FUNIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FUNIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 503.922.720

Publication

11/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300944*

Neergelegd

07-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503922720

Benaming (voluit): FUNIMO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1932 Zaventem, Lenneke Marelaan 12 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ingevolge akte verleden voor Meester Marc WILMUS, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op vijf februari tweeduizend dertien, houdende oprichting van een vennootschap, blijkt dat :

ZIJN VERSCHENEN

1. De heer DE RIJKE Jan Theophiel, geboren te Sint-Niklaas op 17 juni 1962, nationaal nummer 620617.083.72, echtgenoot van mevrouw COLPAERT Ina, wonende te 2830 Willbroek, Jan Willemstraat 4.

2. De heer GOOSSENS Alain Emiel, geboren te Mortsel op 19 januari 1962, nationaal nummer 620119.385.63, echtgenoot van mevrouw MATTHYSSEN Hilde, wonende te 3012 Leuven, Leopold Decouxlaan 44.

3. De heer VAN LOO Jean Pierre Théodore, geboren te Ukkel op 27 augustus 1963, nationaal nummer 630827.179.02, echtgenoot van mevrouw GIOT Anne, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Pleinlaan 11.

4. De heer VANHOUTTEGHEM Marc René, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 1 april 1964, nationaal nummer 640401.209.66, echtgenoot van mevrouw DEREUMAUX Chantal, wonende te 1090 Jette, Henri Huybreghtsstraat 19 bus 3d/r.

5. De heer LEONARD Claude Ghislain, geboren te Namen op 13 april 1965, nationaal nummer 650413.147.80, echtgenoot van mevrouw GERARD sabine, wonende te 1300 Waver, avenue Balzac 21.

Die mij verzoeken de oprichtingsakte te verlijden van een naamloze vennootschap, die zij hebben opgericht :

- onder de benaming «FUNIMO» met zetel te 1932 Zaventem, Lenneke Marelaan 12, bus 1 voor een onbeperkte duur;

- waarvan het kapitaal:

" honderdvijftigduizend euro (150.000 EUR) bedraagt;

" volledig volstort werd;

" volledig in geld geplaatst werd;

" verdeeld is in duizend vijfhonderd (1500) aandelen zonder nominale waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voormelde sub. 1, die negenentwintig duizend euro (29.000,00 EUR) stortte waarvoor hem tweehonderd negentig (290) aandelen worden toegekend

b) voormelde sub. 2, die twaalfduizend honderd euro (12.100,00 EUR) stortte waarvoor hem één honderd één en twintig (121) aandelen wordt toegekend

c) voormelde sub. 3, die zesendertig duizend driehonderd (36.300,00 EUR) stortte waarvoor hem driehonderd drie en zestig (363) aandelen wordt toegekend b) voormelde sub. 4, die zesendertig duizend driehonderd (36.300,00 EUR) stortte waarvoor hem driehonderd drie en zestig (363) aandelen wordt toegekend

d) voormelde sub. 5, die zesendertig duizend driehonderd (36.300,00 EUR) stortte waarvoor hem driehonderd drie en zestig (363) aandelen wordt toegekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bankattest

Genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name

van de vennootschap in oprichting geopend bij de bank.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden :

Zij kan een vastgoedpatrimonium vergaren, ontwikkelen, promoten en beheren. Zij kan elke activiteit met betrekking tot vastgoed en terreinen verrichten, inclusief deze met betrekking tot effectieve rechten, zoals erfpacht, recht van opstal en leasing. Dit alles dient geïnterpreteerd te worden in de meest brede zin, en houdt meer bepaald in, maar is niet beperkt tot: het verwerven, de vervreemding, het in hypotheek geven, de uitwisseling, de vernieuwing, de verbouwing, de inrichting, het onderhoud, het opdelen, de prospectie, het uitbaten, het voorbereiden van bouwwerken, de huur, verhuur of onderverhuur, het ter beschikking stellen, het beheer en bestuur, in eigen naam of in naam van derden van vastgoed en de eraan verbonden effectieve rechten.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wege van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Artikel 15: Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een afgevaardigde bestuurder ofwel, binnen de grenzen van het dagelijkse bestuur en de bevoegdheden die hem werden toevertrouwd, door een gedelegeerde voor dit bestuur.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzonder gevolmachtigden en dit binnen het kader van hun volmacht.

Artikel 17: Bijeenkomst van de algemene vergadering

De algemene vergadering, regelmatig opgeroepen en samengesteld, vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders.

De beslissingen genomen door de vergadering zijn verbindend voor alle aandeelhouders, ook voor degenen die afwezig zijn, onbekwaam zijn of tegenstemmen.

De jaarvergadering komt elk jaar samen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de oproeping op de 29 mei om 17 uur. Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

De raad van bestuur (of de commissaris) kan een buitengewone algemene vergadering oproepen. Hij is daartoe verplicht wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, er om verzoeken. Bij iedere aanvraag tot oproeping gericht tot de vennootschap, moet worden aangegeven welke punten op de agenda dienen te worden geplaatst.

De oproepingen dienen overeenkomstig de wet te geschieden. Iedere algemene vergadering, gewone of buitengewone, waarop alle aandelen verenigd zijn, kan geldig beraadslagen en beslissen zonder dat enig bewijs dient te worden voorgelegd aangaande de formaliteiten inzake de oproepingen.

Artikel 18: Toelatingsformaliteiten voor de algemene vergadering

De raad van bestuur kan eisen dat de aandelenhouders, drie werkdagen voor de algemene vergadering de raad van bestuur schriftelijk (brief of volmacht) inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders kunnen deelnemen aan de algemene vergadering, doch slechts met een raadgevende stem en mits vervulling van de vereisten hierboven bepaald.

Artikel 19: Bureau van de vergadering

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

hetzij door de ondervoorzitter, of bij gebreke hieraan door een bestuurder die hiertoe is aangeduid door de raad van bestuur. In geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering voorgezeten door een aandeelhouder die aanwezig is, aangeduid door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan. De vergadering kiest onder de aandeelhouders twee stemmenopnemers, indien het aantal aanwezige aandeelhouders het toelaat. De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

Artikel 20: Vertegenwoordiging

Een aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze zelf aandeelhouder is en dat hij alle voorschriften die voorgeschreven zijn om toegelaten te worden tot de algemene vergadering heeft nageleefd.

De minderjarigen, zij die onder gerechtelijk bewind zijn geplaatst of andere onbekwame of geesteszieke aandeelhouders handelen door middel van hun wettelijke vertegenwoordigers.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, de schuldeisers en schuldenaars-borgstellers moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. De raad van bestuur kan de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat zij worden neergelegd op de door haar aangeduide plaats en binnen de door haar vastgestelde termijn. Artikel 21: Stemming in de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, de beslissingen van de vergadering genomen bij volstrekte meerderheid. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Indien de raad van bestuur deze mogelijkheid heeft voorzien in de bijeenroeping, mag iedere aandeelhouder per brief stemmen door middel van een door de vennootschap opgesteld formulier dat door haar ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders. Dit formulier bevat de volgende vermeldingen:

- de naam, voornamen, firma of maatschappelijke benaming van de aandeelhouder, zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- zijn handtekening;

- het aantal van de aandelen waarmee hij deelneemt aan de stemming;

- het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd;

- de agenda van de algemene vergadering met aanduiding van de te behandelen onderwerpen en de voorstellen van beslissingen;

- de onthouding of de zin waarin zal gestemd worden betreffende elk voorstel;

- de bevoegdheden die eventueel aan de voorzitter of aan een andere persoon worden verleend met het oog op een vertegenwoordiging van een aandeelhouder bij de stemming van amendementen of aan de vergadering voorgelegde nieuwe beslissingen.

De formulieren die niet bij de vennootschap zijn aangekomen ten laatste drie werkdagen voor de dag waarop de algemene vergadering is vastgesteld, zullen buiten beschouwing worden gelaten. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn.

Artikel 22: Verdaging van de algemene vergadering

Elke algemene vergadering, zowel jaarlijkse als buitengewone, kan tijdens de zitting door de raad van bestuur verdaagd worden met drie weken, ongeacht haar agenda. Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen, en beslist definitief. De toelatingsvoorschriften die werden vervuld voor de eerste vergadering, alsook de volmachten, gelden eveneens voor de tweede vergadering. Nieuwe toelatingsvoorschriften kunnen door de raad van bestuur opgelegd worden met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 23: Notulen van de algemene vergaderingen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

De exemplaren of uittreksels die in rechte of elders dienen neergelegd te worden, dienen te worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder.

Artikel 24: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 2 januari en eindigt op één januari van ieder jaar.

Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur een volledige inventaris op, alsook de jaarrekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25: Verdeling van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze

voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal

van de vennootschap bereikt; de verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt

aangesproken;

Het saldo zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering eraan zal geven bij

meerderheid van temmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 26: Dividenden en voorschotten op dividenden

De uitkering van de dividenden geschiedt op de ogenblikken en op de plaatsen die de raad

van bestuur aanduidt.

Deze zal kunnen beslissen om voorschotten op dividenden uit te keren, betaalbaar in geld

of op een andere wijze; de raad bepaalt het bedrag van deze voorschotten en de datum van

betaling.

Artikel 27: Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de

vereffening beheerd door één (of meerdere) door de algemene vergadering benoemde

vereffenaar(s); bij gebreke aan dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de

raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van

een vereffeningcomité.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals die door de wet

worden toegestaan.

De algemene vergadering bepaalt, in voorkomend geval, de vergoeding voor de

vereffenaar.

Na aanzuivering van alle schulden en van alle lasten en kosten van de vereffening of de

consignatie van de nodige sommen hiertoe, dient het netto actief eerst te worden

aangewend om het gestorte bedrag van de aandelen te vergoeden; hetzij in geld, hetzij in

aandelen.

Het overschot van de vereffening zal op gelijke wijze verdeeld worden tussen de

aandeelhouders.

OVERGANGS - EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten, thans verenigd in algemene vergadering, nemen de volgende beslissingen,

onder voorbehoud van het bekomen van rechtspersoonlijkheid in hoofde van de

vennootschap:

Met eenparigheid van stemmen beslissen de comparanten hetgeen volgt:

1.het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op één januari 2014.

2.de eerste jaarvergadering vastgesteld zal worden in het jaar 2014.

3.het aantal bestuurders van de vennootschap wordt vastgesteld op vijf en volgende

(rechts)personen worden tot de functie van bestuurder benoemd :

- de heer DE RIJKE,voormeld;

- de heer GOOSSENS,voormeld;

- de heer VAN LOO,voormeld;

- de heer VANHOUTTEGHEM,voormeld;

- de heer LEONARD,voormeld;

die dit mandaat aanvaarden voor een duur van zes jaar;

Worden voor eenzelfde termijn benoemd tot afgevaardigd-

Bestuurder, de heer VAN LOO, voormeld en tot voorzitter van de raad van bestuur de heer

LEONARD, voormeld.

4.Er wordt geen commissaris-revisor van de vennootschap aangesteld.

5.Bijzondere volmacht

De leden van de vergadering beslissen aan de raad van bestuur nog elke machtiging te

verlenen om alle voorafgaandelijke beslissingen uit te voeren.

De comparanten verklaren tenslotte tot bijzondere lasthebber aan te stellen : de Heer VAN

LOO, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank, voor de aanvraag

van een attest basiskennis van bedrijfsbeheer en voor de aanvraag van een

ondernemingsnummer.

Ten dien einde mogen de lasthebbers, in naam van de vennootschap, alle verklaringen

afleggen, alle stukken ondertekenen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

Luik B - Vervolg

Voor eensluidend uittreksel

Bijlagen : uitgifte van de akte  bankattest - volmacht

Getekend Marc WILMUS, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/02/2015
ÿþMod PDF 11,1

L

igz

~~

~,, , ",,ë ,.~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ncc, gc!^ rólenfirangPn 09

tG r

15 1 563*

Recto : naam enhoedanigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laalste blz. van-Luik B vermelden :

2 S4~ ~~~. 2015

griffie van de i!'v~1erl~.r:c?^~~ tiv~

~ Griffie

\fnÏl 2,(u'.:..s.~..i

Vc behc aar Belt Staa

Ondernemingsnr : 0503.922.720

Benaming (voluit): FUNIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lenneke Marelaan 12 bus 1, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Onstlag van een bestuurder

Tekst

De Buitegewonen algemene vergadering van 16109/2014 :

aanvaard het ontslag als bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur van de heer Claude LEONARD.

Beslist de heer Marc VANHOUTTEGHEM woonachtig te 1090 Jette, Henri Huybreghtsstraat 19 Bus 3, als Voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen met ingang van 16/09/2014.

VAN LOO Jean-Pierre Gedelegeerd Bestuurder

Coordonnées
FUNIMO

Adresse
LENNEKE MARELAAN 12, BUS 1 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande