GIS-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIS-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.858.906

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-02-2015

Griffie

*15302767*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597858906

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Gis-Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op tien februari tweeduizend vijftien dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GIS-Consulting, met maatschappelijke zetel te 3130 Begijnendijk, Werchtersesteenweg 159 werd opgericht door de heer Gabor EGEI, geboren te Budapest (Hongarije) op 14 november 1974, wonende te 3130 Begijnendijk, Werchtersesteenweg 159.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Het verrichten van ICT-activiteiten, waaronder: het verlenen van computerconsultancy-activiteiten; verlenen van advies aan gebruikers over hardware en de configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur; aanbieden van activiteiten van systeemintegrators; aanbieden van overige diensten op het gebied van informaticatechnologie en computer; het auditen van ict-infrastructuur en organisatie; organisatie van lezingen, seminars en evenementen; onderhoud en herstelling van hardware; ontwikkeling van software en de implementatie ervan; de aankoop en verkoop, klein- en groothandel in hardware en software; aanbieden van onderwijs en opleidingen in hoger vermelde activiteiten.

Het verstrekken van advies en opleidingen aan bedrijven, overheden en organisaties in de meest ruime betekenis op vlak van personeelsbeleid, planning, organisatie en beheer, gegevensverwerking en -opslag en wetenschap & techniek. Hieronder moet o.m. begrepen worden, project management en management consulting.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland tot doel, doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke

Onderwerp akte :

Werchtersesteenweg 159 3130 Begijnendijk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is louter exemplatief.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18.550,00 EUR. Het is verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/1000ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingeschreven door de enige oprichter de heer Gabor Egei. Het maatschappelijk kapitaal is volstort bij ING Bank ten belope van 2/3 hetzij 12.400 euro. Derhalve is de oprichter nog als niet-volstorte inbreng 6.200,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de vijfentwintigste van de maand maart om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het eerste boekjaar loopt tot een met 30 september 2015. Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Gewone zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur is de heer

De heer Gabor EGEI, voormeld. Zijn mandaat is bezoldigd.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend vijftien door de heer Gabor Egei in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Bijzondere volmacht: De zaakvoerder geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Saedeleer & Partners , met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Saedeleer & Partners , en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap,  De Saedeleer & Partners wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GIS-CONSULTING

Adresse
WERCHTERSESTEENWEG 159 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande