FOREST BIKERS

Association sans but lucratif


Dénomination : FOREST BIKERS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.655.102

Publication

12/01/2011
ÿþMOD 2.2

nn\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondernerrtingsnr : 0479.655.102

Benam ng

(voluit) : FOREST- BIKERS LANGDORP VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kapellestraat 9A, 3201 Langdorp

Onderwerp akte : Nieuwe statuten

Uittreksel proces-verbaal van de algemene vergadering van 16 oktober 2010:

De algemene vergadering neemt onder het voorzitterschap van Putseys André eenparig en schriftelijk volgende besluiten:

4.1. teneinde de statuten van de vzw in overeenstemming te brengen met de Wet van 2 mei 2002 wijzigt de algemene vergadering de statuten van 18 oktober 2002 en neemt zij volledig nieuwe statuten aan die voldoen aan de wettelijk verplichte vermeldingen voorzien in de wet van 2 mei 2002. De volgende nieuwe tekst van de statuten blijft ais bijlage van deze notulen aangehecht.

ARTIKEL 1: DE VERENIGING

Artikel 1. Eerste lid. Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "vzw" genaamd) op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 Juli 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 (hierna genoemd "Wet op de Verenigingen en Stichtingen").

Artikel 1. Tweede lid. Naam

1. De VZW draagt de naam: "FOREST BIKERS LANGDORP VZW"

2. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, orders en aile andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 1. Derde bd. Zetel

De zetel van de vzw is gevestigd te 3201 Langdorp, Kapellestraat 9a, gelegen In het gerechtelijk arrondissement Leuven. De zetel van de vereniging kan te allen tijde naar een andere plaats worden overgebracht bij beslissing van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

ia

io

IIA

'II

mi

V~

ELC'.~E. N

~tis¬ 3

~t":,'.~n ~ ~ 3ç~~, º% ~i ,(Z

r~ ~,>

;

Griffie

*11006686*

BELGISCH STAATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOd 22

Algemene Vergadering en mits inachtneming van de regels van een statutenwijziging.

Artikel 1. Vierde lid. Duur

De vzw is opgericht naar onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

ARTIKEL 2: DOELEINDEN EN ACTIVITEITEN

Artikel 2. Eerste lid. Doeleinden

De "FOREST BIKERS" is een wielervereniging van en voor wielerliefhebbers. De vereniging heeft tot doel mede te werken aan de ontwikkeling van de Vlaamse

wielerbeweging, op sportief evenals op toeristisch gebied.

Daartoe zal ze:

-tweejaarlijks (in december en in augustus) een toertocht organiseren in en rond langdorp

-organiseren van daguitstappen in clubverband

-organiseren van bikeweekends in clubverband

Artikel 2. Tweede lid. Activiteiten

De vereniging kan daartoe aile activiteiten ontplooien die rechtstreeks en onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zuilen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideëie niet-winstgevende doelstellingen.

ARTIKEL 3: LIDMAATSCHAP

De vereniging bestaat uit effectieve leden.

A. Aantal leden

De vereniging is samengesteld uit minstens 10 effectieve leden welke in het bezit dienen te zijn van een lidkaart WBV. Enkel deze leden hebben stemrecht op de algemene vergadering en kunnen in de raad van beheer verkozen worden.

2. Om lid te worden moeten de volgende voorwaarden vervuld worden: instemmen met de statuten van de vereniging en met de reglementen bepaald tot de toepassing ervan. Kandidaat-effectieve leden richten hun kandidatuur schriftelijk aan één van de ieden van de raad van beheer van de Forest Bikers Langdorp vzw, dewelke ze aan de andere leden van de raad van beheer voorlegt ter goedkeuring. Kandidaat-effectieve leden kunnen enkel aanvaard worden nadat de meerderheid van de raad van beheer het lidmaatschap goedkeurt. De leden betalen 25,00 EUR jaarlijks lidgeld en genieten van aile voordelen verstrekt door de vereniging. De nieuwe leden betalen eenmalig 100,00 EUR.

3. De titel van erelid kan toegewezen worden aan personen die door hun giften, hun functie of hun situatie aan de club diensten bewezen hebben of zouden kunnen verlenen. Deze ereleden hebben tevens stemrecht op de Algemene Vergadering.

B. Ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De leden kunnen zich te allen tijde terugtrekken uit de vereniging door hun ontslag bij ter post aangetekende brief aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te laten

geworden. Het ontslag gaat onmiddellijk in na dit schrijven.

Geen enkel ontslag zal aanvaard worden Indien de ontslagnemerineemster nog schulden heeft tegenover de vereniging.

C.Beéindiging van lidmaatschap

Elk lid neemt de verplichting op zich geen enkele daad of enig verzuim te plegen dat nadelig zou kunnen zijn voor het sociaal doel van de vereniging of zou kunnen schaden aan haar faam of imago, en aan de eerbaarheid van de leden. Vrijwillig betrokkenen van nadeel aan de belangen van de vereniging is een reden tot uitsluiting. leder lid, waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, wordt gehoord door de Raad van Bestuur die hierover een omstandig verslag uitbrengt en voorlegt aan de Algemene Vergadering.

D. Rechten

De ontslaggevend of uitgesloten leden evenals de erfgenamen of rechthebbende van het overleden lid hebben geen recht op het sociaal actief van de vereniging. Zij kunnen nog enige opgave of overlegging van rekeningen, noch plaatsen van zegel, noch inventaris eisen of vorderen. De lidgelden door de leden betaald, kunnen niet teruggeëist worden. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw.

ARTIKEL 4: DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 4. Sectie 1. De Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is hot soevereine gezag van de vereniging.

1.De Algemene Vergadering bestaat uit de leden vermeld onder artikel 3, sectie 1.

2. Alle leden hebben gelijk stemrecht. Elk lid heeft één stem.

Artikel 4. Sectie 2. Waarnemers

Waarnemers kunnen de Algemene Vergadering alleen bijwonen op de uitnodiging van de Voorzitter en mogen zich, mits toestemming van de Voorzitter, tot de Algemene Vergadering richten. Deze waarnemers hebben geen stemrecht.

Artikel 4. Sectie 3. Bevoegdheden

De volgende exclusieve bevoegdheden worden uitgeoefend door de Algemene Vergadering:

1.De wijziging van de statuten.

2.De benoeming en de afzetting van de bestuurders.

3.De benoeming en de afzetting van de commissaris en de rekeningnazichthouders.

4.De kwijting aan de bestuurders en de commissaris en de reken ingnazichthouders.

5.De goedkeuring van de begroting en van de rekening.

6.De vrijwillige ontbinding van de vereniging.

7.De aanvaarding en uitsluiting van een lid.

8.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD2z

9.Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 4. Sectie 4. Vergaderingen

De jaarlijkse bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering worden gehouden op de maatschappelijke zetel of een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De effectieve leden moeten door de Raad van Bestuur in de maand januari uitgenodigd worden voor de jaarlijkse Algemene Vergadering. De uitnodiging wordt minstens 15 dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering naar alle leden per gewone brief verstuurd door de Raad van Bestuur. De uitnodigingen worden ondertekend door de Voorzitter. Aan de uitnodiging wordt de agenda toegevoegd. De vergadering mag slechts beraadslagen over de hierop vermelde punten. Elk voorstel, ondertekend door ten minste 1120 van de leden wordt op de agenda gebracht. Een Algemene Vergadering kan bijeengeroepen worden wanneer de Raad van Bestuur het nuttig acht voor het belang van de vereniging. De bijeenroeping van de Algemene Vergadering gebeurt eveneens wanneer tenminste één vijfde van de leden het schriftelijk aanvragen aan de Raad van Bestuur en dit binnen de dertig dagen na datum van ontvangst van deze aanvraag.

Artikel 4. Sectie 5. Quorum en stemming

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter, of bij diens ontstentenis, door de oudste der aanwezige bestuurders.

1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de Wet op de Verenigingen en Stichtingen of de statuten dit anders voorzien.

2. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 213 van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 213 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 213 va,n de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

3. Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere leden worden vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum 1 volmacht dragen.

4. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter doorslaggevend.

5. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgestelde modaliteiten. De notulen en uittreksels uit de notulen worden geldig ondertekend door de Voorzitter en de secretaris.

ARTIKEL 5: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 5. Sectie 1. Samenstelling Raad van Bestuur

1. De vereniging wordt gestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

neon zz

-Voorzitter: Hij roept de leden bijeen en leidt de vergaderingen. Hij houdt hen op de hoogte van alle genomen beslissingen. Hij verleent toestemming voor het betalen van de rekeningen, nadat die werden nagezien

-Ondervoorzitter Hij helpt de voorzitter bij het vervullen van zijn functies en vervangt hem bij afwezigheid.

-Secretaris of briefwisselaar. Hij stelt, na overleg met de voorzitter, de agenda van de zittingen van het bestuur op. Eerstgenoemde stelt de verslagen op. Hij is belast met de briefwisseling en verstrekt aan de betrokken afdeling of aan de commissies, aile nuttige inlichtingen omtrent de werkzaamheden van zijn vereniging.

-Penningmeester: Hij beheert de financiën van zijn vereniging en houdt de boeken bij. Hij int de ontvangsten, terwijl hij, na goedkeuring van de voorzitter alle betalingen doet. Op eik verzoek van laatstgenoemde brengt hij verslag uit over de financiële toestand.

-Provisor: Hij staat de penningmeester bij tijdens het vervullen van zijn functies. Hij ziet de rekeningen na en keurt de facturen en rekeningen goed alvorens een en ander voor te leggen aan de voorzitter met het oog op een toestemming voor betaling.

-Uitstapleider: Hij stelt de reis en uitstapontwerpen op en belast zich met het inrichten ervan, zo nodig geholpen door één der bestuursleden van de vereniging, de commissarissen.

-Commissaris: Hij verzekert, tegelijkertijd of beurtelings, de goede orde tijdens de zittingen en vergaderingen. Zij staan de overige leden van het bestuur bij, tijdens het vervulien van hun taak.

2. De leden van de Raad van Bestuur vervullen kosteloos hun mandaat. De Algemene Vergadering kan een onkostenvergoeding vaststellen voor de personen die een taak uitvoeren in opdracht van de Raad van Bestuur.

3. De Raad van Bestuur kan te allen tijde een beroep doen op adviseurs om de vergaderingen bij te wonen. Deze laatste hebben echter alleen raadgevende stem.

4. De leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering benoemd voor een periode van vijf jaar. Bij het verstrijken van hun mandaat zijn de uittredende leden herkiesbaar.

De nieuwe kandidaturen worden ingediend, minstens 30 dagen voor de datum van de algemene vergadering, door een schrijven gericht aan de voorzitter van de vereniging op zijn persoonlijk adres.

Elke wijziging in de samenstelling van de statuten, Raad van Bestuur, evenals een wijziging van de zetel! lokaal moeten In het Belgisch Staatsblad worden

gepubliceerd.

5. Elke bestuurder aangesteld om te voorzien in een tijdens het mandaat vacant geworden plaats, wordt aangeduid voor de tijd dat het mandaat nog duurt Deze aanduiding wordt bekrachtigd door de eerstvolgende Algemene

Vergadering.

6. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen of afgezet door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 5. Sectie 2. Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslagingen en beslissing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

1.De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en heeft de breedste bevoegdheden voor al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet en de statuten voorbehouden is aan de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur heeft de staat in voor het dagelijks bestuur van de vzw en heeft als opdracht de vzw te leiden zoals het een goede huisvader betaamd.

2. De Raad van Bestuur staat in voor het dagelijks beheer van vzw en is gemachtigd om met een twee derde meerderheid van stemmen, de gelden die de vzw bezit aan te wenden in het belang van de vereniging.

3. De Raad van Bestuur zal instaan voor de uitwerking van allerhande evenementen die aan de leden ten goede komen. De Raad van Bestuur stelt alle reglementen op die hij nodig acht voor het uitvoeren van de statuten.

4. De Raad van Bestuur vergadert ten minste tweemaal per jaar op uitnodiging en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter. Bij diens afwezigheid wordt de Raad voorgezeten door een ondervoorzitter. De Raad van Bestuur vergadert eveneens, telkens als één derde van de bestuurders hier schriftelijk om verzoekt. De vergaderingen worden gehouden op de in de oproepingen aangeduide plaats, dag en uur.

5. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen, is de stem van de Voorzitter doorslaggevend. De Raad van Bestuur handelt als College.

6. Waarnemers kunnen de Raad van Bestuur alleen bijwonen op uitnodiging van de Voorzitter en mogen zich, mits toestemming van de Voorzitter, tot de Raad van Bestuur richten. Ze hebben geen stemrecht.

7. Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de Voorzitter en de Secretaris. Zij worden bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgestelde modaliteiten.

Artikel 5. Sectie 4. Intern bestuur  Externe vertegenwoordigingsmacht

1. De Raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vzw, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 van de Wet op de Verenigingen en Stichtingen de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is. De bevoegdheden worden als College uitgeoefend.

2. De akten die de vereniging verbinden worden ondertekend door de voorzitter en door de bestuurder te dien einde door de Raad van Bestuur afgevaardigd. Deze bevoegdheden worden gezamenlijk uitgeoefend.

3. De rechtsvorderingen, en als eiser, en als verweerder, worden ingesteld of verdedigd, uit naam van de vereniging, door de voorzitter of door de bestuurder te dien einde door de Raad afgevaardigd. De voorzitter is daarenboven belast met het vervullen van alle nodige formaliteiten bij het bestuur en voor het afhalen van stukken bestemd voor de vereniging. Hiervoor mag hij nochtans zijn macht overdragen aan elk lid van de Raad van Bestuur of het administratief personeel van de vereniging, waaraan hij volmacht geeft. Deze bevoegdheden worden alleen uitgeoefend.

Artikel 5. Sectie 5. Bekendmakingvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

" " MOD 2.2

ARTIKEL 6: AANSPRAKELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS

1. De bestuurder zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw.

2. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de , vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de Wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

ARTIKEL 7: TOEZICHT DOOR COMMISSARISSEN

Het toezicht op de vereniging kan worden toevertrouwd aan een college van twee rekeningnazichthouders, benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van zes jaar. De uittredende rekeningnazichthouders kunnen slechts na een tijdperk van vier jaar herkozen worden. De commissarissen hebben de breedste bevoegdheden inzake controle van het maatschappelijk beheer.

Zodra de vzw de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

ARTIKEL 8: FINANCIERING EN BOEKHOUDING

Artikel 8. Eerste lid. Financiering

1.De middelen van de vereniging bestaan uit: a) giften, schenkingen, legaten en subsidies die door de vereniging ontvangen worden, b) aile ontvangsten die eventueel geboekt worden ten gevolge van de activiteiten van de vereniging en allerlei opbrengsten, c) de bijdragen van de leden.

2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de Wet.

Artikel 8. Tweede lid. Boekhouding

1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de Wet op de Verenigingen en Stichtingen en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

3. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novles van de Wet op de Verenigingen en Stichtingen. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank, overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 §6 van de Wet op de Verenigingen en Stichtingen en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

4. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

ARTIKEL 9: ONTBINDING

1.De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 4, sectie 4 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

. . MOD2.2

2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in artikel 4, sectie 5 van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vzw steeds dat zij "vzw in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Verenigingen en Stichtingen.

3. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering twee vereffenaars waarvan zij de opdracht zal omschrijven.

4. De Algemene Vergadering beslist eveneens over het aanwenden van de goederen en de waarden van de ontbonden vereniging, na het vereffenen van het passief en mits aan die goederen een bestemming te geven die zoveel mogelijk de doeleinden benadert waarvoor de ontbonden vereniging werd opgericht.

5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de Wet op de Verenigingen en Stichtingen en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

ARTIKEL 10: WOONSTKEUZE

De woonplaats wordt gekozen ten zetel van de vereniging. Hiermee wordt de keuze van de rechtsmacht aangewezen voor het beslechten van geschillen die tussen derden en de vereniging zouden ontstaan.

ARTIKEL 11:: OVERIGE AANGELEGENHEDEN

Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002.

De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Michel Schellens, secretaris van de vzw, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen en om de jaarrekeningen en de tekst van de statuten neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. (...)

De algemene vergadering herbenoemt met onmiddellijke ingang de volgende personen ais leden van de Raad van Bestuur,

-Als voorzitter: Putseys André, wonende te 3270 Scherpenheuvel, Lijsterlaan 35;

-Als ondervoorzitter. De heer Rudi Sannen, wonende te 3201 Langdorp, Testeltsesteenweg 197B;

-Als secretaris: De heer Michel Schellens, wonende te 3201 Langdorp, Kapellestraat 9A;

-Als penningmeester: De heer Johan Meeus, wonende te 3270 Scherpen heuvel, Vroentestraat 6;

-Als uitstapleider: Peter Van der Borght, wonende te 3272 Testelt, Rode 45;

-Ais provisor: Putseys Kristof, wonende te 3270 Scherpenheuvel, Lijstertaan 35;

-Als commissaris: Guy Van Steyvoort, wonende te 3201 Langdorp, Mouthorensteenweg 11A.

"

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad Michel Schellens

MOD 22



Lasthebber



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-B~'rjlageirbij-het$eigisch Staatsbiad - 12/01f2011 Annexes -du Moniteur belge

Coordonnées
FOREST BIKERS

Adresse
KAPELLESTRAAT 9A 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande