hun verleende volmacht welke tegenwerpelijk zijn aan derden. TITEL 4: De Algemene Vergadering

Artikel 14: Samenstelling

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de ondervoorzitter.

Een werkend lid kan zich door een ander werkend lid laten vertegenwoordigen.

Elk werkend lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 15: Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a) het wijzigen van de statuten

b) de benoeming en afzetting van de bestuurders en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend

c) desgevallend, de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van de hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend

d) de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

e) de goedkeuring van de begroting en de rekeningen

f) het vrijwillig ontbinden van de vereniging

g) het uitsluiten van een werkend lid

h) De omzetting van de VZW in een vennootschap met een sociaal oogmerk en

i) alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 16: Organisatie van de Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer 1/5 van de werkende leden erom vraagt.

Zij moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar.

De jaarlijkse vergadering zal doorgaan de laatste vrijdag van de maand juni van elk jaar om twintig uur. Alle werkende leden worden minstens 8 dagen voor de Algemene Vergadering bij gewone brief of per e-mail uitgenodigd op de Algemene Vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de Algemene Vergadering.

De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. 1/20 van de leden hebben het recht om de voorzitter te verzoeken om bijkomende punten op de agenda te plaatsen. De Algemene Vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle aanwezigen of vertegenwoordigde werkende leden hiermee instemmen en minstens de helft van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 17: meerderheden en aanwezigheidsquorum

Met uitzondering van de aangelegenheden hieronder opgesomd, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

In geval van uitsluiting van een werkend lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent een statutenwijziging of de ontbinding van de vereniging worden onthoudingen geteld als tegenstemmen. In geval op een algemene vergadering niet het vereiste aanwezigheidsquorum wordt bereikt, kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen welke geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede algemene vergadering moet minstens 15 dagen na de eerste algemene vergadering worden gehouden. De door de wet of onderhavige statuten vereiste meerderheid der stemmen blijft onverkort gelden.

Artikel 18: notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door drie bestuurders. Ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden  voor eensluidend afschrift ondertekend door de voorzitter en/of de secretaris.

TITEL 5: Inzagerecht van de werkende leden

Luik B - vervolg MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 19: inzagerecht van de werkende leden

Behoudens wanneer de vereniging één of meer commissarissen heeft, kunnen alle werkende leden op de zetel van de vereniging het register van de werkende leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, welke al dan niet de hoedanigheid van bestuurder hebben, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 20: huishoudelijk reglement

De Algemene Vergadering beslist over het, desgevallend, door de Raad van Bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging te worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

TITEL 6: Financiering-boekhouding-begrotingen-rekeningen-controle

Artikel 21: financiering

De vereniging zal onder meer kunnen worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

Artikel 22: boekhouding, jaarrekening, begroting

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 VZW-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De Raad van Bestuur bereidt, indien vereist door de wet, de jaarrekening en de begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de Algemene Vergadering zicht, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissarissen.

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Artikel 23: commissarissen

Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldigingen vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen de geschriften van de vereniging.

TITEL 7: Ontbinding-vereffening

Artikel 24: ontbinding van de vereniging

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de VZW-wet. Het voorstel tot ontbinding van de vereniging wordt uitdrukkelijk opgenomen in de oproepingsbrief die naar de werkende leden wordt verzonden. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 25: bestemming van het vereffeningsaldo

Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De Algemene Vergadering die tot ontbinding besluit, zal aanduiden aan elke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen. De vereffenaar kan een gemotiveerd voorstel tot bestemming overmaken aan de Algemene Vergadering die over de afsluiting van de vereffening beraadslaagt en beslist.

Artikel 26: de VZW-wet

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Luik B - vervolg MOD 2.2

Het eerste boekjaar vangt aan de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 31 december 2014.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar 2014 om

twintig uur.

BENOEMINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Na aldus de statuten te hebben vastgesteld beslissen de oprichters, in algemene vergadering verenigd, als eerste bestuurders te benoemen:

- De heer Bart Colombie, voornoemd

- Mevrouw Elke Deschryver, voornoemd

De aldus benoemde bestuurders zijn alhier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden. Zij verklaren

tevens niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen hun benoeming verzet.

RAAD VAN BESTUUR

De hiervoor benoemde bestuurders, in raad verenigd, beslissen te benoemen:

- Tot voorzitter en secretaris van de vereniging: de heer Bart Colombie, voornoemd.

- Tot ondervoorzitter en penningmeester van de vereniging: mevrouw Elke Deschryver, voornoemd.

03/07/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behoude

aan hel

Belgisci Staatshl(



1 952 3*

neergelegdlcantvarlgen op

2.4 Ma 20r3

Griffie

fer grif,ie d" ean de Nerierinneis+glige

Ondernemingsnr : 0548.828.671 rechtbàrík vàri kea~3hànüàt Bruzûei

Benaming

(voluit) : Fitness Professionals



(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Vlezenbeeklaan 37, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte : Ontbinding en Vereffening

De buitengewone algemene vergadering van 110612015, voltallig aanwezig, heeft met eenparigheid van stemmend volgende beslissingen genomen:

1. De vergadering beslist om vanaf heden de vereniging zonder winstoogmerk 'Fitness Professionals" te ontbinden en te vereffenen.

2. De vergadering verleent kwijting aan alle bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat op heden.

3. De vergadering benoemt als vereffenaar mevrouw Elke Deschryver, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeeklaan 37,

4, De rekening van de vereffening, afgesloten op 30/05/2015 worden goedgekeurd. Er zijn geen schulden meer. Er is geen netto actief saldo te verdelen.

5. De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

6. De vergadering verklaart dat de vereffening van de vereniging zonder winstoogmerk "Fitness Professionals" afgesloten is en dat de vereniging definietief heeft opgehouden te bestaan.

7. De vergadering vertrouwt de boeken en bescheiden toe aan mevrouw Elke Deschryver voornoemd, die ze gedurende minstens vijf jaar zal bewaren op het adres van haar domicilie.

Elke Deschryver Bart Colombie

Bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FITNESS PROFESSIONALS

Adresse
VLEZENBEEKLAAN 37 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande