GB CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GB CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.593.668

Publication

18/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het eigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gi-frrkg vggielaretegd/ontvangen op

" r%





1111111I'Ml1111,1100111

tsj

" 0 6 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rtehtbank Van kresleandel Brussel

Ondemerningsnr : Benaming (voluit) :

(VertOrt) :

Rechtsvorm:

Zetel:

0540.593.668

GB CONSULTING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maurice Despretlaan 20, 1933 Sterrebeek, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Quasi-inbreng

Tekst:

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor van 13 mei 2014 overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot een quasi-inbreng.

Gunnar BORCH

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuikF3Viifden 1:tecto :Jiôd

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2013
ÿþc mod 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 8OCT. 2.013

Griffie

g 8

t; Ondernemin snr 0540 593 66

:

Benaming (voluit) : GB CONS%JLT1NG

(verkort) : ,1

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Maurice Despretlaan 20 1933 ZAVENTEM Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 4 oktober 2013, blijkt dat is verschenen:

î; De heer BORCH Gunnar, geboren te Tromso (Noorwegen) op 29 september 1951, woonachtig te Maurice Despretlaan 20, 1933 Zaventem.

Welke comparant, aanwezig zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht heeft in een

l; authentieke akte vast te stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming "GB Consulting", met maatschappelijke zetel te Maurice Despretlaan 20,

;;1933 Zaventem, en waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend-zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt, verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste (111.000$19) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant, voornoemd, verklaart en erkent dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, integraal, met name ten belope van achttien euro zestig eurocent (¬ 18,6) per aandeel, volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) beschikt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel voor rekening van derden of in samenwerking met enige derden:

.1. Alle activiteiten die verband houden met consultancy, in de meest ruime betekenis van het woord,

zonder enige beperking, inzake militaire aangelegenheden en inzake ruimtevaart, met inbegrip van het uitvoeren van alle mogelijke studies, onderzoeken en analyses dienaangaande en het

verlenen van alle daarmee verband houdende diensten, "

2. Alle activiteiten inzake advisering, op technisch, organisatorisch, financieel of enig ander gebied, inzake internationale instellingen en organisaties.

3. Het voeren van (bedrijfs)management, in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, directeur of vereffenaar van vennootschappen en organisaties, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen en organisaties, alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, en het begeleiden van spin-offs, dit alles voor (in opdracht van) aile mogelijke internationale instellingen, alle mogelijke 'non-profit' en/of niet-gouvernementele organisaties, alsook voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, dit alles zonder enige beperking.

4. Alle onroerende verrichtingen en handelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van aile welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de

il gezegde goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

i.Het beleggen, intekenen op, kopen, verkopen, verhandelen van aandelen, deelbewijzen,

obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een geheel of gedeeltelijk publiekrechterlijk statuut; het beheren van deze participaties en beleggingen. 6. De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed transacties uitvoeren welke betrekking hebben op of verband houden met haar doel of welk van aard zijn om de verwezenlijking daarvan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigt elke

zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handélingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouden De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing. Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni van elk jaar om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.



Bíjingen trtj lret" itelgiseh stualsbinit =171t0'/ZII13 = Annëxe"s cln Moniteur betge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

'`Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Bijzondere Algemene Vergadering

De comparant, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart vervolgens in bijzondere algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Afsluiting eerste boeklaar - Eerste iaarvergaderino.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien. De

eerste jaarvergadering zal bijgevolg in het jaar tweeduizend vijftien (2015) gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- De heer BORCH Gunnar, hebbende de Noorse nationaliteit, geboren te Tromso (Noorwegen) op

29 september 1951, met nationaal nummer 51.09.29-409.49, woonachtig te Maurice Despretlaan

20, 1933 Zaventem;

Welke zijn hogervermeld mandaat aanvaard heeft, zoals blijkt uit een schrijven dat door

ondergetekende notaris bewaard wordt.

Zijn opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 september 2013, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere lastgeving

Bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de vennootschap Expertaxpartners CVBA, met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 533 bus 2, 1930 Zaventem, en al haar medewerkers teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en ai het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 08.07.2015 15293-0571-009

Coordonnées
GB CONSULTING

Adresse
MAURICE DESPRETLAAN 20 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande