GEORGIS TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEORGIS TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.918.274

Publication

06/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15304039*

Neergelegd

04-03-2015

Griffie

0599918274

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GEORGIS TRANS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Het jaar tweeduizend en vijftien

Op drie maart

Voor Ons, geassocieerde notaris Benjamin WETS, verblijvende te Schaarbeek

ZIJN VERSCHENEN :

1) De Heer GEORGIS Pierre, geboren te Elsene op negenentwintig augustus negentienhonderd negentig (identiteitskaart nummer 591210610546 - nationaal register nummer 90082929703) wonende te Zemst (1982 Elewijt) Kastanjedreef, 19.

2) De Heer DAOUD Basel, geboren te Malikiya (Syrië) op twintig maart negentienhonderd zesentachtig (verblijfstitel nummer 201963797 - nationaal register nummer 86032052127) wonende te Asse (1731 Relegem) Frans Thirrystraat, 18 bus 3.

Zij verklaren een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen op te richten, onder de naam "GEORGIS TRANS" met maatschappelijke zetel te Zemst (1982) Kastanjedreef, 19, waarvan het geplaatste kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) bedraagt en verdeeld is in honderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1) De Heer GEORGIS Pierre intekent negenennegentig aandelen die hij vrijmaakt tot beloop van zesduizend honderd achtendertig euro;

2) De Heer DAOUD Basel intekent één aandeel die hij vrijmaakt tot beloop tweeënzestig euro Samen : honderd aandelen volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Dewelke verschijners ondergetekende notaris verzocht hebben, de authentieke akte te verlijden van het volgende :

I. OPRICHTING

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kastanjedreef 19 1982 Zemst

Al de comparanten verklaren en erkennen :

1) dat elke aandeel volstort is ten beloop van minstens één/vijfde en dat het kapitaal volstort is voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro.

2) dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Axa onder het nummer BE70 7512 0743 3025. De notaris bewijst dat die deponering werd aan hem overgemaakt.

3) dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van zesduizend tweehonderd euro te harer beschikking heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

4) dat de ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op de wettelijke beschikkingen betreffende, respectievelijke de persoonlijke aansprakelijkheid die de bestuurders en de zaakvoerders van vennootschappen oplopen, in geval van kennelijk grove fout, op de verplichting aan de ondergetekende notaris een financiële plan te overhandigen waarin zij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoorden en op het verbod opgelegd door de wet aan sommige personen om aan het bestuur of aan het toezicht van een vennootschap deel te nemen. Ondergetekende notaris erkent dat hem een financieel plan ondertekend door al de comparanten, werd overhandigd.

Anderzijds erkennen de comparanten te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogenbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van ten minste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, alsmede een bijzonder verslag door de zaakvoerders opgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1 - De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "GEORGIS TRANS".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of de afkorting "R.P.R." gevolgd door de vermelding van registratienummer in het rechtspersonenregister.

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te Zemst (1982) Kastanjedreef, 19, en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel het beheer van haar vermogen of voor derden, of met participatie, zowel in België als in het buitenland :

- de exploitatie van een superette;

- alle activiteiten die behoren tot de horeca-sector in het algemeen en in het bijzonder de uitbating van (mobiele) snackbars, bierhuizen, cafés, drankhuizen, tearooms, drankgelegenheden, tavernes, eethuizen, restaurants, vergader- en feestzalen;

- het uitvoeren van recepties, eetgelegenheden en feesten als traiteur, eventueel op andere locaties. - de aan- en verkoop van voedingswaren en dranken met inbegrip van alcoholische dranken, wijnen, likeuren en rookartikelen.

- groothandel, kleinhandel, invoer, uitvoer en handelsbemiddeling in motorvoertuigen en aanhangers, en meer in het bijzonder, zonder dat de opsomming beperkend is, in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (b.v. ambulances, politie), in vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, autobussen, minibussen, motorhomes, aanhangwagens, opleggers, caravans, motorrijwielen, plezier en beroepsvaartuigen en golfkarren; - onderhoud, herstel, uitbouw en ombouw van voormelde motorvoertuigen, zowel van mechanische, elektrische, elektronische en carrosserieonderdelen zonder beperking en met inbegrip van de vervanging van onderdelen en accessoires;

- car-wash;

- het huren en verhuren van voormelde voertuigen en het leiden ervan;

- het kopen en verkopen van voormelde voertuigen;

- groothandel en kleinhandel in onderdelen, zonder beperkend te zijn, in accessoires, motorbrandstoffen, smeer en koelmiddelen, van voormelde voertuigen;

- de kleinhandel in brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en motorrijwielen, smeer en koelmiddelen;

- het slepen en vervoeren van voertuigen en de hulpverlening bij pech;

- handelsbemiddeling in andere roerende goederen;

- de handel en transport, het vervoer zo van goederen, voorwerpen en zelfs personen, bij alle materiële middelen, te land, te water of in de lucht, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

II. STATUTEN

Zij stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt :

TITEL I : NAAM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

derden of als tussenpersoon en dit alles in de breedste zin genomen;

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken. Zij mag een belang nemen door inbreng in geld of in natura, door fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten zaken, ondernemingen en vennootschappen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, analoog of konneks is met het zijne, of van aard is de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens mandaten van bestuurder of liquidator uitoefenen in andere vennootschappen.

In het geval dat de uitoefening van sommige activiteiten worden onderworpen aan voorwaarden betreffende het toegang tot het beroep of aan bijzondere reglementering, zal de vennootschap ervoor zorgen dat die voorwaarden voldaan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 - De vennootschap is voor een onbepaalde duur aangegaan.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding

overtreft.

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) en verdeeld in honderd maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden ingeschreven.

Artikel 6 - Het maatschappelijk kapitaal kan éénmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7 - De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen, die de instemming hebben gekregen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 8 - Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten.

Stortingen worden op de geheelheid van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na één maand een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrijstaan de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen zullen worden gestort en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van de vennoten, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

TITEL II : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 9 - De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in het register van vennoten, in de zetel van de vennootschap gehouden.

Artikel 10 - De aandelen worden overgedragen onder de levenden of gaan over wegens overlijden volgens de bepalingen van de artikelen 249, 251 et 252 van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 11 - De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk vermogen aanvragen of zich enigerwijze inlaten met haar beheer; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 12 - De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

TITEL III : ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Artikel 14 - De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Artikel 15 - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 16 - Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van een zaakvoerder kan ook kosteloos uitgeoefend worden.

Artikel 17 - Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 18 - Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 19 - Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 20 - De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op laatste dinsdag van mei om vijftien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten ten minste acht volle dagen voor de vergadering.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21 - Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

op een stem.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 22 - De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend.

TITEL V : INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 23 - Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de Nationale Bank worden neergelegd, met al de door de wet vereiste stukken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 24 - Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 25 - De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 26 - Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar (s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 27 - Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd

terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 28 - De vennoten, de zaakvoerders, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 29 - Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

TITEL VII : SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1) Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar zal heden beginnen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend

vijfttien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend en zestien.

2) Kosten

De comparanten verklaren dat het totale bedrag, althans bij benadering, van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting duizend honderd euro beloopt.

3) Benoeming van een niet statutaire zaakvoerder

Wordt zaakvoerder benoemd : De Heer GEORGIS Pierre, wonende te Zemst (1982 Elewijt)

Kastanjedreef, 19. Zijn mandaat zal kosteloos geoefend worden.

4) Commissaris

De comparanten verklaren dat, volgens hun raming, de vennootschap zal voldoen voor haar eerste boekjaar aan de wettelijke bepalingen, die haar zullen ontslaan één of meerdere commissarissen te benoemen.

5) Volmacht

Volmacht wordt verleend door de vergadering aan het Ondernemingsloket vzw  Eunomia , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle formaliteiten uit te voeren en alle documenten te ondertekenen bij alle administraties.

6) Rechten op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Schaarbeek, ter studie.

Datum als boven.

Na voorlezing hebben de comparanten met Ons notaris getekend.

Coordonnées
GEORGIS TRANS

Adresse
KASTANJEDREEF 19 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande