GESELLSCHAFT FUR OPTISCHE MESSTECHNIK MBH

Divers


Dénomination : GESELLSCHAFT FUR OPTISCHE MESSTECHNIK MBH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 548.664.464

Publication

31/03/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l(iut~~~11111uwuu 'ieergelegd ter griflïe der

vechtbank van Koophandel

a Leuven, del 8 nui 2014

DE GRIFFIER,

(; if`ic



O. ill. 'I 11;4; ii1l1S0r ei,'r.l1z1+1ii1u ©Sit g- 664. gótt

:31u ? J h" rrht-rtl Gesellschaft für Optische Messtechnik mbH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge -,1/0, 11 Buitenlandse vennootschap naar Duits recht

Mittelweg 7-8, 38106 Braunschweig, Duitsland

Belgisch bijkantoor: Interleuvenlaan 15F, 3001 Leuven

í' " l;:ct'-r

s-" , cri? ?,'.tc : Vestiging van een bijkantoor - Benoeming wettelijk vertegenwoordiger - Bijzondere volmacht

Uit het directiebesluit d.d. 25 februari 2014 blijkt dat:

De heer Konstantin Galanulls, wonende te Schâferteich 13, 38302 Wolfenbüttel, Duitsland,

De heer Detlef Winter, wonende te Am Baukhop 40, 38533 Vordorf, Duitsland,

in hun hoedanigheid van bestuurders van bovenvermelde vennootschap, GOM, Gesellschaft für Optische Messtechnik mbH,

verklaren hierbij dat het bestuur van GOM, Geselischaft für Optische Messtechnik GmbH op datum van 24 februari 2014 beslist heeft:

-dat met ingang van 1 maart 2014 een Belgisch bijkantoor wordt geopend te Interleuvenlaan 15F, 3001 Leuven, België;

-dat de zetel van dit bijkantoor in België kan worden verplaatst naar een ander adres in België bij eenvoudig besluit van de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor.

-dat de werkzaamheden, die door het Belgisch bijkantoor worden verricht, binnen het doel van GOM, Gesellschaft für Optische Messtechnik GmbH vallen zoals omschreven in haar statuten.

-dat het Belgisch bijkantoor dèze werkzaamheden verricht onder de benaming "GOM Branch Benelux".

-dat de heer Konstantin Galanulis, wonende te Schâferteich 13, 38302 Wolfenbüttel, Duitsland, hierbij wordt benoemd tot wettelijk vertegenwoordiger van het bovenvernoemde Belgisch bijkantoor

De wettelijke vertegenwoordiger wordt alle bevoegdheden toegekend met betrekking tot het dagelijks bestuur van het bijkantoor. De wettelijke vertegenwoordiger vertegenwoordigt en verbindt het Belgische bijkantoor met betrekking tot het dagelijks bestuur van het bijkantoor door middel van zijn handtekening.

-dat hierbij volmacht wordt gegeven, met recht van indeplaatsstelling, aan:

'de heer Konstantin Galanulis, wonende te Schâferteich 13, 38302 Wolfenbüttel, Duitsland,

en/of

'AD-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, wonende te Brusselsesteenweg 75/1,1860 Meise,

'f" r`.; "`I/ -*ir' 1_31r-. '1 `rr,:lmet  (" :I1 ; ~"'t~4"~O : Mae I"1 hn i1oef.l.sTlIlÏ13C:ÎE3 v.111 d() IrYi4;11r11,r1 del r.hllè' rlr3r,'IÉ;~., hé:171~ `?:311 .3:. jrNt',ntclil`fr;Y11

bt3'tAIYJ(! +1t' Y,'(:l'11 ;pC:r. SNs'+ nn117in11 v,ul ,'la.rrlr,rl I.: vcttfigr",:.,.,rl`t`" t()¬ 'ii.13 Verkp N7réltl kh lao IJ$ke'11i1íq

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

om in zijn naam te handelen en de vennootschap, qualitate qua, te vertegenwoordigen bij het rechtspersonenregister en de ondememingsloketten teneinde daar een verzoek om inschrijving van gezegde vennootschap neer te leggen en dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de opening van een Belgisch bijkantoor, zo nodig er bekrachtiging van belovend,

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN VAN GESELLSCHAFT FÛR OPTISCHE MESSTECHNIK GMBH

§2 - BEDRIJFSOMSCHRIJVING

9.Het voorwerp van de onderneming bestaat uit de ontwikkeling, productie en distributie van optische meetinstrumenten, het doorvoeren van ingenieursdiensten op het gebied van de optiek.

2.De vennootschap is gerechtigd, alle transacties te verrichten en aile maatregelen te treffen, die noodzakelijk of nuttig lijken om het doel van de vennootschap te bereiken.

De vennootschap mag in het kader van het voorwerp van de onderneming diensten van allerlei aard verlenen.

3.De vennootschap kan de transacties en werkzaamheden zelf uitvoeren of door derden laten uitvoeren. Ze is gerechtigd, de vertegenwoordiging van ondernemingen met hetzelfde voorwerp voor haar rekening te nemen,

4.De vennootschap is gerechtigd, in binnen- en buitenland in andere ondernemingen van dezelfde of gelijkaardige aard te participeren, dergelijke ondernemingen zelf te verwerven of vennootschappen op te richten met het oog op de realisatie van haar doelstellingen en tevens filialen te stichten, Ze is gerechtigd samenwerkingsovereenkomsten te sluiten.

§ 3  BOEKJAAR

Het boekjaar begint vanaf 1 maart van elk jaar en loopt tot en met 28  in een schrikkeljaar tot en met 29  februari van ieder jaar. Bij de tijdspanne van 01.01 tot en met 28.02.2007 gaat het om een korter dan 12 maanden durende verslagperiode.

§ 4  STAMKAPITAAL, AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP

1.Het stamkapitaal van de vennootschap bedraagt 50,000,00 DM (in woorden: vijftigduizend Duitse Marken). [..]

§ 5  ZAAKVOERDER(S) EN VERTEGENWOORDIGING

1.De vennootschap heeft één of meerdere zaakvoerder(s). De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap telkens alleen. Indien er sprake is van slechts één zaakvoerder, vertegenwoordigt hij de vennootschap alleen.

2.0e aandeelhoudersvergadering kan zaakvoerders, die bevoegd zijn om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, vrijstellen van de beperkingen van § 181 BOB (Duits Burgerlijk Wetboek).

3.De zaakvoerders sluiten met de vennootschap, vertegenwoordigd door hun vennoten, arbeidsovereenkomsten die de arbeidsrelatie van de zaakvoerders met de vennootschap in detail regelen.

§ 6 AANDEELHOUDERSVERGADERING

1.Tijdens elk boekjaar vindt er een aandeelhoudersvergadering plaats zodra de jaarrekening door de directie opgesteld en gecontroleerd werd.

De aandeelhoudersvergadering dient binnen negen maanden sinds het einde van het vorige boekjaar plaats te vinden,

y § 7  JAARREKENING, WINSTVERDELING

1.De jaarrekening dient door de directie binnen drie maanden vanaf het einde van het boekjaar opgesteld te worden.

De vaststelling van de jaarbalans en de beslissing over de besteding van de daaruit blijkende winst op basis van de boekresultaten berust bij de aandeelhoudersvergadering.

De vennoten maken in principe aanspraak op de uit de jaarlijkse balans blijkende winst in overeenstemming met de omvang van de participatie. Een afwijkende besluitvorming vereist de volgens de wet voor statutenwijzigingen voorgeschreven meerderheid.

Adriaan De Leeuw

Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/,03/2014 - Annexes du Moniteur b Hiermee samen neergelegd:.

- Directiebesluit houdende vestiging van een bijkantoor en volmachten, geapostilleerd op 26/02/2014 - Handelsregister B des Ambtsgerichts Braunschweig, geapostilleerd op 25/02/2014

- Gesellschaftvertrag, geapostilleerd op 25/02/2014

- Handersregister B van het kantongerecht Braunschweig (eensluidende beëdigde vertaling, gelegaliseerd

op 10103/2014)

- Akte van oprichting (eensluidende beëdigde vertaling, gelegaliseerd op 10/03/2014)

e,.3;3 UA islaïsis Erl'.'fs51, vl!il( ?S'lerroelrlffrl' Ft4ctïà Nasim R11 1-1o;ad;,ltliyhoul i°i)rl (Iï} nsiiL(Incol51C IdO IIOl.trl3. hij Von de I"" isot.olrl;c!TI;

hTrlorg(i de, rr,t.hisTEe+lSt" -." on vr" Iir;y^'n" ;().13ri=:ert

Verso. PIr,21Ti n ilandickE5nl3tl

Coordonnées
GESELLSCHAFT FUR OPTISCHE MESSTECHNIK MBH

Adresse
INTERLEUVENLAAN 15F 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande