FUTURE TECHNOLOGIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURE TECHNOLOGIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.995.861

Publication

24/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne. oei

Re. ' _. ¢ :ogphannet

te 1 5 APR. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

r

Voor- 11 III~IIIIYINII~I~N IlII

behoudei <1306921

aan het

Belgisch

Staatsblac





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : S ZS . SS S. 86.4

Benaming

(voluit) : FUTURE TECHNOLOGIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Haacht (Wespelaar), Grote Baan 186

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op elf april tweeduizend dertien,

DAT:

1) ER TUSSEN

1. de heer TAES Frederic Jozef Irma, wonende te 3150 Haacht (Wespelaar), Grote Baan 186, ongehuwd,

en

2. mevrouw VAN DAMME Inge Joanna Roger, wonende te 3150 Naacht (Wespelaar), Grote Baan 186,

ongehuwd

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : FUTURE TECHNOLOGIES

3) ZETEL : te 3150 Haacht (Wespelaar), Grote Baan 186

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of als tussenpersoon voor derden of in on-deraannerning; zij mag zelf een beroep doen op onderaannemers

Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met informatica, projectmanagement, systeemintegratie en met organi-satie en methoden, zoals onder meer systeemontwerp, systeemanalyse, programmering, hosting, installatie, training, projectbegeleiding en ad-vies, dit alles in de meest ruime zin van het woord. Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen.

De terbeschikkingstelling van management know-how, management be-geleiding en  organisatie; financiële beleidsvoering, commerciële bege-leiding, publicitaire activiteiten en promotie; advies en uitvoering van projecten van informatievoorziening, gaande van busi-ness/informatieplanning in eerste fase over voorstudie en definitiestu-die in tussenfase tot bouw en implementatie van managementsystemen; het begeleiden van organisatie ontwikkelingen en  veranderingen als gevolg van de invoering van nieuwe managementsystemen en/of infor-matievoorziening.

Het organiseren en opstellen van of meewerken aan trainingen, semina-ries, cursussen en incentive trainingen; het aankopen, verkopen, verhu-ren, bewerken, ter beschikking stellen, van alle mogelijke trainings-en cursuspaketten evenals de aanverwante toestellen en uitrustingen.

De activiteiten van studie, opleiding, expertise, organisatie-dienstverlenend en raadgevend bureau, inzake automatisering op alle ni-veaus, systeemanalyse en ontwerp, softwareanalyse en ontwerp, softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud en operationeel beheer van softwaretoepassingen, telecommunicatie, informatieverwerking en dienstbureau voor derden, hardware en softwarepersoneel, het publice-ren van boeken.

Het in- en uitvoeren, verhandelen en onderhouden van alle elektronische toestellen op het gebied van communicatie- en gegevensverwerking, als-mede hifi- en huishoudtoestellen, alsook alle aanverwante toestellen, goederen of onderdelen.

Het uitvoeren van activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks ver-band houden met het beheer van menselijk potentieel in de ruimste zin, zoals personeelsopleiding, interim management.

Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met domotica, De vennootschap kan domotica installaties, alsook alle aan-verwante benodigdheden, onderdelen in- en uitvoeren, verhandelen, installeren en onderhouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met telecommunicatie, zoals onder meer satellietverbindingen, internet-toepassingen, e commerce, dit alles in de meest ruime zin van het woord. Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verko-pen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen.

Het in- en uitvoeren, verhandelen en onderhouden van kantoormachines en  meubelen, computers en standaard programmatuur, elektronische instrumenten, elektronische meet-instrumenten, elektronische compo-

nenten, geluidstudio-apparatuur, DJ apparatuur, geluidsversterking ap-paratuur en

telecommunicatieapparatuur.

De verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief com-puters zonder bedieningspersoneel : computerapparatuur, duplicators, fo-tocopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines, telefoontoestellen.

Het optreden als onderzoeks-, studie en organisatiebureau en het ver-strekken van dienst- en adviesverlening inzake commerciële, administra-tieve, financiële en technische aangelegenheden, in de ruimste zin, aller-hande diensten en bijstand verlenen, rechtstreeks en onrechtstreeks, op het vlak van verkoop en inkoop, logistiek, administratie en financiën, in-formatievoorziening, algemeen bestuur en beleid; de organisatie en het zelf verzorgen van voordrachten, studiedagen en seminaries.

Het uitvoeren van om het even welke activiteiten/diensten, verband hou-dende met BPB/EPC verslaggeving.

Het geven van bijles wiskunde en wetenschappelijke vakken, zowel aan particulieren, ondernemingen als aan scholen.

Fotografie ;

-Het beoefenen en verspreiden van fotografie en fotografische re-producties in de breedst mogelijke zin.

-Het beoefenen en verspreiden van de zwart-wit, kleur, dia en digi-tale fotografie.

-De kunst van de fotografie, zowel analoog ais digitaal te bevorde-ren, te stimuleren en uit te oefenen.

-Bespreking van alle actuele onderwerpen in de fotografie.

-Het inrichten van tentoonstellingen met eigen clubwerken.

-Het deelnemen aan activiteiten door de clubleden, maar ingericht door andere verenigingen, instanties, overheden.

-Het ter beschikking stellen van lokalen en voorwerpen die kunnen gebruikt worden voor de opleiding en promotie van kunst, waaron-der fotografie en beeldende kunsten.

-Het aanbieden van faciliteiten, diensten en materiaal ter bevorde-ring van de organisatie, realisatie & promotie en het zelf organise-ren van workshops, socio culturele evenementen, fotografie & gra-fisch werk of activiteiten van culturele aard in de ruimst mogelijke zin. De vennootschap kan hiertoe samenwerkingsverbanden aangaan of participeren in andere vennootschappen.

-Verhuur en verkoop van kunstwerken en de middelen die daartoe noodzakelijk zijn om deze te maken. -Opleidingen en promotie van kunstenaars in de breedste zin van het woord.

-De medewerking aan de publicatie van boeken, catalogi en tijd-schriften, of de uitgave ervan in eigen beheer;

Het uitoefenen van activiteiten als DJ, onder meer bij radio- en televisie-programma's, discotheken, concerten, optredens, evenementen, dans-avonden, revues, music-halls, modeshows, galadiners, cabaret- en thea-tervoorstellingen, kunsttentoonstellingen.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aande-len, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de deposi-tobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypo-theekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industri-ele, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of ge-lijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlij-king van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende goederen als investe-ring verwerven, zelf als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks ver-band houden met het maatschappelijk doel.

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinancie-ring van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, rui-len, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, pro-spetteren en uitbaten van onroerende goederen, verstrekken van zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht met betrekking tot haar patrimonium aan derden alsmede alle handelirjgen die rechtstreeks of on-rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de op-brengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg-stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stel-len, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de ei-gen handels-zaak.

De vennootschap kan In het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht daar haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

5) DUUR : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op Achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze aandelen wordt door de oprichters ingeschreven zoals hierna wordt uiteengezet:

1. de heer TAES Frederic, voornoemd, brengt in in speciën achttienduizend vijfhonderd negentig euro (¬ 18.590,00), onderschreven in duizend achthonderd negenvijftig (1.859) aandelen;

2. mevrouw VAN DAMME Inge, voornoemd, brengt in in speciën tien euro (¬ 10,00), onderschreven in één

(1) aandeel;

TOTAAL: duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen,

Voormelde inbreng werd ten bedrage van zesduizend tweeehonderd (6.200) euro in speciën volgestort.

7) BESTUUR : De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoot of niet, die benoemd worden voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

indien er meerdere zaakvoerders zijn beslissen zij intern in een college van zaakvoerders bij gewone meerderheid van stemmen, Ingeval van gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Jaarlijks wordt er een voorzitter gekozen in de algemene vergadering en dit volgens een beurtsysteem.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

de heer TAES Frederic

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten, ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van ai de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

8) BEVOEGDHEID : De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders mag één of meer aangestelden benoemen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun wedde, de voorwaarden voor hun indiensttreding en ontslag.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Het college van zaakvoerders kan bij bijzondere tijdelijke volmacht één of meer vennoten of aangestelden bevoegd maken om de vennootschap jegens derden te vertegenwoordigen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizendveertien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die zat aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de vierde donderdag van de maand juni om negentien (19.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag. Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2015.

11) WINSTVERDELING : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslissingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Ingeval van ontbinding zoals voorzien in artikel 4 van deze statuten zal de vereffening van het vennootschapvermogen gebeuren door de zaakvoerders, tenzij de helft van de

vennoten die ten minste tesamen zes/tienden van het kapitaal bezitten in algemene vergadering, een andere

vereffenaar aanstellen.

Zonder dat daartoe een besluit van de algemene vergadering is vereist mogen de vereffenaars alle

handelingen verrichten met het oog op een gunstige vereffening,

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de

vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

13) VOLMACHT

De vennoten beslissen voor onbepaalde duur een bijzondere volmacht te verlenen aan

1) O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit Brug. BVBA (3E0459.336.471), Trianonlaan 9 te 2812 Mechelen (Muizen), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Guy Vereecken;

2) XERIUS Ondernelingsloket, Stationsstraat 61 te 2800 Mechelen,

teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het

ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing

of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en alle nodige aansluitingen te verrichten die

verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita HEYLEN

Tegelijk hiermee neergelegde expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FUTURE TECHNOLOGIES

Adresse
GROTE BAAN 186 3150 WESPELAAR

Code postal : 3150
Localité : Wespelaar
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande