GCVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GCVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.593.715

Publication

01/08/2014
ÿþ"

1Aod Htard ti.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii11111~u~~M

191 175*

NEERGELEGD

2 3 JVU 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondememingsnr : 0535593715

Benaming

(voluit) : GCVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsestraat 118 te 3000 Leuven

{volledig adres)

Onderwerp akte ; benoeming , ontslag zaakvoerder , verplaatsen maatschappelijke zetel uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van 01 1 07 12014

Unaniem heeft de algemene vergadering

1.De benoeming van de Heer INGARAO Giuseppe, als zaakvoerder onbezoldigd , wonende te Kesseldalaan 99 te 3010 Kessel-lo en dat vanaf 1 juli 2014

2.1-let ontslag als zaakvoerder van de Mevrouw VAN EUPEN Sophie, wonende Naamsestraat 95 te 3000 Leuven en dat vanaf 30 juni 2014. Ontheffing word haar gegeven voor het haar gegeven mandaat.

3.Verplaatsing van de sociale zetel van de vennotschap van Naamsestraat 118 te 3000 Leuven naar Kesseldalaan 99 te 3010 Kessel-lo met ingang vanaf 01 juli 2014,

Deze beslissing worden van kracht vanaf vandaag.

De zitting is geheven om 11 uur

INGARAO Giuseppe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2013
ÿþ ~ mod 11.1

(f-Tn\ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie de,

Rechtbank van Koophand,

te Leuven, DF JR1141A,2013

Griffie

u UER! I II

Ondernemingsnr : 5 3 S.ça 3.~ 1 ~

Benaming (voluit) : GCVE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsestraat 118

3000 Leuven

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl MAERE te Leuven op dertig mei tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « GCVE », met zetel te 3000 Leuven, Naamsestraat 118, van onbepaalde duur, door

- De heer RANDAZZO Francesco, van Italiaanse nationaliteit, wonende te 3000 Leuven,

Tervuursesteenweg 149.

- De heer RIZZA Claudio, van Italiaanse nationaliteit, wonende te 3000 Leuven, Tervuursesteenweg 149. waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer RANDAZZO Francesco voornoemd, die een som gestort heeft van DUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 1.550,00), waarvoor hem vijfentwintig (25) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort; ' - de heer RIZZA Claudio voornoemd, die een som gestort heeft van VIERDUIZEND ZESHONDERDVIJFTIG ' EURO (¬ 4.650,00), waarvoor hem vijfenzeventig (75) aandelen warden toegekend, gedeeltelijk volstort; met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar. = Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien; met de jaarvergadering op de voorlaatste vrijdag van de maand december om 18.00 uur. Indien die dag geen ' werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend veertien.

met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld mevrouw vAN EUPEN Sophie Christiane Benoit, wonende te 3000 Leuven, Naamsestraat 95 bus 101.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1208084-86 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op heden afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft als doel:

- Het uitbaten van spijshuizen, koffiehuizen, herbergen, drankgelegenheden, ontmoetingcentra, feestzalen en openbare vermakelijkheden met de verkoop van alle spijzen en dranken of bijkomende producten en koopwaren, alsmede alle andere activiteiten die behoren tot de horeca-sector, alsmede de vervaardiging en verkoop van klaargemaakte gerechten, het organiseren van allerhande feestelijkheden en recepties, zowel in eigen naam dan wel als hoofdaannemer, onderaannemer, makelaar, agent, commissionair of depositaris. Zij kan tevens optreden als adviseur bij de organisatie van horeca-activiteiten in de meest brede zin van het woord, met andere woorden als «consultant» zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

' Zij kan tevens initiatieven nemen om zowel in eigen naam als voor rekening van derden zich bezig te houden ' met het inrichten van horeca-zaken, het ontwerpen van projecten voor horeca zaken, het uittekenen van een ' commerciële of praktische organisatie.

- Onderneming voor plafoneer-, cementeer en alle andere pleisterwerken, dit omvat de beramingswerken, het plaatsen van chaps en de gips en staffwerken.

- Het aannemen en uitvoeren van aile metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, voegwerken, steenhouwen, marmetwerken, plaatsen van sierschouwen, aile dakbedekkirtgswerken zowel met asfalt, metalen, als met niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingwerken, lood- en zinkwerken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het V Belgisch Staatsblad

mod 11.1

beglazingswerken, sanitaire installaties, en onderhoudswerken, gasverwarming, warmte-installaties, koude-installaties, installaties voor afstandverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of water en/of elektriciteit.

- Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de verslering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises erg het retnigen en(o herstellen van alle hoegenaamde onroerende goederen, het oprichten en/of laten oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen.

- Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van plastiekdeuren en plinten, het plaatsen van houten, metalen en plastieken vensterluiken, het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van schutsels ' en valse zolderingen in hout, het plaatsen van ijzerwerk, metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

- Onderneming voor he leggen van tegelvloeren en mozaiek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekleding met uitzondering van hout.

° 6. De studie en de uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook aankoop, verkoop en verhuring, in 't algemeen de handel van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

- Gevelreinigingswerken, leveren en/of plaatsen van zonneweringen, restauratiewerken van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen, alle werken van muur-, en wandbekleding, vloerbedekkingen, behang- en schilderwerken, alle elektriciteitswerken, zowel huishoudelijke als binnenhuis als nijverheidsinstallaties, alle binnenhuis inrichtings- en versieringswerken.

Het voeren van een onderneming voor decoratie, voor industrieel schilderen, voor stellingen plaatsen, reinigen van gevels en daken, voor reinigen, ontsmetten van hulzen en lokalen, meubels, bijhorigheden en verschillende voorwerpen, onderneming van dichtingswerken en bezetting van constructies door middel van asfaltering en bitumering,

- Onderneming voor werkzaamheden aan sterkstroominstallaties, elektro-technische toestellen, binnenhuistelefoon, elektriciteitsleidingen, verwarmingsinstallaties met elektriciteit, werkzaamheden aan elektromechanische installaties, radio's en televisies, computers en elektrische huishoudtoestellen.

' -Onderneming voor afbraakwerken.

-Onderneming voor installatie van centrale verwarming.

-Onderneming voor het leggen van klinkers en chapes, ontmossen van daken, plaatsen van plaasterwanden. -Onderneming voor het plaatsen van valse plafonds.

-Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen.

-Onderneming voor grondwerken.

-Onderneming voor rioleringswerken, aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en terreinen. -Onderneming voor het bedekken van dakgoten.

-Onderneming voor het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management) en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties,

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat; de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

- Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Participatieondememing, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële,

" financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze. - Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het verlenen van consultancy en engineering bijstand. - Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

- Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, het aanbieden van diensten in de brede zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedarngheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Internatiónale dealerpolitiek, internationaal productbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coordinatie daaronder met name begrepen het beheer van de administratieve en personeelsaangelegenheden, algemene en juridische zaken en concemplanning.

De vennootschap kan aile verrichtingen doen van industriële, commerciële financiële, producerende,

burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de

uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel. Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande,

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk ' is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het statutair bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze . wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoaktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

' Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerders) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om ' één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen Lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

M

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti mod 11.1

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad VOOR GELIJKVORMIG ÛITTREKSEL





DE NOTARIS, Carl MAERE

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

25/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Had Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch S aatsrbia na neerlegging ter gri le fflçieakteÇ end°te maken kopie



*15030769*

Ondernemingsnr : eilkfitEr Q53.5345 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kesseldalaan 99 te 3010 Kessel-lo

(volledig adres)

Onderwerp akte

Benoeming, ontslag zaakvoerder en verplaatsing van de sociale zetel

Besluit

Uittreksel uit het Proces-verbaal van de algemene vergadering van 01 january 2015. Unaniem heeft de algemene vergadering

1.De benoeming van de Heer SANTORO alessandro, als zaakvoerder onbezoldigd , wonende te

NAAMSESTRAAT 95 BUS 002 te 3000 Leuven en dat vanaf 1 january 2015

2.Het ontslag als zaakvoerder van de Heer INGARAO Giuseppe, ais zaakvoerder onbezoldigd , wonende te

Kesseldalaan 99 te 3010 Kessel-lo en dat vanaf 31 dicember 2014 , Ontheffing word haar gegeven voor het

haar gegeven mandaat.

3.Verplaatsing van de sociale zetel van de vennotschap van Kesseldalaan 99 te 3010 Kessel-lo naar

Naamsestraat 118 te 3000 Leuven met ingang vanaf 01 january 2015.

Deze beslissing worden van kracht vanaf vandaag.

De zitting is geheven om 11 uur

SANTORO Alessandro

Zaakvoerder

GCVE

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbit

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GCVE

Adresse
NAAMSESTRAAT 118 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande