FOCUS TRAINING & DEVELOPMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FOCUS TRAINING & DEVELOPMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 545.873.735

Publication

18/02/2014
ÿþ Mal POP 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

In IVI

09 FEV. 2014

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 54-58t3. ?3 Ç

Benaming (voluit) : FOCUS TRAINING & DEVELOPMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Costermansstede 4, 1850 Grimbergen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uit de onderhandse akte van 14 december 2013, aangeboden ter registratie op 7 januari 2014 bij hetregistratiekantoorte Grimbergenzoalsblijktuitvolgendrelaas: "Geregistreerd twee bladen, geen renvooien te Grimbergen, op zeven januari 2014, boek 6126, blad 1 vak 3, Ontvangen: vijftig Euro (50 ¬ ), De Ontvanger ai H. Denteneer adviseur ai" blijkt dat er een Vennootschap onder Firma werd opgericht zoals blijkt uit het volgende:

Art. 1:De ondertekenaars verklaren een vennootschap onder firma te willen oprichten met als naam : "FOCUS TRAINING & DEVELOPMENT". De vennootschap heeft als maatschappelijke zetel: Costermansstede 4 -1850 Grimbergen. De zetel kan bij eenvoudigebeslissingvan de algemenevergaderingverplaatstwordennapublicatie in het Belgisch Staatsblad.

Art. 2 : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 200,00 Euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelenvan elk 2,00 Euro.

De verdeling van deze aandelen bij de intekening geschiedt als volgt:

Dhr. Van Britso:tn Marc, hierboven vernoemd, 60 aandelen van elk 2,00 Euro

Mevr. Soetens Oriane, hierboven vernoemd, 40 aandelen van elk 2,00 Euro

Alle aandelen werden van bij de ondertekening volstort op rekening van de vennootschap.

Art. 3 : Als zaakvoerder wordt benoemd :

Mevr. Soetens Oriane, hierboven genoemd en dit voor onbepaalde duur. Haar mandaat is onbezoldigd.

Zij zal de vennootschap in rechte en in feite kunnen vertegenwoordigen en verbinden voor alle akten en handelingen die de vennootschap ten goede komen met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Art. 4 : De algemene vergadering wordt samengeroepen telkens de meerderheid van de aandeelhouders dit vraagt of in de gevallen dat de wet dit voorziet. Er wordt gestemd bij gewone meerderheid, tenzij de wet dit anders voorschrijft.

Art. 5 : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening ofvoor rekening van derden, alsvertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Op de laatste blz. van LUIK L~ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van deinstrumenterenae notans.hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Le la - vervolg Mad POP 11.1

Vorming, training, opleiding, coaching, begeleiding, consulting, raadgevingen advertising inpersoonsontwikkeling, groepsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid tot alle nuttige en noodzakelijke activiteiten die hogergenoemde doelstellingen dienstig zijn.

Art. 6 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij neemt een einde op de door de wet voorziene wijze. Het eerste boekjaar loopttot 31 December 2014. De volgende boekjaren nemen een aanvang op 1 Januari van het betrokken boekjaar om te eindigen op 31 December van datzelfde boekjaar.

Art. 7 : Het batig saldo van de winst wordt uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelen, met uitzondering van het gedeelte datvolgens wettelijke bepalingen ofeen beslissing van de algemene vergadering dient gereserveerd te worden.

Art. 8 : De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de laatste maandag van de maand mei volgend op het afsluiten van het boekjaar, om zeven uur 's avonds. De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2015.

Art. 9 : AlIe in deze overeenkomst niet geregelde punten worden geregeld volgens de geldende Belgische wetgeving, de rechtspraak of de gebruiken.

Art.10: De vennootschap start de activiteiten vanaf 1 Januari 2014.

Mevr. Soetens Oriane

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

V,gor" r

N..

behouden

aan het Belgisch

% Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FOCUS TRAINING & DEVELOPMENT

Adresse
COSTERMANSSTEDE 4 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande