FORTINO

Divers


Dénomination : FORTINO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 542.691.739

Publication

12/08/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 11.1.

_ .

Luik BA In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,11§81111111

Ondememingsnr ; 0542.691.739

neergelegcl/unlva.

O I AU6, 2014

ter griffie vancefiVederlandstalige reo b nk ven koophandel Brussel

on o

, Benaming (voluit) : Fortino

(verkorn :

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Belgicastraat 3

1930 Zaventem

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD - INLASSING TOEGESTAAN KAPITAAL - MACHTIGING INKOOP EIGEN AANDELEN - UITGIFTE WARRANTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien juli tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN ' MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "Fortino", waarvan de zetel gevestigd is te 1930 Zaventem, BeIgicastraat 3, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door inbreng in geld, met acht miljoen

tweehonderdvijftigduizend euro 8250.000,00), om het te brengen op tweeëntwintig miljoen

tweehonderdvijftigduizend euro (E 22.250.000,00), met uitgifte van tweeëntachtigduizend vijfhonderd (82.500) aandelen.

leder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort als volgt:

- door de naamloze vennootschap "CORPAR", ten belope van één miljoen zeshonderdeenenzeventig duizend vierhonderd negenentwintig euro (¬ 1.671.429,00), met name ten belope van 37,14%;

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Be@dvised", ten belope van tweehonderdvijftig duizend euro 250.000,00), met name ten belope van 100%; en

- door Fortino Beheer BVBA, ten belope van achthonderdvijfenzeventig duizend euro 875.000,00), met name ten belope van 25%.

De kapitaalverhoging werd bijgevolg volgestort ten belope van twee miljoen zevenhonderdnegenenzestig duizend vierhonderdnegenentwintig euro (E 2.796.429,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 657 »nota 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE17 7360 0723 1921 op naam van de Vennootschap bij de KBC bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 17 juli 2014.

20 Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Net geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëntwintig miljoen tweehondenlvetigcluizend euro 22.250.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd (222.500) aandelen zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

3° De vergadering besliste de zaakvoerder te machtigen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen binnen het kader van het toegestaan kapitaal met een bedrag van twintig miljoen euro (¬ 20.000.000,00) en. , daartoe besliste ze tot de inlassing in de statuten van een artikel 5 bis zoals volgt:

"Artikel 5bIs. TOEGESTAAN KAPITAAL

De zaakvoerder is bevoegd om het geplaatst maatschappelijk kapitaal In één of meer malen te verhogen met een bedrag van maximum twintig miljoen euro (¬ 20.000.000,00), overeenkomstig door de zaakvoerder te bepalen'', modaliteiten.

Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld, in welk geval de zaakvoenzler de bevoegdheid heeft om in het belang van de Vennootschap en mits eerbiediging van de voorwaarden bepaald in artikel 657 juncto 596-599 van het wetboek van vennootschappen, het voorkeurrecht dat de wet aan de aandeelhouders toekent, op te heffen, , of te beperken. De zaakvoerder zal de bevoegdheid hebben het voorkeurrecht te beperken of op te heffen ten gunste van één of meer bepaalde personen, zelfs indien deze geen personeelsleden zijn van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen.

De verhoging van het kapitaal kan binnen het kader van het toegestane kapitaal ook gebeuren door inbreng in nature. De zaakvoerder mag evenwel, van het toegestane kapitaal geen gebruik maken om te beslissen tot een kapitaalverhoging die voornamelijk tot stand wordt gebracht door een inbreng in natura die uitsluitend voorbehouden



Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad '- 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

de- mod11.1



is aan een aandeeouder die effecten van de vennootschap in zijn bez-ithoudt waaraan meer dan tien pro.- cent van de stemrechten verbonden zijn.

' De verhoging van het kapitaal waartoe, krachtens de bij dit artikel toegekende bevoegdheid wordt besloten, kan

verder ook geschieden door incorporatie van reserves, met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Binnen het kader van het toegestaan kapitaal kan de zaakvoerder beslissen- tot uitgifte. van .converteerbare ' obligaties en vvarranten,

In geval van kapitaalverhoging door de zaakvoerder, in het kader van het toegestaan kapitaal, zal de zaakvoerder de uitgiftepremies, indien er zijn, moeten toewijzen aan een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals het kapitaal, de waarborg voor derden zal uitmaken en die, behoudens de mogelijkheid tot incorporatie in kapitaal door de zaakvoenler, zoals hiervoor voorzien, slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden krachtens een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend onder de voorwaarden gesteld door artikel 657 juncto 612 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder kan deze bevoegdheid uitoefenen gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van deze akte in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen,

Wanneer de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorstelt deze bevoegdheid te hernieuwen, stelt hij een met redenen omkleed verslag op waarin wordt aangegeven in welke bijzondere omstandigheden hij gebruik zal . kunnen maken van het toegestane kapitaal en welke doeleinden hij daarbij nastreeft.

De zaakvoerder is bevoegd het voorkeurrecht te beperken of op te heffen ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen. In dat geval dienen de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen nageleefd te worden."

4° Machtiging werd verleend aan de zaakvoerder met betrekking tot de inkoop en vervreemding van eigen aandelen conform de artikelen 657 >roto 620 en 622 van het Wetboek van vennootschappen en volgens de voorwaarden en modaliteiten zoals opgenomen in het nieuwe artikel 11 van de statuten.

5° De vergadering besliste tot de uitgifte van zesenzestigduizend (66.000) warranten, onder de door de algemene vergadering aanvaarde voorwaarden en modaliteiten, welke zijn opgenomen in het warrantenplan

Daarnaast besliste de vergadering tot de uitgifte van negenduizend (9.000) anti-dilutiewarcanten aan CORPAR, aan voorwaarden die gelijkaardig zijn aan die van het warrantenplan 2014 zoals beschreven in een afzonderlijke inschrijvingsovereenkomst,

6° Onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warranten en in de mate waarin ze worden uitgeoefend, kapitaalverhoging ten belope van maximum een bedrag gelijk aan zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (E 7.500.000,00) door de uitgifte van maximum vijfenzeventigduizend (75.000) nieuwe aandelen. Het eventuele saldo van de uitoefenprijs dat de fractiewaarde te boven gaat, zal worden geboekt ais uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening die, zoals het kapitaal, de waarborg van derden zal uitmaken en niet kan worden verminderd of opgeheven tenzij middels een besluit van de algemene vergadering volgens de voorwaarden gesteld voor een kapitaalvermindering.

70 Volmacht werd verleend aan de zaakvoerder om de uitoefening van de inschrijvingsrechten en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, het vaststellen van de eventuele uitgiftepremies en het boeken ervan op een onbeschikbare rekening evenals het incorporeren ervan in het maatschappelijk kapitaal.

8° Wijziging van de twee laatste zinnen van artikel 6 (Aandelen zonder stemrecht Obligaties  warrants).

90 Bijzondere volmacht werd verleend aan Susana Gonzalez Melon, Arno Hautekiet en/of Evelyn Van Raemdonck, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1150 Brussel, Tervurenlaan, 268A, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingstoket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCI-1 UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, het

warrantenplan, de gecoordineerde tekst van statuten)

Uitgereikt veicir registratie in toepassing van artikel 173, 1"bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats b lad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

il

" 13187 61*

Ondernemingsnr : Sq 2, CS 4 7 3

Benaming (voluit) : Fortino

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Belgicastraat 3

1930 Zaventem

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op drie december tweeduizend dertien, voor Meester Peter Van Melkebeke,

Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat:

1) Fortino Beheer, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Heilige Dominicusfaan 5, 1950 Kraainem, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0534.789.803,

2) Jonkheer Duco Willem Sickinghe, wonende te Heilige Dominicuslaan 5, 1950 Kraainem,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen.

Zij draagt de benaming "Fortino".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

"Commanditaire vennootschap op aandelen" of door de afkorting "Comm. VA.", met nauwkeurige aanwijzing van de

zetel van de vennootschap, het ondememingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR",

gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap

haar zetel heeft.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van drie december tweeduizend

dertien.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het twee-

talig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1. het beleggen, het intekenen op, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties, het waarnemen van bestuurdersfuncties en het optreden als vereffenaar;

3. het verlenen van advies, management en andere diensten (deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt);

4. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, alsmede het waarborgen

van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

04 DEC. 2013

Ru bEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL  TOEGESTAAN KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt veertien miljoen euro (14.000.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderdveertigduizend (140.000) aandelen, op naam, zonder vermelding van

waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door Fortino Beheer, voornoemd, ten belope van 139.999 aandelen;

- door Jonkheer Duco Sickinghe, voornoemd, ten belope van 9 aandeel;

totaal: 140.000 aandelen.

De aandelen waarop werd ingeschreven werden volgestort als volgt:

- ten belope van drie miljoen negenhonderdnegenennegentig duizend negenhonderd euro (3.999.900 EUR)

door Fortino Beheer, voornoemd, hetzij afgerond achtentwintig komma zevenenvijftig procent (28,57%) en

- honderd euro (100 EUR) door Jonkheer buco Sickinghe, voornoemd, hetzij volledig volstort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vier miljoen euro (4.000.000 EUR).

Het kapitaal werd volgestort ten belope van vier miljoen euro (4.000.000 EUR).

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 juncto artikel

657 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE30 7310

3598 0911 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 december 2013

afgeleverd bankattest.

Oprichtersaansorakeliikheid

In toepassing van artikel 450, tweede lid juncto artikel 657 Wetboek van vennootschappen wordt door de

verschijnende partijen als "oprichter" aangewezen de partij voormeld onder 1), te weten Fortin° Beheer, en wordt de

partij voormeld onder 2), te weten Jonkheer Duco Sickinghe, als gewone inschrijver beschouwd.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend

vennoot is deze vermeld in de akte de dato 3 december 2013, of deze die nadien in die hoedanigheid tot de

vennootschap toetreedt, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

BENOEMING - ONTSLAG - VACATURE

a. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot enige zaakvoerder werd aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- Fortino Beheer, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Heilige Dominicuslaan 5, 1950 Kraainem, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0534.789.803; met vaste vertegenwoordiger Jonkheer Duco Sickinghe, wonende te Heilige Dominicuslaan 5, 1950 Kraainem, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en mededeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b. De zaakvoerder wordt benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dan is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

c. De statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde zelf ontslag nemen. De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

f. De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

moá 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

moet in ieder geval blijken of de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, de vennootschap afzonderlijk,

verbindt.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder neemt alle beslissingen naar eigen inzicht,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT Handtekeningsbevoegdheid

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte vol-

machten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden

de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder is persoonlijk, hoofdelijk en onbeperkt verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand april om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in

België, aangewezen in de oproeping.

STEMRECHT

a. Elke aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met

eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

b. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c, Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 617 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

INTERIMDIVIDENDEN

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vereffenaars treden pas in funcfie na bevestiging door de Rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwei ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, 'Ernst & Young Bedrijfsrevisoren', gevestigd te De Kieetiaan 2, 1831 Diegem, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Harry Everaerts aanduidt en dit voor drie jaar vanaf drie december tweeduizend dertien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van drie december tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Mejuffrouw Leen Petré en Mejuffrouw Julie Schaerlaken, medewerkers van Deloitte, die te dien einde woonstkeuze doen te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, elk individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad























Peter Van Melkebeke Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FORTINO

Adresse
BELGICASTRAAT 3 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande