FLAKS

Société en commandite simple


Dénomination : FLAKS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.752.394

Publication

26/03/2013
ÿþd i

IM I Iw9~lllll

*13068352*

i

Mod Word 11" S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne-=de=-v 7, rer griffie dei

Rech¢ûûnK van iSoophancsel

te Leuven, de i 5 11:`ed 2013

DE GRIFFIEFii

Griffie

{?ndernemingsnr : 0835.752.394

Benaming

(voluit) : Flaks

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tervuursesteenweg 71, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft, overeenkomstig artikel 3 uit de statuten van de vennootschap, beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 maart 2013 over te brengen naar volgend adres:

Sint-Jansbergstraat 9

3545 Zelem

Jan Frederik Léger

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2012
ÿþ Wei word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«iaogise

Ondernemingsnr : 0835.752.394

Benaming

(voluit) : Flaks

(verkort):

Neergelegd ier.grifüo der

Rechtbank van Koop 8 if" 2012

te Leuven, de ]

DE OlieFIER.

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Winkselsesteenweg 51, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

de zaakvoerder heeft, overeenkomstig artikel 3 uit de statuten van de vennootschap, beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 september 2011 over te brengen naar volgend adres:

Tervuursesteenweg 71

3001 Heverlee

Jan Frederik Léger

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2011
ÿþ PAOD 2_ 1

Luileï 4, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-- Neergelegd ter grifile der

Rechtbank van Koophendei

te Leuven, de 2 5 APR. 2011

DE

GRIFFIER,

Stabel

a.

Be

*11068965 ',





Griffie

Ondernemingsnr. : ,

Benaming (voluit) : Flaks

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Winkselsesteenweg 51, 3020 Herent, België

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1. de heer Léger, Jan Frederik, geboren te Roeselare op 29/08/1980,

wonende te Herent;

2. de heer Léger, Hubert Marie Urbain Thérèse, geboren te Wervik op 11/02/1952, wonende te Wervik;

verklaren tussen hen een gewone commanditaire vennootschap te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

 Statuten --

HOOFDSTUK !  Naam, duur, zetel, doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam Flaks.

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te

Winkselsesteenweg 51

3020 Herent

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

L_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2 1

r! talk I - vervolg

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen en bureaus inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 4

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

1. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets;

het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.

1 Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

3. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

4. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

5. Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

6. Het verlenen van administratieve ondersteuning.

" Onderneming in horeca, wat onder meer omvat: het verschaffen van logies of maaltijden, zowel collectief als individueel, al dan niet in toeristisch verband, evenals alle andere verhandelingen in hotel-, restaurant- of cateringverband, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

" Onderneming in het toerisme en de reissector, wat onder meer omvat: de organisatie van toeristische, sportieve en culturele activiteiten en evenementen, evenai alle andere activiteiten die verband houden met toerisme en reizen, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

" Alle activiteiten die verband houden met audiovisuele kunsten en performances, wat onder meer omvat: het componeren, producen en performen van muziek, films en theater, de organisatie van concerten, festivals en evenementen, evenals alle andere aan audiovisuele kunsten gerelateerde activiteiten, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

" Onderneming in de land- en bosbouw, wat alle activiteiten omvat die met land en bosbouw te maken hebben, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

" Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2 1

,I 11111 i - vervolg

" Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

" Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

" Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de

ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

" Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

" Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, ais zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

" Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten,

" Internationale dealerpolitiek, internationaal productbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coördinatie daaronder met name begrepen het beheer van de administratieve en personeelsaangelegenheden, algemene en juridische zaken en concernplanning.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële,

producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK Il  Vermogen van de vennootschap

Artikel 7

Het maatschappelijk kapitaal van de vernnootschap bedraag ¬ 100,00 (honderd euro) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mao 2 1

Lti11ik i) - vervolg

Het vermogen wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

" de heer Léger, Jan Frederik onderschrijft 99 aandelen, dus ten bedrage van ¬ 99,00 (negenennegentig euro);

" de heer Léger, Hubert onderschrijft 1 aandeel, dus ten bedrage van ¬ 1 (één euro).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 8

De vennoten zullen als volgt delen in de winst en in het verlies:

" de heer Léger, Jan Frederik zal voor 100% (honderd procent) delen in de winst en het verlies;

" de heer Léger, Hubert zal voor 0% (nul procent) delen in de winst en het verlies.

Artikel 9

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 10

De vennootschap wordt ontbonden door het overlijden van de vennoten.

Artikel 11

Ingeval een der vennoten zijn aandeel wenst over te dragen zal de nieuwe vennoot moeten aanvaard worden door alle overige vennoten. Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, zal de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of een andere nieuwe vennoot voorstellen.

HOOFDSTUK 111  Aansprakelijkheid van de vennoten

Artikel 12

De vennoten worden ingedeeld in beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk.

De stille vennoten zijn slechts verbonden tot het bedrag dat ze beloofd hebben in te brengen, zoals bepaald in Artikel 7. Stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 13

Volgende vennoten zijn beherende vennoten:

" de heer Léger, Jan Frederik.

Volgende vennoten zijn stille vennoten:

" de heer Léger, Hubert.

HOOFDSTUK IV  Bestuur

Artikel 14

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur of zonder

beperking van de duur.

De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2 1

Lu* : - vervolg

Artikel 15

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 16

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

HOOFDSTUK V  Toezicht

Artikel 17

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boekhouding, de rekeningen, brieven, notulen, en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK VI  Algemene vergadering van de vennoten

Artikel 18

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen de eerste zaterdag van juni om 11:00 uur.

Tevens moet een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De oproepingen geschieden via elektronische post, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer minimaal 80% van het vermogen vertegenwoordigd is en 50% van de vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over agendapunten die door de aanwezigen met eenparigheid warden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 19

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

" de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

" het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders;

" de bestemming van de beschikbare winst;

" de bezoldiging van de zaakvoerders;

" het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

" de wijziging van de statuten.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2 1

;lom !J'lût 'mei - vervolg

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzonderingen.

Elke beslissing betreffende de benoeming en het ontslag van zaakvoerders evenals de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen. Om geldig te zijn, zal bij deze stemming minimaal de helft van het vermogen vertegenwoordigd zijn door aanwezige vennoten of volmachten.

Artikel 20

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten, en maken de

zaakvoerders de inventaris op.

Overgangsbepaling:

Het eerste boekjaar wordt verlengd zodat het loopt van 1 april 2011 tot 31 december 2012.

Artikel 21

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle kosten, inclusief de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van deze winst.

 Benoeming 

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Léger, Jan Frederik, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Herent op 01/04/2011 in twee exemplaren.

Getekend,

De heer Léger, Jan Frederik, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
FLAKS

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 71 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande