FONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.797.951

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.09.2014 14598-0162-010
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.10.2013 13641-0331-010
13/12/2012
ÿþ Mod FDF 11.1

.i;Ti zl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophaardc.

te Leuven, de LLffOEC, 2012

DEGfifeFFIER

11q121211.1!»NIpNII

D

11

ie

Ondememingsnr : 0843.797.951

Benaming (voluit) : FoNS

{verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensevest 106 bus 9, 3000 Leuven, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemen Vergadering der aandeelhouders van 26.10.2012 op de maatschappelijke zetel:

De Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders neemt met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing:

- Verplaatsing van de maatschappelijke zetel en vestigingszetel naar Tiensevest 49 bus 7, 3010 Kessel-Lo vanaf 01.11.2012

Notulen opgemaakt en getekend op 26.10.2012

Thomas Van Lokeren

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlaggabilket BglgiKh_Staatsblad 13112/2012 Anngxes-d Moniteu-r belge

02/03/2012
ÿþMdd Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber az Be sta; 10

Y



Neergeiegi

ter griffe M.-

Recbtbank van KeetReL te Leuven, DE GR1FPIIg'

Griffie

Onclerntminqsnr ' ~( 3

A

Benaming

ívnlinci FoNS

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3000 Leuven, Tiensevest 106 bus 9

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Talloen te Leuven op 30 januari 2012, geregistreerd op het tweede registratiekantoor op 1 februari 2012 boek 1367 blad 45 vak 18 Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR) getekend De Ontvanger De Clercq G., dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FoNS", met zetel te 3000 Leuven, Tiensevest 106 bus 9 werd opgericht voor onbepaalde duur, door;

- De heer VAN LOKEREN Thomas, N.N. 79.07.26-113.39, ongehuwd, geboren te Genk op zesentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3000 Leuven, Tiensevest 106 bus 9;

- Mevrouw BERBEN Sophie Vicky Albert Viviane Philip, N.N. 78.07.15-208.59, ongehuwd, geboren te Bonheiden op vijftien juli negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3000 Leuven, Tiensevest 106 bus 9.

Onder de naam "FoNS", met zetel te 3000 Leuven, Tiensevest 106 bus 9, en met een onbeperkte duur;

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer VAN LOKEREN Thomas, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00), waarvoor hem VIJFTIG (50) aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één derde.

mevrouw BERBEN Sophie, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (E 3.100,00), waarvoor hem VIJFTIG (50) aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één derde.

met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf;

Met de jaarvergadering op de laatste vrijdag van mei om 18u. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Met ais gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerders voor de onbeperkte duur worden aangesteld:

de heer VAN LOKEREN Thomas, voornoemd;

mevrouw BERBEN Sophie, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro ( ¬ 6.200)voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6628880-73 bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 januari 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Het doel van de vennootschap is:

Het verlenen van diensten en adviezen als consultant of interim manager in multimediale, publicitaire, marketingomgevingen voor commerciële of niet commerciële organisaties van welke aard dan ook.

Alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, import en export van klank, film, video, audio en televisieproducties en spektakels, voor eigen rekening of voor rekening van derden, audiovisuele werken, in welke vorm dan ook, bedenken, vormgeven, uitvoeren, exploiteren.

Het organiseren van opleidingen, trainingen, lezingen die verwant zijn aan haar hoger beschreven activiteiten. De vennootschap zal in dit kader producten, patenten, octrooien, knowhow, formats en auteursrechten kunnen ontwikkelen, aan- en verkopen, produceren, exploiteren of in licentie nemen. Zij zal aile verrichtingen kunnen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de merchandising van de producten die zij voortbrengt of verwerft.

Op de laatste bla van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq tan de perso(o1nW.o) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertelt " nv oord,ger

Verso : Naara en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal zich eveneens kunnen richten op research activiteiten in deze sector en aanverwante sectoren.

De vennootschap zef kunnen deelnemen in de directie, het voeren van management, het uitoefenen van bestuur over en in andere vennootschappen, instellingen of in om het even welke onderneming of vereniging.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, aile onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en aile roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stellen en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium of de werking van de vennootschap bevorderen onder meer door het verschaffen van voordelen aan haar vennoten of zaakvoerders. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen in pand stellen. De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gerijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels- , financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen uitoefenen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in de hoedanigheid van commissionair.

Het verlenen van diensten en adviezen  in de ruimste betekenis  in de media en entertainment sector, het inrichten van evenementen, alsmede het verwerven van eigendomsrechten op muzikale en beeldreacties, bewerkingen, vertalingen, enz. dit houdt ondermeer in : Projectmanagement & Content Consultancy, ontwikkeling, coordinatie, prospectie, sales & marketing in entertainment en media, public relations in entertainment en media, EFP regie & producties , de ontwikkeling en organisatie van televisie en radio, filmproducties, muzikale en theaterproducties, evenals publicitaire producties, het ontwikkelen, produceren en exploiteren van formats voor de voormelde producties, evenals het leveren van diensten en knowhow en het uitvoeren van aanverwante opdrachten, muziek programmatie en boekingen, muzieksamenstelling in entertainment en media, aile activiteiten las muziekuitgever, met name het beheer, de bescherming en de exploitatie van de rechten gegenereerd door muziekcomponisten, tekstdichters en auteurs, de productie en commercialisering van CD's, DVD's en aile andere informatiedragers en andere artikelen in het kader van voornoemde activiteiten, inlezen van reportages, merchandising, artiestenmanagement en tourmanagement, adviesverlening in het kader van voornoemde activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel het kopen, verkopen, huren, verhuren al of niet onder het BTW-stelsel en ruilen van onroerende goederen en rechten  in de ruimste zin van het woord  alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing, zowel als leasinggever als leasingnemer.

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, ruilen van roerende goederen en rechten, in de ruimste zin van het woord.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en dienst verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen  in de meest ruime betekenis  het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard,

Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het coördineren van concerten, shows en evenementen.

Het verzorgen, organiseren en adviseren van belichting, geluid en concept van evenementen, shows en concerten.

De import en export, groothandel en kleinhandel, aan- en verkoop, het huren en verhuren onder welke vorm ook van alle licht- en geluidsinstallaties, evenals videoapparatuur en podia.

Het verlenen van technische adviezen en begeleiden in de meest ruime zin van het woord, op gebied van geluid, licht, video en aanverwanten,

Electro technische installaties inzake licht, geluid en video, onderhoud en herstelling van elektronisch materiaal. Aile voorgaande handelingen worden gedaan zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als onder commissievorm.

Montage en demontage van lichtinstallaties, geluidsinstallaties en video installaties.

Aile interventies en raadgevende tussenkomsten met betrekking tot het concipiëren, uitwerken, beheren en uitvoeren van marketing, verkoop, communicatie en organisatiebeleid van een ondernemer.

Ontwikkelen van software.

Algemene bouwonderneming en/of coördinatie van aile werken in de bouwsector.

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen, uitbaten en inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle welk danige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden,

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel In België als in het buitenland.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

1, Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad



VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Oe de laatste dlz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hertz:; var dn per or-,irt, .n bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvicemiger.

Verso Naam en handtekening

18/08/2015
ÿþ Mod POF 11.1

1 _I i dl- F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h N







ij NEERGELEGD

7 AM, 2015

lissnufwn itoap4r0el

Ondernemingsnr : 0843.797.951

Benaming (voluit) : FoNS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensevest 49 bus 7, 3000 Leuven, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Adreswijziging Maatschappelijke Zetel

Tekst :

De buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2015 aanvaardt de volgende punten:

De maatschappelijke zetel van Fons bvba verplaatst naar Constantin Meunierstraat 54 te 3000 Leuven en dit met ingang vanaf 01/07/2015.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting gesloten om 20u15.

Thomas Van Lokeren Berben Sophie

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16562-0422-012

Coordonnées
FONS

Adresse
CONSTANTIN MEUNIERSTRAAT 54 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande