GHUDANI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHUDANI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.563.706

Publication

06/06/2014
ÿþ Mnd2.1

I

In de bijlagen bij bet Belgisch' Staat end te maken kopie na neeriegging ter griffie van d:ta

akte ~~n

z~gGn on

r gr(a

I~n

reGhtbahk koa aar!

van anastafig i

Griffie ~hand~l QrCrs5e1



i iii liai uiiii iii

*19112936*

9









Ondernemingsnr : 0537.563.706

Benaming

(voluit) : GHUDANI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30 Bus 11

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de vennoten de dato 1 januari 2014.

Bij eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van de heer SINGH Bhagwant, wonende te 2590 Berlaar, Stationsstraat 4, België, als zaakvoerder van de vennootschap goedgekeurd en dit met ingang van het ondertekenen van dit besluit.

De bijzondere algemene vergadering beslist tenslotte, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Yves Janssens, zaakvoerder van de vennootschap Fiduline BV ow BVBA, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2 B1, om, met recht tot indeplaatsstelling, over te gaan tot de publicatie van voornoemde benoeming en voornoemd ontslag in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als bijzondere gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie en het stellen van de nodige formaliteiten in dit verband.

Yves Janssens

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(e i) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2014
ÿþ111111

+19112 37*

Ondernemingsnr : 0537.563.706

Benaming

\Ifliult} : GHUDANI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30 Bus 11

Onderwerp akte BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de vennoten de dato 2 mei 2014.

Bij eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van de heer SINGH Souran, wonende te 3570 Alken, Steenweg 2B7, België, als zaakvoerder van de vennootschap goedgekeurd en dit met ingang van het ondertekenen van dit besluit.

De bijzondere algemene vergadering beslist tenslotte, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Yves Janssens, zaakvoerder van de vennootschap Fiduline BV ovv BVBA, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2 B1, om, met recht tot indeplaatsstelling, over te gaan tot de publicatie van voornoemde benoeming en voornoemd ontslag in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als bijzondere gevolmachtigde, van de publicatieformulieren 1 en Il, voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie en het stellen van de nodige formaliteiten in dit verband,

Yves Janssens

Lasthebber

Op de laatste blz. van luik _ vermelden , netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. rietzij van de perso ntenl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bidagen bij het Belgisch Staata0ekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte egceonfvan

~r op

2

ter9ri~ 7 At 24

e ~

rechtbank ven

deiiVeaer~en

ko

Gri~Pher,prG' $r~`alige

. - . ~~el

22/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304692*

Neergelegd

20-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537563706

Benaming (voluit): GHUDANI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 19 augustus 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer SINGH Gurmeet, ongehuwd, geboren te Ghudani (India) op 21 september 1977, (nationaal nummer 77.09.21-597.65), wonende te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30 bus 11.

2) De heer MEHAT Sukhwinder (Singh), geboren te Mehtan Kapurthala (India) op 18 maart 1973, (nationaal nummer 73.03.18-539.87), wonende te 1420 Braine-l'Alleud, chaussée d'Alsemberg 39 bus C011, echtgenoot van mevrouw Dos Santos Gonçalves Carla,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  GHUDANI met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke Pamelsestraat, 30 bus 11.

De vennootschap heeft als doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

- De uitbating van een wasplaats voor auto s, bestelwagens, vrachtwagens en motorvoertuigen (carwash), al dan niet met bediening;

- het simoniseren (wax polishing) en onderhouden van voertuigen;

- de verkoop van onderhoudsproducten en de verkoop van aanverwante producten voor voertuigen;

- groot- en kleinhandel, import en export van :

o voedingswaren in het algemeen;

o verse, geconserveerde en diepvriesproducten van alle aard;

o wijn, alcoholische en andere dranken in de ruimste zin van het woord, roomijs en consumptieijs;

o tabaksproducten, sigaren en andere rookartikelen;

o snacks en bereide schotels om mee te nemen;

o boeken, kranten, tijdschriften, drukwerken, postzegels, wenskaarten, speelgoed, geschenkartikelen, kantoor- en schoolbenodigdheden, zonder dat deze lijst limitatief is;

o frisdranken, snoepgoed en suikerwaren;

o verkoop en verhuur van films en video s, feestvuurwerk, valideringscentrum voor lotto en tiercé;

- de uitbating van alles wat betrekking heeft met de horeca zoals, zonder beperking door opsomming, daar zijn : hotels- en logementshuizen, restaurants en spijshuizen, verbruikssalons, frituren, drankgelegenheden, dancings, cabarets, private clubs;

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen of ruilen, die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap mag beschikbare middelen beleggen in onroerende en roerende goederen.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of toestaan. De vennootschap kan zich eveneens borgstellen ten voordele van derden.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderzins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderzins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt :

De heer Singh Gurmeet voor drieënnegentig (93) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De heer Mehat Sukhwinder voor drieënnegentig (93) aandelen

De oprichters verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) dat ingeschreven werd in geld als volgt door :

De heer Singh Gurmeet voor drieduizend honderd euro (3.100 ¬ )

De heer Mehat Sukhwinder voor drieduizend honderd euro (3.100 ¬ )

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend vijftien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen gedaan sedert 1 augustus 2013 worden geacht gedaan te zijn geweest voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Benoeming van de zaakvoerder  bijzondere machtiging

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Gurmeet SINGH, voornoemd, dewelke aanvaardt.

De heer Sukhwinder MEHAT, voornoemd, dewelke aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte'-''-'

11111, 11t11111011.1111111111

Ondernemingsnr : 0537.563.706

Benaming

(voluit) : GHUDANI

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pamelsestraat 30 Bus 11 -1770 Liedekerke

(volledig adres)

= Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de vennoten de dato 31 december 2014.

De bijzondere algemene vergadering van vennoten neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer; SINGH Souran, wonende te 3570 Alken, Steenweg 287, België, als zaakvoerder van de vennootschap en dit? vanaf 31 augustus 2014.

De bijzondere algemene vergadering van vennoten neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer SINGH Baghwant, wonende te 2590 Berlaar, Stationsstraat 4, België, als zaakvoerder van de vennootschap en. dit met ingang vanaf het ondertekenen van dit besluit.

De bijzondere algemene vergadering van vennoten neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer, SINGH Gurmeet, wonende te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30 Bus 11, België, ais zaakvoerder van de' vennootschap en dit met ingang vanaf het ondertekenen van dit besluit.

Bij eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van de heer HAYER Amarjit Singh, wonende te 9090' Melle, Brusselsesteenweg 429, België, ais zaakvoerder van de vennootschap goedgekeurd en dit met ingang

" vanaf 1 januari 2015.

Bij eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van de heer SINGH Manpreet Gill, wonende te 1770 Liedekerke, Opperstraat 77, België, als zaakvoerder van de vennootschap goedgekeurd en dit met ingang vanaf 1 januari 2015.

"

Mehat Sukhwinder Singh

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15576-0509-011
11/09/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





nee

rgelegtllontuangen op

0 2 ~

m~

~M'~ ~

' ' i ~~rl~fie~ iiL~e

i^*''a s f " .J

t~~ [-jri~{1~ .,~ r~ t~e º%-,~ts ~

.. _

rGc~itOclfi~( van iC®cpi`l:~id =~-BrUSSet

Voor- behoudc

aan he

Beigisc Staatsbla

Ondernemingsnr : 0537.563.706

Benaming

(voluit) : GHUDANI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pamelsestraat 30 Bus 11 -1770 Liedekerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming/ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de vennoten de dato 31 juli 2015.

Bij eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van heer BINKOWSKI Krystian, wonende te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 429, België, als zaakvoerder van de vennootschap goedgekeurd en dit met ingang vanaf 3 augustus 2015.

De bijzondere algemene vergadering van vennoten neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer SINGH Manpreet Gill, wonende te 1770 Liedekerke, Opperstraat 77, België, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 16 januari 2015.

Mehat Sukhwinder Singh

Zaakvoerder

Bijlagen birlialfélgisch Staatsblad -11/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GHUDANI

Adresse
PAMELSESTRAAT 30, BUS 11 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande