FRANCOISE DELBAERE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANCOISE DELBAERE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.814.610

Publication

01/10/2013
ÿþOndememingsnr:

mod99.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

538. e/fli. 610

2OSEP.. 2013

Beeete

Griffie

IN i UhI111111III IV I VIII BI

V

beh aa Be

Sta:

Benaming (voluit) : Françoise DELBAERE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burg. venn. ovv. B.V.B.A.

Zetel : Pieter Bruegelstraat 50

1980 Zemst (Eppegem)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 18 september 2013, dat er door mevrouw DELBAERE Françoise Marie Agnès, geboren te Schaarbeek op tien oktober negentienhonderd vierenzestig, wonende te 1980 Zemst (Eppegem), Pieter Bruegelstraat' 50, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Françoise DELBAERE", met zetel te 1980 Zemst (Eppegem), Pieter Bruegelstraat 50, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ) volstort door inbreng in geld.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "FRANÇOISE DELBAERE". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk: voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "Burg. venn. ovv bvba".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de :

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1980 Zemst (Eppegem), Pieter Bruegelstraat 50. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschapsheeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden :

- de verpleging in kabinet en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

- het leveren van goederen en diensten aan medici en para-medici.

- de aan- en verkoop en het ter beschikking stellen van verbruiksgoederen, onderhoudsprodukten, randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

- het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers alsmede het uitbouwen van diensten van dagopvang en permanente dagopvang,

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij liét Bélgiscfi Staatshl d - 6II/10/201 - Annexes du Moniteur belge

t mod 11.1

onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch

rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. - de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, Zij mag bij wijze van ' inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een

andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België

of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare,

of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in honderd(100) aandelen met fractiewaarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht...

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke ieder individueel kunnen handelen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw Françoise DELBAERE, geboren te Schaarbeek op 10 oktober 1964, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.,,

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte...

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen wcrden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping...

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene

Voor-

behouden ,tan hot Belgisch

Staatsblad

Op de Eaatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a

vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit... Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ' ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan...

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één oktober tweeduizend dertien tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend vijftien om twintig uur.

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan de heer Raoul KOEKOEKX, accountant, kantoorhoudend te 1980 Zemst (Eppegem), Martelarenplein 3, met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTVV, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

Bijlagen bij liëtEëTgisch SStaatsbïàd - ürilij ZOi -Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden daniiet'h Betgisch Staatsblad

V7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 21.06.2016 16207-0123-012

Coordonnées
FRANCOISE DELBAERE

Adresse
PIETER BRUEGELSTRAAT 50 1980 EPPEGEM

Code postal : 1980
Localité : Eppegem
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande