FLOERE HET FLUWIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLOERE HET FLUWIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.678.074

Publication

17/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- OKI. SV)

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leie

1%MM

V beh

aa

Bel Staa

Ondernerningsnr : 0424.678.074

Benaming

(voluit) FLOERE HET FLUWIJN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZeteI : Jan Stasstraat 20 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel Zichem op' 23 september 2014, neergelegd voor registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOERE HET FLUWIJN" waarin met éénparigheid" van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de beslissing van de zaakvoerder van 29 oktober: 2006 waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 3000 Leuven, Jan Stasstraat 20, en: bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 november daarna onder nummer 08179699," te bevestigen.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd tweeënzestigduizend tweehonderd

" aén en zestig euro (¬ 162.261,00), bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening goedgekeurd door de algemene

" vergadering van 1 februari 2013.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van: artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen honderd vijfenveertigduizend zevenhonderd en zes euro 145.706,00), bedraagt.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato september 2014 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd vijfenveertigduizend vijfhonderd vijf en vijftig euro zesenvijftig eurocene 145.555,56).

De vennoten verklaren, aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd, dit bedrag overeenkomstig artikel 537' van het Wetboek van Inkomsten belastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10. %) van het tussentijds dividend, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent, (go %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd vijfenveertigduizend vijfhonderd vijf en vijftig afro zesenvijftig eurocent (¬ 145.555,56), zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd één er" I dertigduizend euro 131,000,00), om het te brengen van negenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 59.500,00): op honderd negentigduizend vijfhonderd euro (¬ 190.500,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen,. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld en volledig zal worden volstort.

" ZESDE BESLISSING

Zijn vervolgens tussengekomen, voormelde heren Jan en Brent Caes, die, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

' Na deze uiteenzetting verklaren voormelde heren Jan en Brent Caes, de enige vennoten, aanwezig of

vertegenwoordigd als gezegd, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van 1 honderd vijfenveertigduizend vijfhonderd vijf en vijftig euro zesenvijftig eurocent (¬ 145.555,56), zijnde een

' bedrag van honderd één en dertigduizend euro (¬ 131.000,00), in te brengen, wetende dat de resterende tien:

. _ _ ........ _ .......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 4.

t_ 3

1,-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van honderd één en dertigduizend euro (¬ 131.000,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd één en dertigduizend euro (E 131,000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfrus Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 10 september 2014, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard worden,

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd één en dertigduizend euro (E 131.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd negentigduizend vijfhonderd euro (E 190.500,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist niet éénparigheid van stemmen om de regeling inzake de overdracht van aandelen te wijzigen als volgt:

"Indren er slechts één vennoot bestaat, beslist hij alleen over de overdracht van aandelen. Wanneer de enige vennoot bij testa-ment bepaald heeft aan wie zijn aandelen overgaan, moet bij zijn overlijden die beschikking geëerbiedigd worden en zullen de uitgesloten erfgenamen, zelfs reservataire, zich moeten vergenoe-.gen met de tegenwaarde van hun aandelen zoals die verder bepaald wordt.

Indien er meerdere vennoten bestaan, geldt tussen hen volgen-'de statutaire regeling:

A. Overdracht onder levenden: .

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan of overgedragen onder leven-iden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met toestemming van alle mede-iven-'noten..

Indien nochtans na weigering, een vennoot toch wenst zijn aandelen over te dragen aan een niet aanvaarde persoon, zijn de weigerende vennoten verplicht, binnen de twee maanden na een schrifte-'lijk verzoek gericht aan het bestuursorgaan van de vennootschap, hetzij die aandelen zelf aan te kopen, hetzij een andere koper aan te wijzen.

De waarde van de aandelen wordt alsdan bepaald op basis van de bedragen van de laatste jaarbalans waarbij geen rekening wordt gehouden met de onli-schamelijke handelswaarde, tenzij andersluiden-ide overeenkomst tussen de vennoten,

B. Overgang bij overlijden:

Bij overlijden van een vennoot, mogen zijn aandelen insge-lijks niet overgedragen worden dan met toe-Istemming van de overblij-'vende vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden moeten binnen de maand van het overlijden, aan de zaakvoerder van de vennootschap of aan de overblij-'vende vennoten, de devolutie van de nalatenschap laten kennen.

Bij weigering van de overgang van de aandelen aan erfgenamen of legatarissen van de overledene die niet in nuttige orde komen, genieten de overblij-'vende vennoten van hetzelfde voorkooprecht tot overname ais onder A hierboven en wordt de afkoop-'waarde op dezelfde basis bepaald,

C. Voorkooprecht:

Indien de overblijvende vennoten van het voorkoop-'recht dat hun verleend wordt onder A en B hierbo-'ven, wensen gebruik te maken, zullen de aandelen &Kir hen worden overgeno-imen in evenredigheid tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behalve bij anderslui-sdende overeenkomst tussen hen.

Wordt dit voorkooprecht echter niet door al die vennoten uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aangeboden aan de vennoten die hun voorikooprecht wel wensen uit te oefenen in eenzelfde evenredigheid.

D. Betaling van de afkoopprijs:

Bij weigering van afstand of overdracht als hierbo-tven onder A of B, zal de afkoopprijs moeten betaald worden aan de vennoten aan wie de afstand geweigerd werd, of aan de geweigerde erfgerechtig-iden naarge-'lang het geval, binnen de zes maanden te rekenen vanaf de betekening van de weigering.

E. Verhaal bij weigering:

Bij weigering aan een niet-vennoot om toe te treden tot de vennootschap, moeten er geen redenen opgege-'ven warden. Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering in de gevallen onder A of B hierboven, noch tegen de waardebepaling voorzien voor de afkoop van de aandelen.

De betrokken uitgesloten erfgerechtigden bij overidracht wegens overlijden, en de vennoten aan wie de afstand aan een voorgestelde overnemer geweigerd werd, zijn ertoe verplicht, binnen de maand van de beslissing tot overname van de aande-ilen door mede-'vennoten of door nieuwe toegelaten vennoten, de overdracht af te tekenen in het register van de vennoten. Bij verzuim zal het bestuursorigaan van de vennootschap, een maand na het vruchteloos verzoek daartoe aan de betrokkenen bij aangetekende brief gedaan, namens hen de overdracht in het register mogen tekenen. De termijn die toegestaan werd voor het betalen van de afkoopwaarde, kan geen aanlei-'ding geven tot het uitstellen van de overd-sracht in het register, welke overdracht geenszins als kwijting zal mogen beschouwd worden,"

NEGENDE BESLISSING

6

4 "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Govemance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-ilijkheid.

Haar naam luidt: "FLOERE HET FLUWIJN".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Jan Stasstraat 20.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitbaten van een drankgelegenheid in de meest uitgebreide zin van het woord en het verkopen van allerlei snacks;

-de oprichting de aankoop en verkoop, het huren, verhuren, het beheer en/of de uitbating voor eigen rekening, %MOT rekening van derden, door of met derden, van restaurants, hotels, snackbars, motels, drankslijterij bijgevoegd of niet, verbruikerstokalen, en alle andere gelijkaardige instellingen, alsmede de aankoop, verkoop, huren, verhuren, de vertegenwoordiging, het vervoer en verzending, in- en uitvoer van alle artikelen, toestellen, koopwaren, en producten, nodig voor de uitbating en de inrichting van bovengenoemde instellingen;

-de uitbating van een koffie-shop, evenals de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon van koffie, koffieproducten- en machines, maalapparatuur, expressomachinee, consumptie-ijs, confiserie, biscuiterie, pralines, chocolade, suikerwaren, producten van de suikerbakkerij, producten van de brood- en banketbakkerij, porcelein, en zilverwerk.

Daarom mag de vennootschap alle bewerkingen doen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding, of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag recht- of onrechtstreeks deelnemen in en samenwerken of samensmelten met andere ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neeriegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentigduizend vijfhonderd euro (¬ 190.500,00) vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2,400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste werkdag van de maand februari om 15.00 uur in de zetel van de vennoot-schap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-'ring plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op I oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. WINSIVERDEUNG:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge-nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de venno-'ten verdeeld worden in verhouding niet hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van ven nootschappen.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennoot-'schap benoemd: De heer Jan Caes, die verklaart te aanvaarden.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

---- De zaakvoerderkan, civèréèn-ko-m'kiâ artikel 257 vin- hé:ÉW'étbóek'ïa-n vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennoot-ischap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als venweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun

bevoegdheid. "

MENDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal Accountancy Kantoor, gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Westelsebaan 178, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, ' teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

ELFDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 28.02.2014 14057-0289-014
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 21.02.2013 13043-0434-013
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 10.05.2012 12112-0363-014
22/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.01.2011, NGL 16.02.2011 11037-0021-014
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 20.05.2010 10122-0534-014
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 04.03.2009, NGL 31.03.2009 09101-0152-014
17/11/2008 : LE062373
21/05/2008 : LE062373
30/03/2007 : LE062373
10/04/2006 : LE062373
31/03/2005 : LE062373
07/01/2004 : LE062373
02/05/2003 : LE062373
22/01/2002 : LE062373
25/01/2000 : LE062373
25/01/2000 : LE062373
08/04/1999 : LE062373
01/11/1997 : LE62373
01/01/1997 : LE62373
01/01/1995 : LE62373
01/01/1992 : LE62373
01/01/1989 : LE62373
01/01/1988 : LE62373
01/01/1986 : LE62373

Coordonnées
FLOERE HET FLUWIJN

Adresse
JAN STASSTRAAT 20 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande