GEMANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEMANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.473.478

Publication

12/11/2012
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ee-ISSEL

Griffie 300C. ve

111111111111111111

*12183404*

be a

st~

iN

Ondernemingsnr : p ,5 oo u33 ta8

Benaming

(voluit) : GEMANO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1980 Zemst, Korporaal Tresigniestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 25 oktober 2012, vóór registratie, dat

1. De Heer BREUGELMANS Luc Eduard, geboren te Mechelen op19 juni 1963, wonende te 1980 Zemst, Korporaal Tresigniestraat 4 en zijn echtgenote

2. Mevrouw BOUCHDIG Malyka, geboren te Vilvoorde op 22 augustus 1966, wonende te 1980 Zemst,

Korporaal Tresigniestraat 4.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming

" GEMANO", met zetel tel 980 Zemst, Korporaal Tresigniestraat 4.

De vennootschap heelt tot doel in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op :

- de gespecialiseerde kleinhandel in nieuwe artikelen in winkels.

- de detailhandel in kledingstoffen, breigaren, fournituren, huishoudtextiel, en dergelijke meer.

- de detailhandel in kledingaccessoires.

- handel, agentuur en vertegenwoordiging inzake textielwaren, mercerie-, bonneterie- en opsmukartikelen en voorwerpen, mode-nieuwigheden, fantasieartikelen, inbegrepen lederwaren en kunststoffen, en alle damesartikelen, in de breedste zin van het wcord, in heet groot of in het klein.

- het verlenen van service en het verstrekken van adviezen op de hierboven beschreven gebieden , en voorts al het geen met een en een ander rechtstreeks of onrechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen , handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, cf om het even welke andere wijzen, in alle handelsvennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ars voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperken. Wat voorafgaat dient begrepen in de meest uitgebreide zin,

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagen en beslissend als voor het wijzigen van de statuten is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor: nehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op 25 oktober 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De jaarvergadering zal worden gehouden op dederde dinsdag van de maand mei te 19 uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : Mevrouw Bouchdig Malyka voornoemd. Haar mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 25 oktober 2012.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 27.08.2016 16540-0139-014

Coordonnées
GEMANO

Adresse
KORPORAAL TRESIGNIESTRAAT 4 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande