FLINT MOBILE FIRE TRAINING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLINT MOBILE FIRE TRAINING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.234.147

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 29.10.2013 13642-0414-011
01/08/2013
ÿþ(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

raod Word 71.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2e1 ..2.013

tee

Griffie

Ondernemingsnr : 0834234147

Benaming

(voluit) : Flint Mobile Fire Training

(verkort) :

Rechtsvoren : b.v.b.a.

Zetel : Neerveldstreat 50, 1745 Opwijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Op de buitengewone algemene vergadering van 2610212013 wordt besloten om met ingang van 01/03/2013 het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1745 Opwijk, Eeksken 34.

Opwijk, 26/02/2013

Johan Maesen,

Zaakvoerder.

o~

*13120415*

Dp de laatste biz. van Lrill(B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 31.08.2012 12494-0294-008
07/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301592*

Neergelegd

03-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0834234147

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Flint Mobile Fire Training

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel: 1745 Opwijk, Neerveldstraat 50

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hilde Fermon, te Opwijk, op één maart tweeduizend elf, welke akte eerstdaags geregistreerd zal worden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "Flint Mobile Fire Training", met zetel te 1745 Opwijk, Neerveldstraat 50, werd opgericht door de volgende oprichter:

De heer MAESEN Johan Jozef Maria, geboren te Hasselt op zes december negentienhonderd achtenzestig, wonende te 1745 Opwijk, Neerveldstraat 50, echtgenoot van mevrouw Cammaert Anick.

Naam en Rechtsvorm:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter.

Zij verkrijgt de naam «Flint Mobile Fire Training».

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Neerveldstraat 50, 1745 Opwijk.

Kapitaal en inbrengen:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdvijfentachtig (185) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/ honderdvijfentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld, aan de prijs van honderd euro per aandeel, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd euro.

Het kapitaal wordt volstort ten belope van een bedrag van duizend euro door de comparant. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reservering en winstverdeling:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

" Opleiding geven aan particulieren, bedrijven en brandweerlui in verband met brandveiligheid, preventie, evacuatie, brandbestrijding, veiligheid touwen/koorden, enzovoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Overige zakelijke dienstverlening, niet elders genoemd.

" Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van haar onroerende goederen.

" In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

" De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

" De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

" De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

Algemene Vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering worden meegedeeld aan elke vennoot, houder van certificaten, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproeping meegedeeld aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telekopie volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen (of: van de uitgebrachte stemmen).

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overgangsbepaling:

1. Het eerste boekjaar vangt aan bij de neerlegging van de stukken conform het Wetboek Vennootschappen en eindigt op 31 december 2011.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2012.

Aanstelling zaakvoerders:

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- de heer MAESEN Johan, voornoemd.

Die verklaart niet verhinderd te zijn door enige wettelijke beperking en dit mandaat te aanvaarden.

Deze benoeming heeft echter slechts uitwerking na de neerlegging van de stukken conform het

Wetboek Vennootschappen.

Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BOSMAN CONSULTANTS, met maatschappelijke zetel te Eeksken 164a, 1745 Opwijk,

vertegenwoordigd door de heer Luc BOSMAN om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving,

eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele

inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.-

administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanig registratie en/of

erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hilde FERMON, notaris te Opwijk

Bijlage: - uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015
ÿþ Mod Word 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.234.147

Benaming

(voluit) : Flint Mobile Fire Training

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel : Eeksken 34, 1745 Opwijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Op de buitengewone algemene vergadering van 1 december 2014 wordt besloten om met onmiddellijke ingang het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Luikerweg 18, 1745 Opwijk.

Opwijk, 1 december 2014.

Maesen Johan,

Zaakvoerder.

IIIl~ii iflhIHIIIUII ii iii

be

z

B St;

ius

neergelegdloiiVVangel'i op

"

0 3 j .í

Griffie

r""' ~~ri.rr.. ." ..

~ _ .

. _

rechtbank van koophendel Bussel

:i.a. ;.,r:gAq,e"

,, = a~tr ~~_

Coordonnées
FLINT MOBILE FIRE TRAINING

Adresse
EEKSKEN 34 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande