GDC PROJECTS

Divers


Dénomination : GDC PROJECTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.535.531

Publication

25/06/2014
ÿþmuon

Maa Warel 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 6 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel tete



~~tYieL0

Ondernemingsnr : 0544535531

Benaming

(voluit) : GDC Projects

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pandhoevestraat 68, 3128 Baal

(volledig adres)

Onderroer " akte : Buitengewone algemene vergadering - doeiswijziging

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap GDC Projects, gehouden op 2 juni 2014, heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

De vergadering beslist, na kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 2 juni 2014 aangaande de voorgestelde doelsuitbreiding en na kennisname van de staat van activa en passiva van de vennootschap van 31 maart 2014, het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijziginen, door aanpassing en schrapping van de woorden "de activiteiten van vermogensbeheer" in artikel 6 van de statuten, waardoor dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

Artikel 6.

Met als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De activiteiten van verzekeringsbemiddelaar en de ondersteunende activiteiten in verband met verzeKeringen en pensioenfondsen.

De ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten.

Het beheer, huur, verhuur, verwerving, bewaring en valorisatie van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ' ondernemingen met eenzelfde, gelijksoortig of aanverwant doel.

Getekend: De Coninck Glenn, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

29/01/2014
ÿþMod wam s+.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 Neergeleoc .gif ;rittie der

19 8605 Rechtbank KoopeocilAN.

2014

te Leuven, ce

DE GRIFFIER

Griffie







ondernemingsar : S44 , S 33 . Ç 31

Benaming

(voluit) : GDC Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3128 Baal, Pandhoevestraat 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Te Baal wordt op 9 januari 2014 een gewone commanditaire vennootschap opgericht door Glenn De Coninck, geboren te Bonheiden op 14 juni 1990 en wonende te 3128 Baai, Pandhoevestraat 68 (nationaal nummer 90061423714);

1. Onder de naam "GDC Projects", met zetel te 3128 Baat, Pandhoevestraat 68, en met een onbeperkte duur;

2, Waarvan het kapitaal duizend euro (¬ 1.000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig voistort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door Glenn De Coninck voornoemd, die een som gestort heeft van achthonderdvijftig euro (¬ 850,00) waarvoor hem vijfentachtig volledig volstorte aandelen worden toegekend; en door een stille vennoot, die een som gestort heeft van hondervijftig euro (¬ 150,00) waarvoor hem of haar vijftien volledig volstorte aandelen worden toegekend.

3. Met een stille vennoot die geen enkele daad van bestuur mag verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

4. Met als beherende hoofdelijk aansprakelijke vennoot Glenn De Coninck voornoemd; in geval van overlijden van een hoofdelijk aansprakelijke vennoot kan de vennootschap voortduren met zijn erfgenaam.

5. Met als gemachtigde tot besturen één zaakvoerder, die de vennootschap vertegenwoordigt in en buiten rechte; beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen; tot statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur van de vennootschap wordt aangesteld Glenn De Coninck voornoemd.

6. Met ais doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De activiteiten van verzekeringsbemiddelaar en de ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen.

De activiteiten van vermogensbeheer en de ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten. Het beheer, huur, verhuur, verwerving, bewaring en valorisatie van roerende en onroerende gcederen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland aile commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde, gelijksoortig of aanverwant doel.

7. Met een boekjaar dat begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december; het eerste boekjaar vangt aan op 1 januari 2014 en wordt afgesloten op 31 december 2014.

8. Met een jaarvergadering op de laatste zaterdag van de maand juni om 11 uur; de eerste jaarvergadering

heeft plaats in 2015.

Opgemaakt te Baal op 9/1/2014.

Getekend: Glenn De Coninck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc

behc

aan

Belç

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GDC PROJECTS

Adresse
Zetel : Pandhoevestraat 68, 3128 Baal

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande