FLEXYS CHASSIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEXYS CHASSIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.757.956

Publication

18/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/01/2012
ÿþMaa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a

i

A

A

D

*12001950*

BRUSSEL

Griffie

DEC

C

Ondernemingsnr : 0833.757.956

Benaming

(voluit) : ZIBOLD

Rechtsvorm-: burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elsene (1050 Brussel) Gachardstraat, 15

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door notaris Simon Wets met standplaats te Schaarbeek op 16! december 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZIBOLD", opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op 15 februari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 17 februari daarna onder nummer 11301190, heeft beslist :

1) het maatschappelijk zetel te vervangen door Beersel (1650) Jozef Huysmanslaan, 22

2) wijziging van de vorm van de vennootschap om ze in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten

3) de tekst van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"TITEL I : NAAM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "FLEXYS CHASSIS".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van! de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de! woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige! aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of de afkorting "R.P.R." gevolgd door de vermelding van registratienummer in het rechtspersonenregister.

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te Beersel (1650) Jozef Huysmanslaan, 22, en mag overal; in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels,' agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen. Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel :

- alle verrichtingen die betrekking hebben tot de ramen, het uitvoeren van renovatie-werken, het optrekken van gebouwen, het uitvoeren van elektriciteitswerken, de on-derneming voor het bedekken van gebouwen,: isolatiewerkzaamheden, loodgieterij, het lappen van ramen, onderhouds- en herstellingswerken, onderneming; voor schrijnwerk, installatie van vensterluiken;

- de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, het beheer van gronden, gebouwen en andere onroerende; goederen, en alle andere verhandelingen met betrekking tot onroe-rende goederen, het concipiëren en! ontwikkelen van projecten, van urbanisatie, verka-veling en wegenaanleg, en het bouwen van private en! openbare werken, het uitvoeren en doen uitvoeren van die projecten;

- financieringen toestaan aan particulieren en vennootschappen, het huren en verhuren van alle roerende! goederen, hierin begrepen leasingcontracten;

- de oprichting van onroerende goederen via onderaanneming, het laten bouwen en verkopen van studio's,: appartementen, service flats en dergelijke, en de verkoop ervan.

De vennootschap mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële,: financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband: met haar maatschappelijk doel.

Zij mag belangen nemen door alle wijze, in alle vennootschap, onderneming hebbende een identiek ofi samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling ervan te begunstigen.

Artikel 4 - De vennootschap werd op vijftien februari tweeduizend en elf opgesteld, voor een onbepaalde! duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Op de iaatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Réservé

au , Moniteur

belge r-1

Volet E - Suite

TITEL Il : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600 E) verdeeld in honderd maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die volledig werden ingeschreven.

Artikel 6 - Het maatschappelijk kapitaal kan éénmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7 - De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen, die de instemming hebben gekregen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 8 - Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten.

Stortingen worden op de geheelheid van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na één maand een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrijstaan de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot te'', laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze! laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen zullen worden gestort en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van de vennoten, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te; vervullen binnen de acht dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop;. van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 9 - De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in het register van vennoten, in de zetel van de; vennootschap gehouden.

Artikel 10 - De aandelen worden overgedragen onder de levenden of gaan over wegens overlijden volgens; de bepalingen van de artikelen 249, 251 et 252 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 11 - De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel' voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap: uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk vermogen: aanvragen of zich enigerwijze inlaten met haar beheer; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun; rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 12 - De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden: rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

TITEL III : ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 13 - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of; meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een; beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. ; Artikel 14 - De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen. Artikel 15 - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van:

beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen. "

Artikel 16 - Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op: rekening van de algemene kosten. Hef mandaat van een zaakvoerder kan ook kosteloos uitgeoefend worden.

Artikel 17 - Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door'; een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 18 - Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 19 - Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20 - De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de derde maandag van de maand juni om elf uur.

Mentionner sur la dernière pape du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter te personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

j Réservé

au Moniteur

b lge Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten ten minste acht volle dagen voor de vergadering.

Artikel 21 - Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Artikel 22 - De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend.

TITEL V : INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 23 - Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door:

toedoen van de zaakvoerders op de Nationale Bank worden neergelegd, met al de door de wet vereiste; stukken.

Artikel 24 - Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en', afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de' verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal: heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden; peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, = wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van; het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen wordenE uitgekeerd.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25 - De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege. of gerechtelijk wordt ontbonden.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het; maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

" De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien, de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden'' aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het wetboek van; vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Volet B - Suite

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 26 - Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar (s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de, wijze van vereffening vast overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 27 - Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 28 - De vennoten, de zaakvoerders, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Mentionner sur la derriere page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature





Voor-

behouden Artikel 29 - Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van aan he:

l3eJgisch ° vennootschappen."

Staatsblad

4) een einde te maken aan het mandaat van Mevrouw ZIBOLD Franziska in haar hoedanigheid van

i bestuurder van de vennootschap.

5)als bestuurders van de vennootschap te benoemen :

- de heer VAN LOOCK Yves, wonende te Beersel (1651 Lot) Jozef Huysmanslaan, 22;

- de heer VANDERHEYDEN Yannick Michel Jan, wonende te Tubize (1480) Chaussée d'Hondzocht, 97 bus

301.

Het mandaat van de heer VAN LOOCK Yves zal vergoed worden.

Het mandaat van de heer VANDERHEYDEN Yannick zal gratis uitgevoerd worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) notaris Simon Wets

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal;

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij- het Belgisch Staatsblad - 04/0+/2012- _Annexes-du Moniteur- belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l acte au greffe



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

*11301190*

Déposé

15-02-2011

Greffe

N° d entreprise : Dénomination

(en entier) : Zibold

0833757956

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée

Siège: 1050 Ixelles, Rue Gachard 15

Objet de l acte : Constitution

D'un acte reçu par le notaire Simon Wets à Schaerbeek le quinze février deux mille onze, il résulte que Madame ZIBOLD Franziska, avocate, domiciliée à Ixelles (1050 Bruxelles) rue Gachard, 15, a constitué une société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée, sous la dénomination "Zibold", dont le siège a été établi à Ixelles (1050) Rue Gachard, 15.

La société a pour objet l'exercice de la profession d'avocat par un avocat (ou des avocats) inscrit(s) à l'un des Ordres des avocats belges, à la liste des stagiaires, à la liste des avocats communautaires ou à la liste des membres associés, et par les avocats ou sociétés d'avocats avec qui il peut s'associer conformément au règlement de l'Ordre des barreaux francophones et germanophones.

La société a pour objet également toutes activités connexes compatibles avec le statut d'avocat comme l'intervention en tant qu'arbitre, mandataire judiciaire, liquidateur, curateur, administrateur, titulaire de cours dans l'enseignement, la publication d'articles ou de livres, l'exercice d'activités de consultance externe, à l'exclusion de toute activité de nature commerciale.

Elle pourra exercer cette activité pour le compte d'une autre société d'avocats Elle pourra participer à la gestion d'une telle société et en acquérir les parts.

La société peut se grouper ou s'associer avec d'autres avocats, groupements, associations ou sociétés d'avocats pour s'organiser avec ceux-ci, partager les frais et services communs destinés à assurer l'exercice de leur profession, et cela tant en Belgique qu'à l'étranger.

La société peut entreprendre, soit seule, soit avec d autres, directement ou indirectement, pour son compte ou pour compte de tiers, toutes opérations mobilières, immobilières ou financières se rattachant directement ou indirectement à l'exercice de la profession, ou pouvant contribuer à son développement.

Elle peut également prendre une participation ou s'intéresser par toute autre voie dans ou coopérer avec d'autres sociétés ou associations d'avocats, tant en Belgique qu'à l'étranger.

La société a été constituée pour une durée illimitée.

Le capital a été fixé lors de la constitution à dix-huit mille six cents euros (18.600 EUR) et est représenté par 100 parts sociales sans désignation de valeur nominale, qui furent intégralement souscrites et libérées à concurrence de 12.400 ¬ .

Tant que la société ne compte qu'un seul associé, elle est gérée par l'associé unique qui devra être avocat. En cas de pluralité d'associés, la société est gérée par un ou plusieurs gérants, avocats et associés, nommés par l'assemblée générale des associés qui fixe la durée de leur mandat. La perte par l'un des gérants de sa qualité d'associé entraîne nécessairement la fin de son mandat de gérant.

Le ou les gérants peuvent accomplir au nom de la société tous les actes d'administration ou de disposition nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet de la société.

Chaque gérant est investi de la gestion journalière de la société ainsi que de la représentation de la société en ce qui concerne cette gestion.

Chaque gérant peut donner procuration spéciale à des tiers non associés pour des actes qui, bien que rentrant dans l'objet social, ne sont pas particuliers à l'exercice de la profession d'avocat, d'arbitre, de jurisconsulte ou de mandataire de justice.

Tous actes engageant la société, tous pouvoirs et procurations, toutes révocations d'agents, d'employés ou de salariés de la société sont, en cas de pluralité de gérants, signés par un gérant.

A été nommée comme gérante, Madame ZIBOLD Franziska, domicilié à Ixelles (1050) Rue Gachard, 15, qui a accepté. Son mandat sera rémunéré.

Il est tenu chaque année, au siège social, une assemblée ordinaire le 3ème lundi du mois de juin à onze heures. Si ce jour est férié, l'assemblée est remise au premier jour ouvrable suivant. La 1ère assemblée générale ordinaire aura lieu en 2012.

L'exercice social commence le 1er janvier et finit le trente et un décembre de chaque année. Le 1er exercice social a débuté le jour de la constitution de la société pour finir le 31 décembre 2011.

Le bénéfice net, après prélèvement pour la réserve légale, est mis à la disposition de l'assemblée générale, qui en détermine l'affectation.

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

L'assemblée donne par les présentes tous pouvoirs au guichet d'entreprise PARTENA, à l'effet de faire toutes démarches et formalités, déposer et signer tous documents et en général faire tout ce qui sera nécessaire auprès de toutes administrations.

Les constituants ont déclaré que, d'après leurs estimations, la société répondra, pour son premier exercice aux critères légaux qui la dispensent de nommer un ou plusieurs commissaires.

Déposé en même temps :

- l'expédition de l'acte constitutif

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME Le notaire (sé) Simon WETS

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

12/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FLEXYS CHASSIS

Adresse
JOZEF HUYSMANSLAAN 22 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande