GAMBRINUS EXPLOITATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAMBRINUS EXPLOITATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.662.324

Publication

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 24.08.2012 12451-0473-016
05/10/2011
ÿþ naad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie e. Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 3 SEP. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

111111111111111111111111

*11150103*

v~ beh( aar Bels Staa

Ondernemingsar : 0835.662.324

Benaming

(voluit) : GAMBRINUS EXPLOITATIE

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid Zetel : Grote Markt 13 - 3000 Leuven

Onderwerp akte : OMZETTING

Ten jare tweeduizend en elf. Op dertien september. Is voor mij, Hugo KUIJPERS, notaris te Leuven-Heverlee, BIJEENGEKOMEN: Een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid GAMBRINUS EXPLOITATIE, waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Grote Markt 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0835.662.324, met btw-nummer 0835.662.324, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Leuven. Deze vennootschap werd opgericht ingevolge onderhandse akte op dertig maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie mei nadien, onder nummer 20110503-0066760. Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato dertig juni tweeduizend en elf, werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd; deze beslissing werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien augustus nadien, onder nummer 20110818-0127131. De vergadering gaat door ten kantore van ondergetekende notaris te Leuven-Heverlee, Schreursvest 5, en wordt geopend om vijftien uur dertig onder voorzitterschap van de heer Jacques Pierre Henriette Hubert Marie Joseph Van Mechelen, gehuisvest te Leuven, Sint-Geertruiabdij 8 bus 0003, houder van verblijfskaart nummer B 064711427. De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de aangehechte aanwezigheidslijst, bevestigend dat de hierop voorkomende vennoten, van wie de naam, voornaam en woonplaats, alsmede het aantal aandelen dat ieder van hen verklaart te bezitten, vermeld zijn in deze lijst, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet vervolgens het volgende uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren: 1. AGENDA De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda: 1) Voorlezing van een verrechtvaardigend rapport, opgesteld door de bestuurder met het oog op de omzetting van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van het verslag, opgemaakt door de revisor over de staat van actief en passief van de vennootschap. 2) Omzetting van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 3) Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de overgangsbepalingen betreffende de omvorming van het kapitaal van de vennootschap, de eerste jaarvergadering en het eerste boekjaar, de bepalingen omtrent de registratie en de belastingen op de omzetting van de vennootschap, de omzettingskosten en de benoeming van zaakvoerder(s). 4) Machtiging aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de beslissingen aangaande de voorgaande punten en tot coördinatie van de statuten. Bijzondere volmacht. 2. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING De voorzitter verklaart dat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen over de punten van de agenda, wat na akkoordbevinding door de vergadering ais juist wordt erkend, namelijk dat er thans achthonderdzestig (860) aandelen bestaan en dat volgens de aanwezigheidslijst alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Hij verklaart dat de vennoten en de bestuurder hebben verzaakt aan de formaliteiten van voorafgaande oproeping en agenda én aan de voorafgaande mededeling van voormelde verslagen.

BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen. De vennoten verklaren dat het stemrecht verbonden aan hun aandelen niet geschorst is. EN ONMIDDELLIJK NADIEN NEEMT DE VERGADERING DE VOLGENDE BESLISSINGEN OVER DE AGENDAPUNTEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN:

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen, met het oog op de omzetting van de vennootschap, van het verslag van de bestuurder en van het verslag, opgemaakt door de revisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per één juli tweeduizend en elf, of minder dan drie maanden v66r heden. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de verslagen. De besluiten van het revisoraal verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Engelen & Partners, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, met kantoor te Hasselt, Ilgatlaan 21 de dato veertien augustus tweeduizend en elf, aangaande de omzetting luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

'Ondergetekende Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren niet zetel te 3500 HASSELT, Ilgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 4 augustus 2011 van de heer VAN MECHELEN Jacques, bestuurder van de CVOA "GAMBRINUS EXPLOITATIE", verklaart op basis van zijn beperkt nazicht van de staat van activa en passiva per 1 juli 2011 van de CVOA "GAMBRINUS EXPLOITATIE", aangepast aan de voorafgaande kapitaalverhoging met vijfentachtigduizend (85.000,00) Euro, dat: " Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad; " Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van de fysische aanwezigheid van de kasgelden; " Het netto-actief volgens deze staat, groot honderd en zes duizend driehonderd negentien Euro en negenenzeventig Eurocent (106.319,79), niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal dat zesentachtigduizend (86.000,00) Euro bedraagt."

Het revisoraal verslag en het verslag van de bestuurder zullen neergelegd worden zoals wettelijk voorzien.

2. De vergadering beslist vervolgens de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De boeken en boekhouding van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid GAMBRINUS EXPLOITATIE worden overgenomen en voortgezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt de nummers waaronder de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid ingeschreven was (nummer in rechtspersonenregister, btw-nummer, ...). De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per één juli tweeduizend en elf en vermeld in voorgaand verslag van de revisor. Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gesteld door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid GAMBRINUS EXPLOITATIE, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de rekeningen van de vennootschap. Het mandaat van de in functie zijnde bestuurder van de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid GAMBRINUS EXPLOITATIE komt ingevolge onderhavige omzetting ten einde, te weten: hei mandaat van de heer Jacques Van Mechelen, voornoemd (rijksregister 45.11.05-237.53). De benaming, de zetel, het doel, het kapitaal, het boekjaar en de jaarvergadering van de vennootschap blijven ongewijzigd.

3. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en van de overgangsbepalingen. De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast ais volgt:

... (begin uittreksel)

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die beheerst wordt door de in voege zijnde wettelijke bepalingen en deze statuten.

De vennootschap draagt de benaming GAMBRINUS EXPLOITATIE.

De zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Grote Markt 13.

De vennootschap heeft tot doel: Het uitbaten van eet- en drankgelegenheden met volledige bediening. Zij mag alle beheers-, commerciële-, productieve-, financiële-, roerende- of onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De duur van vennootschap is onbepaald.

Het kapitaal bedraagt zesentachtigduizend euro (¬ 86.000,00), vertegenwoordigd door achthonderdzestig (860) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. in alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt. De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op zelfde uur. Ieder der zaakvoerders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist. De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf aandeelhouder is, mits schriftelijke machtiging.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. leder jaar, per éénendertig december, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op. Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt(beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

... (einde uittreksel)

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTVERKLARINGEN

a)Het afsluiten van het huidige boekjaar is vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en elf.

b)De eerstvolgende jaarvergadering heeft plaats in juni tweeduizend en twaalf (over boekjaar tweeduizend en elf), en de volgende jaarvergadering heeft plaats in juni tweeduizend dertien (over boekjaar tweeduizend en twaalf, zijnde het eerste boekjaar van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid).

c)Verschijnenden verklaren dat de kosten, vergoedingen en lasten die uit hoofde van deze omzetting ten laste van deze vennootschap vallen, geraamd worden op duizend euro (E 1.000,00).

d)Verschijnenden verklaren dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

e)De omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen voorzien in artikel 121 uit het Wetboek der Registratierechten, artikel 210 §1, 3° uit het Wetboek der Inkomstenbelastingen en artikel 11 uit het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

f)Bijzondere algemene vergadering: De vennootschap omgezet en haar statuten vastgesteld zijnde, verklaren de vennoten zich te verenigen in algemene vergadering, en volgende beslissing éénparig te nemen: Wordt voor een onbepaalde duur in hoedanigheid van (niet-statutaire) zaakvoerder aangesteld, de heer Jacques Van Mechelen, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

4.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiskaal Advieskantoor, met zetel te Herent, Wilselsesteenweg 103, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belasting-) administraties, waaronder de btw, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Aangezien de agenda aldus afgehandeld is, wordt de zitting geheven.

Bekwaamheid: De verschijnende partijen verklaren dat zij geen beschikking van toelaatbaarheid van een collectieve schuldenregeling hebben verkregen en dat zij niet getroffen zijn door enige beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking.

Tegenstrijdige belangen en onevenwichtige bedingen: Partijen erkennen dat ondergetekende notaris hen overeenkomstig artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat heeft uitgelegd dat ingevolge hun tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

Rechten op geschriften (wetboek diverse rechten en taksen) Het recht bedraagt vijfennegentig (95,00 E) euro.

WAARVAN PROCES-VERBAAL. Opgesteld te Leuven-Heverlee, in kantoor, op datum als voormeld. Na integrale voorlezing en toelichting hebben de partijen, met mij, notaris, ondertekend.

Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 15.09.2011 boek 1361

1

blad 93 vak 19 Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger, (Volgt de handtekening) P. Wallyn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de omzettingsakte mei aanwezigheidslijst, verslag van de revisor en verslag van de bestuurder ivm. de omzetting, en gecoördineerde statuten.

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2011
ÿþ Mar 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter gai~,t?. &. Rec#ttbanls van Koophand::.

te Leuven, de 0 a ~~~ 20?8 DE GRIFFIER,

Griffie

Voo behou

aan t

Belgi: Staats)

*11127131*

ISW

NI

111i

11

1111

111

111

11

111

Ondernemingsnr : 0835.662.324

Benaming

(voluit) : GAMBRINUS EXPLOITATIE

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3000 LEUVEN, Grote Markt 13

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - benoeming

Uit het potes-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 30 juni 2011 blijkt de inbreng ins natura ten bedrage van honderd zeventig duizend (170.000,00) euro door de heer Jacques Van Mechelen.

Tengevolge van deze inbreng zal het kapitaal verhoogd worden met vijfentachtigduizend (85.000,00) euro; om het te brengen op zesentachtigduizend (86.000,00) euro, met een creatie van achthonderd vijftig (850); nieuwe aandelen. Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden aan de heer Jacques Van Mechelen 850; nieuwe aandelen toegekend met dezelfde rechten als de reeds bestaande aandelen. Het saldo van de inbreng in natura, met name vijfentachtigduizend (85.000,00) euro zal ingeschreven worden op de rekening courant van: de heer Jacques Van Mechelen bij de vennootschap.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan het nieuwe kapitaal en het nieuwe aantal aandelen aan te passen als volgt :

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het minimum bedrag is vastgesteld op zesentachtigduizendi (86.000,00) Euro en is volledig geplaatst en is verdeeld in achthonderd zestig (860) aandelen zonder nominale' waarde. Dit aantal aandelen moet ten allen tijden gehandhaafd blijven.+

De vergadering benoemt met éénparigheid van stemmen de heer Olivier Van Mechelen, NN 68.03.21-28153, wonende 3210 Lubbeek, Kwadeschuurstraat 2 als lasthebber ad hoc voor één dag m.n. op 1 juli 2011

(get.) VAN MECHELEN Jacques

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2011
ÿþ Mpd2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1

" 11066760

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 0 APR. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : (A . 6-6/. .3.2)-{

Benaming

(voluit) : GAMBRINUS EXPLOITATIE

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 13, 3000 Leuven

Onderwerp akte : oprichting

De ondergetekenden,

1.De heer VAN MECHELEN Jacques, Pierre H.H., geboren te Leuven op 5 november 1945, wonende te

3000 LEUVEN, Sint-Ge ertruiabdij 810003;

2.De heer VAN MECHELEN Olivier Luc M., geboren te Leuven op 21 maart 1968, wonende te 3210

LUBBEEK, Kwadeschuurstraat 2;

3.Mevrouw VAN BEVER Yvette Maria H, geboren te Leuven op 16 oktober 1944, wonende te LEUVEN,'

Sint-Geertruiabdij 8/0003.

verklaren bij deze akte vanaf heden een coöperatieve vennootschap op te richten waarbij hun:

aansprakelijkheid onbeperkt is.

De comparanten verklaren dat zij de hiernavolgende statuten hebben vastgesteld volgens artikel 350 én

volgende van het Wetboek van Vennootschappen:

I. STATUTEN

A. NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1

De vennootschap is als coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

benaming "GAMBRINUS EXPLOITATIE".

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 LEUVEN, Grote Markt 13.

Artikel 4

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van eet- en drankgelegenheden met volledige bediening.

Zij mag alle beheers-, commerciële-, productieve-, financiële-, roerende- of onroerende verrichtingen doen,

die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te-

vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die

hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar:

onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen:

vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen. Bedoelde,

opsomming is aanwijzend en niet beperkend."

B. KAPITAAL EN AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het minimum bedrag is vastgesteld op duizend (1.000,00) Euro en is bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in tien (10) aandelen zonder nominale waarde. Dit aantal aandelen moet ten allen tijden gehandhaafd blijven.

Bovenvermeld minimum kapitaal werd als volgt onderschreven en volledig volstort als tegenprestatie; waarvoor volgende aandelen werden toegekend:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.De heer VAN MECHELEN Jacques, voornoemd 2.De heer VAN MECHELEN Olivier, voornoemd 3.Mevrouw VAN BEVER Yvette, voornoemd 800,00 Euro 8 aandelen

100,00 Euro 1 aandeel

100,00 Euro 1 aandeel.

1.000,00 Euro 10 aandelen

Artikel 6

Bijstortingen of volstortingen worden door de Raad van Bestuur opgevraagd. Zolang de opgevraagde

opeisbare stortingen op de aandelen van een vennoot niet volledig zijn gebeurd, blijft de uitoefening van de

lidmaatschapsrechten geschorst, onverminderd de bevoegdheid om de vennoot uit te sluiten. Vervroegde

stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de Raad van Bestuur worden

gedaan.

Artikel 7

De vennoten kunnen de op hun aandelen gestorte gelden niet terugnemen tot nadat de algemene

vergadering dit toegestaan heeft bij meerderheid van stemmen.

Artikel 8

Bij iedere verhoging van het statutaire minimumkapitaal moeten aile vennoten die zich in gelijke

omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

Artikel 9

De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte en al degenen die later toetreden en

daartoe een of meerdere aandelen nemen.

Artikel 10

De vennoten zijn persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en gehouden bij te

dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag dat op hun aandelen dient te worden gestort.

Artikel 11

De rechten van een vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam. In de zetel van de

vennootschap wordt een register bijgehouden.

e Artikel 12

Om als vennoot in te treden in de vennootschap moet de kandidaat aangenomen worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. Het bevoegde orgaan is niet verplicht de weigering van toetreding te verantwoorden. Het lidmaatschap wordt verkregen door het nemen van tenminste één aandeel.

e Artikel 13

Een vennoot kan slechts uittreden indien een ander vennoot of nieuwe vennoot die door de algemene

vergadering toegelaten wordt, inschrijft voor hetzelfde aantal aandelen als de uittredende vennoot.

Artikel 14

Een vennoot kan niet uit de vennootschap worden gezet.

Artikel 15

De aandelen kunnen aan vennoten overgedragen worden indien zij volstort zijn of, bij ontstentenis daarvan,

met de voorafgaande toestemming van de bestuurders. Evenwel kunnen de aandelen, die niet geldelijke

inbrengen vertegenwoordigen, niet eerder overgedragen worden dan tien dagen na de neerlegging van de

tweede jaarrekening na hun uitgifte. Hun aard, de datum van uitgifte en hun tijdelijke niet overdraagbaarheid

worden vermeld op de aandeelbewijzen en in het register van de vennoten.

Artikel 16

De aandelen kunnen niet overgedragen worden tenzij aan personen die reeds vennoot zijn. Overdracht kan

et nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap en aan de andere kant de derde, vooraf of tegelijkertijd, als vennoot

aanvaard wordt door de vennootschap.

et

et Artikel 17

ri) Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden gezien hun niet overdraagbaarheid.

Artikel 18

De aandelen zijn niet vatbaar voor beslag

Artikel 19

P: In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze overleden is, te berekenen volgens artikel 20 van deze statuten. Ook kunnen de erfgenamen van de overledene vennoot worden, indien zij voldoen aan de vereisten die daartoe in de statuten gesteld zijn.

Artikel 20

et Wanneer volgens de wet of de statuten een uittredende vennoot dan wel de erfgenaam of schuldeiser van een vennoot recht hebben op de waarde van zijn scheidingsaandeel, dan wordt dit berekend op het kapitaal en de reserves overeenstemmend met het betreffend aantal aandelen. Het scheidingsaandeel is opeisbaar na verloop van zes maanden te rekenen van de goedkeuring van de jaarrekening. De algemene vergadering kan de raad van bestuur toestaan deze betaling eerder te doen.

C. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21

" De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de Wet en de statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen, binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen alsook binnen de maand op schriftelijke vraag van twee vennoten aan de voorzitter. Plaats, datum, uur en agenda worden vermeld in de oproepingen. De oproeping gebeurt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering.

Artikel 22

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs. Beslissingen 'worden genomen met gewone i meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering die ook voorzitter is van de Raad van Bestuur. Jaarlijks heeft de algemene vergadering plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur.

D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 23

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit één of meerdere bestuurders.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en één of meer gedelegeerde bestuurders welke,

alleen handelend, de vennootschap kunnen verbinden.

Artikel 24

Het mandaat is onbezoldigd.

Artikel 25

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Beslissingen dienen

unaniem genomen te worden. Ingeval van staking van stemmen dient de algemene vergadering geraadpleegd

te worden zoals voorzien in de statuten

Artikel 26

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zowel van bestuur als beschikkingen in alle

maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor de handelingen waarvoor volgens de Wet of de statuten

alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de coöperatieve vennootschap geldig te vertegenwoordigen of

te verbinden is de handtekening van de gedelegeerd bestuurder nodig.

ONTBINDING  BOEKJAAR  WINST  VERLIES  GESCHILLEN

Artikel 27

De coöperatieve vennootschap zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het

maatschappelijk vermogen evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot het aantal

aandeelbewijzen in hun bezit.

Artikel 28

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal derhalve

beginnen op 1 januari 2011 en eindigen op 31 december 2011, zodat alle handelingen en transacties vanaf 1

januari tot de datum van deze onderhandse akte zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de

coöperatieve vennootschap in oprichting en aan deze dienen toegerekend te worden.

Artikel 29

De bestemming van het resultaat wordt jaarlijks door de algemene vergadering beslist met respectering van

de wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserves en winstuitkeringen.

Artikel 30

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van de Rechtbank van

Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Il. BENOEMINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren comparanten in algemene vergadering samen te komen en te benoemen als enig bestuurder, voorzitter van de Raad van Bestuur en gedelegeerd bestuurder, de heer Jacques VAN MECHELEN, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Opgemaakt te Leuven op 30 maart 2011 in 4 exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben. En na gedane voorlezing van huidige akte hebben comparanten getekend.

De heer VANMECHELEN Jacques,

Oprichter,

De heer VAN MECHELEN Olivier, Mevrouw VAN BEVER Yvette,

Oprichter, Oprichter.t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþ.r+

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 4 JUNI 2015

DE GRIFFER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.662.324

Benaming

(voluit) : GAMBRINUS EXPLOITATIE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 13 - 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 18/06/2015, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GAMBRINUS EXPLOITATIE, met zetel te 3000 Leuven, Grote Markt 13, die met éénparigI eid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. a) De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00), om het te brengen van zesentachtigduizend euro (¬ 86.000,00) op honderdëénenzeventigduizend euro (¬ 171.000,00), door inbreng in natura ten belope van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00), en via creatie van achthonderdvijftig (850) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk in natura ingeschreven door de heer Jacques Pierre Henriette Hubert Marie Joseph Van Mechelen, gehuisvest te Leuven, Sint Geertruiabdij 8 bus 0003 voor achthonderdvijftig (850) aandelen of vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00); het bedrag van de kapitaalverhoging wordt door hem volledig volgestort.

INBRENG IN NATURA

Het besluit van het revisoraal verslag, opgesteld (in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen) door Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, met kantoor te Leuven-Heverlee, Waversebaan 303, luidt als volgt:

"De inbreng in natura door de heer Jacques Van Mechelen voor de kapitaalverhoging van de BVBA GAMBRINUS EXPLOITATIE betreft het saldo van ¬ 85.000,00 van zijn vordering op de Vennootschap per 31 maart 2015.

De vordering op de Vennootschap wordt door de inbrenger gewaardeerd aan nominale waarde, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap ` uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in de mate dat de Vennootschap erin slaagt haar liquiditeit, rentabiliteit en solvabiliteit te, verbeteren en bijgevolg haar continuïteit te garanderen;

-De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 850 nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van ¬ 100,00. De inbrenger aanvaardt het gegeven dat de eigen vermogenswaarde overeenkomstig de niet geauditeerde tussentijdse financiële staten per 31 maart 2015 van de BVBA GAMBRINUS EXPLOITATIE, negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 12 mei 2015"

Voormelde inbrenger verklaart in de vennootschap in te brengen ten belope van voormeld bedrag: schuldvordering op de vennootschap ten bedrage van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) in hoofde van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111

Voor-

;ouden

-1 het

'" B gisch I' Staatsblad

inbrenger,te weten de heer Jacques Van Mechelen voornoemd, ingevolge een achtergestelde lening per éénendertig maart tweeduizend vijftien.

b) Dienvolgens besliste de vergadering tot aanpassing van artikel 6 (kapitaal) der statuten: de eerste zin van artikel 6 werd vervangen door volgende tekst: "Het kapitaal bedraagt honderdéénenzeventigduizend euro (E 171.000,00), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderdentien (1.710) aandelen zonder nominale waarde,"

2. De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving. Dienvolgens werd de inhoud van artikel 17 (Ontbinding en vereffening) vervangen door volgende tekst: "In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening

" door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

3.Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap Fiskaal Advieskantoor met zetel te Herent, Wilselsesteenweg 103, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige statutenwijziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en aile (belastings-) administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte voor registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, 2) gecoördineerde statuten en 3) verslagen in verband met inbreng in natura: a) bijzonder verslag zaakvoerder, en b) revisoraal verslag.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luth B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GAMBRINUS EXPLOITATIE

Adresse
GROTE MARKT 13 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande