GDG CONSULTING, AFGEKORT : GDG

Société en commandite simple


Dénomination : GDG CONSULTING, AFGEKORT : GDG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.723.404

Publication

13/01/2014
ÿþr -41-7 Mod Word 11.1

(r7d me, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111§11111113

O 2JAN. 2414

Tet3s~~~

Griffie

Ondernemingsnr : 5 Li 3.7,3. (.in L4-

Benaming

(voluit) : GDG Consulting

(verkort) : GDG

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kouterstraat 25, 1703 Schepdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam GDG Consulting. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kouterstraat 25, 1703 Schepdaal.

Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf 01 januari 2014. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Financiele dienstverlening aan bedrijven in binnen- en buitenland

- Advies geven op het gebied van bedrijfsbeheer, Nacebel code: 70.220.

- Het leveren van ondersteunende activiteiten in verband met financiele diensten, Nacebel code 66.199

Advies verlenen op het gebied van Public Relations en communicatie, Nacebel code 70.210

Art. 4 Vennoten

De beherende vennoot is Gerd De Greef, Kouterstraat 25, 1703 Schepdaal

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

Jens De Greef, Kouterstraat 25, 1703 Schepdaal

Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden

Art. 5 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur

benoemd

Gerd De Greef, Kouterstraat 25, 1703 Schepdaal

Art. 6 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe aile machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Art. 7 Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ¬ 1000,00, vertegenwoordigd door 100

aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het geplaatst kapitaal wordt ais volgt ingeschreven:

- Door De Greef Gerd, voor ¬ 990,00, waarvoor hem 99 aandelen worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Door De Greef Jens, voor ¬ 10,00, waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

De 100 aandelen, dewelke bij deze oprichting zijn onderschreven, worden voistort door storting in speciën van 1000 euro. De aandelen en alle overdrachten ervan worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Art.8 Winstbewijzen, warrants of coverteerbare obligaties

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of

converteerbare obligaties uitgeven.

Art 9 Aandelen in onverdeeld of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar, De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Art. 10 Overdracht of overgang van de aandelen

a. Overdracht onder levenden

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, uitsluitend aan boekhouder-fiscalisten, bevoegd hun praktijk in België uit te oefenen, overgedragen worden mits toestemming van een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen.

Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

De weigering van goedkeuring tot afstand van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om kopers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de deelbewijzen te kopen of van hun weigering af te zien.

b. Overdracht wegens overlijden

De aandelen mogen bij sterfgeval, op straffe van nietigheid, uitsluitend overgedragen worden aan personen die voldoen aan de voorwaarden opgenomen in de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en haar uitvoeringsbesluiten, mits toestemming van een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen. Deze toestemming wordt steeds vereist voor om het even welke rechtverkrijgende.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet tot hoger opgesomde categorie behoren, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen. Zij mogen er de afkoop van vragen bij per post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan binnen de maand door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven kopij wordt verzonden. Deze vennoten genieten een voorkeurrecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld.

Dit voorkeurrecht is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Het in geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkeurrecht door één of meer vennoten verhoogt het voorkeurrecht der anderen.

Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen waarvoor het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, worden, bij gebrek aan akkoord, de overtollige aandelen door het lot toegewezen.

De vennoot die zijn voorkeurrecht wenst uit te oefenen, moet binnen de dertig dagen de zaakvoerders, hiervan inlichten, die de overlater hiervan op hun beurt binnen de dertig dagen in kennis stellen. Bij gebreke van naleving dezer kennisgevingen binnen de vastgestelde termijn wordt het voorkeurrecht als vervallen beschouwd.

Art. 11 Toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dar hij inzage magnemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

Art. 12 Algemene vergadering

Ieder jaar op de tweede zaterdag van de maand mei te zestien uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België aangeduid in de

a N

.

M1-

"

' -r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

oproeping, en dit voor het eerst in het jaar 2015. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen warden telkens ais de belangen van de vennootschap het vereisen. Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België aangeduid in de oproeping.

Ten allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over de wijziging van de statuten of over enig ander punt te beraadslagen en te besluiten. Elke vennoot heeft het recht zich op de algemene vergadering te laten bijstaan door een deskundige.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten betreffende de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat, de wijziging van de statuten, en de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Een vennoot kan zich slechts door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

ln de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij wijziging van de statuten is een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen vereist.

Art.13 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 01/01/2014 en eindigt op 31/12 van elk jaar.

Art.14 Aansprakelijkheid der vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk, ten belope van hun inbreng, voor aile verbintenissen

van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GDG CONSULTING, AFGEKORT : GDG

Adresse
KOUTERSTRAAT 25 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande