GLUCKSKLEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLUCKSKLEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.733.038

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 01.07.2014 14258-0250-013
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 16.07.2013 13316-0211-013
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 27.06.2012 12227-0362-013
19/04/2012
ÿþ Mod Wei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

StaE

Ondernemingsnr : 0895.733.038 Benaming

(voluit) :

(verkort) : Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandet

te Leuven, de 0 6 APR. in s

DE GRIFFIER,

ri re

GLUCKSKLEE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Notelaarweg 13, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Vonnicq Vermeulen, te Huishout, op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd, vier bladen, zonder verzendingen, te Herentals, Registratie, op 02 april 2012, boek 5/161, blad 71, vak 8, ontvangen ; vijfentwintig euro (25,00), de ontvanger ai. ; get. V. Gistelynck.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLUCKSKLEE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3140 Keerbergen, Notelaarweg, 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0895.733.038 en bij de belasting op de toegevoegde waarde onder nummer BE 895.733.038, met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten heeft goedgekeurd :

-1- EERSTE BESLUIT : Doeluitbreiding.

De vergadering verklaart vooreerst vóór heden kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder, waarin de voorgestelde uitbreiding van het doel omstandig wordt verantwoord en waarbij een goedgekeurde staat van activa en passiva afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf was gevoegd, en dan ook de voorzitter te ontslaan van de voorlezing ervan.

De vergadering verklaart bovendien uitdrukkelijk dat alle door artikel 287 van het wetboek van vennootschappen voorgeschreven pleegvormen en formaliteiten als vervuld dienen te worden beschouwd.

De vergadering besluit alsdan het doel van de vennootschap uit te breiden en dan ook na puntje -i- de tekst van artikel 3 aan te vullen met wat volgt

"-j- Het aanbieden van allerhande diensten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, met betrekking tot de bereiding, de verkoop en de bedeling van broodjes, warme en koude bereide schotels evenals de bedeling van warme en koude dranken,

-k- Het organiseren en verzorgen van bruiloften, recepties, koffietafels, banketten, lunches, enzoverder.

-I- Het aanbieden van diverse administratieve ondersteuning ten behoeve van derden.

-m- Het aanbieden van overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.".

-2- TWEEDE BESLUIT : Aanpassing overdracht en overgang van aandelen.

De vergadering besluit de bepalingen inzake overdracht en overgang van aandelen aan te passen en dan

ook de titel en de tekst van artikel 9 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"ARTIKEL 9 : Overdracht en overgang aandelen.

I/ OVERDRACHT ONDER LEVENDEN.

1, Vrije overdracht.

Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overdracht van aandelen onder levenden steeds onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de andere vennoten is. gereglementeerd.

Voor de toepassing van artikel 9.1 dient onder overdracht te worden begrepen het afsluiten van: aankoop- of verkoopovereenkomsten, inbrengen in een huwelijksgemeenschap of enige gemeenschap: tengevolge van een wettelijke samenlevingsovereenkomst; schenkingen; inbrengen in vennootschappen of' maatschappen, de certificering van aandelen, het verlenen van opties; het in betaling geven of het in pand. geven; en in het algemeen het stellen van rechtshandelingen - hetzij ten bezwarende titel hetzij ten kosteloze' titel - die vaststaande of zelfs eventuele, onmiddellijke of toekomstige overdrachten van volle of blote eigendomsrechten, vruchtgebruik of genotrechten tot voorwerp hebben ter zake de hen toebehorende' aandelen.

2. Voorkooprecht.

Iedere overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande: vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In afwijking op hoger vermeld principe kunnen de aandelen evenwel vrij overgedragen warden aan de echtgenoot of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdragende vennoot.

2.1. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna "de kandidaat-overdrager" of "kandidaat-overdragende vennoot" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de zaakvoerder(s) aanbieden aan alle andere vennoten (hierna de "voorkoopgerechtigde vennoten" genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de zaakvoerder(s) zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de voorgestelde Kandidaat-overnemer(s), het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden,

2.2. De zaakvoerder(s) moet(en) de voorkoopgerechtigde vennoten kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 2.1

2.3. De voorkoopgerechtigde vennoten oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde vennoot die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de zaakvoerder(s) daarvan in kennis binnen de twee (2) maanden nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.2.

2.4. Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde vennoten gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de vennoten die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de zaakvoerders aan deze vennoten meegedeeld binnen de vijftien (15) kalenderdagen na het verstrijken van de termijn van twee (2) maanden bedoeld onder 2.3, hiervoor,

2.5, Indien de betrokken vennoten ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de vijftien (15) kalenderdagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 2.4, tweede alinea, de zaakvoerder(s) daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken vennoten kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de zaakvoerder(s) binnen dezelfde termijn inlichten.

Het voorkooprecht van de overige vennoten zal slechts daadwerkelijk en definitief kunnen uitgeoefend worden, wanneer de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp uitmaakt van het door de overige vennoten uitgeoefende voorkooprecht, behoudens toepassing van artikel 2.8..

2.6. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer(s), voor zover het een aanbod te goeder trouw betreft, dan wel de vraagprijs van de Kandidaat-overdragende vennoot bij gebreke van een bod van een kandidaat-overnemer (onder meer, doch niet beperkt tot, een vrijwillige te koop aanbieding, een overdracht ten kosteloze titel).

Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde vennoten het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan zijn de voorkoopgerechtigde vennoten gerechtigd om een waardebepaling van de aandelen aan te vragen.

In geval van een aanvraag tot waardebepaling van de aandelen respectievelijk een verplichte waardebepaling zullen daartoe twee experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten (één aangesteld door de kandidaat-overdragende vennoot en één door de overige vennoten) worden aangesteld. In geval één der partijen in gebreke blijft haar expert die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezit te benoemen binnen de zeven (7) kalenderdagen na de mededeling van de aanvraag tot waardebepaling, en na de ingebrekestelling door de andere partij die zonder gevolg is gebleven gedurende drie (3) kalenderdagen, zal deze laatste de benoeming van deze expert die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezit mogen vragen bij eenvoudig verzoekschrift gericht aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel gevestigd heeft.

De benoemde experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten dienen op onherroepelijke wijze de waarde van de aandelen vast te stellen binnen een termijn van één (1) maand na hun aanstelling.

De experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten zullen bij de waardebepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. Iedere partij draagt de erelonen van de door hem aangestelde expert die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezit. Indien de waardebepaling resulteert in een lagere afkoopwaarde van de aandelen dan het bod van de kandidaat-overnemer(s) respectievelijk de vraagprijs van de kandidaat-overdragende vennoot, dan zijn de voorkoopgerechtigde vennoten gerechtigd om hun voorkooprecht uit te oefenen aan de lagere afkoopwaarde zoals bepaald door de twee experten die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor of accountant bezitten naar aanleiding van hoger vermelde waardebepaling.

In dit geval heeft de kandidaat-overdragende vennoot steeds het recht om de overdracht af te lasten en zijn verkoopbod bij aangetekend schrijven in te trekken gedurende een termijn van tien (10) kalenderdagen na mededeling van het resultaat van de waardebepaling; aile kosten van de waardebepaling zijn alsdan volledig ten faste van de kandidaat-overdragende vennoot.

2.7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stel(t)(len) de zaakvoerder(s) de kandidaat-overdrager en de vennoten die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de zaakvoerders,

2.8. Indien de vennoten hun voorkooprecht niet geheel hebben uitgeoefend, mogen de aandelen niet worden overgedragen dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De weigering van toelating van een overdracht onder levenden kan aanleiding geven tot verhaal voor de bevoegde rechtbank, in kortgeding.

Indien de weigering willekeurig wordt geoordeeld, hebben de vennoten zes (6) maanden vanaf de gerechtelijke beschikking om kopers te vinden voor de prijs bepaald door de betrokken partijen respectievelijk de prijs bepaald overeenkomstig de bepalingen van artikel 9.1.2, De betaling van de overnameprijs zal alsdan contant dienen te geschieden.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, kan de kandidaat-overdrager de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen op voorwaarde dat hij dit recht uitoefent binnen de veertig (40) kalenderdagen na het verstrijken van voormelde periode,

2.9. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hoger vermelde alinea's, moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum.

Il/ OVERGANG INGEVOLGE OVERLIJDEN.

Indien de vennootschap meerhoofdig is, is de overgang van aandelen ingevolge overlijden onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht dat als volgt in het voordeel van de andere vennoten is gereglementeerd, behoudens in geval van de overgang van aandelen aan de echtgenoot of aan bloedverwanten in de rechte lijn welk steeds vrij kan geschieden.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen van de overleden vennoot, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot één der opgesomde categorieën behoren, kunnen slechts vennoot worden mits zij door de overige vennoten als vennoot, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, toegelaten worden.

De zaakvoerder(s) zullen daartoe binnen de vijf maanden nadat zij kennis hebben gekregen van het overlijden van een vennoot, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de vennoten over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat aile vennoten (andere dan de betrokken erfgenamen !legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met de totaliteit van hun aandelen als vennoot worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere vennoten, moeten de vennoten die tegen de toelating hebben gestemd binnen de zes maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De vennoten die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan eveneens over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd af te kopen. Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle vennoten (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De overname van de aandelen dient te gebeuren tegen de prijs en voorwaarden bepaald door artikel 9.1.2. hoger vermeld.

Indien de aandelen waarvan de overgang is geweigerd binnen de termijn van drie (3) maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte vennoten zouden zijn gekocht, worden de erfgenamen/legatarissen van deze aandelen onherroepelijk ais vennoot van de vennootschap erkend.

Ili. OVERGANG VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN EN BIJ OVERLIJDEN

EENHOOFDIGHEID.

Tot overdracht van een geheel of gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen voormeld in artikel 911 niet van toepassing.".

-3- DERDE BESLUIT : Toevoeging van artikel 24 in de statuten inzake deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg.

"§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden,

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering am de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

"

~\ f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

§ 2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens § 1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.".

-4- VIERDE BESLUIT ; Toevoeging van artikel 25 in de statuten inzake uitoefening van het stemrecht langs

elektronische weg vóór de algemene vergadering.

"Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóór de algemene

vergadering,

Deze stemming dient te gebeuren door middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking

van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat :

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische ' handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van negen juli tweeduizend en één houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het burgerlijk wetboek.

De formulieren moeten ten laatste tien dagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.".

-5- VIJFDE BESLUIT : Toevoeging van artikel 26 in de statuten inzake uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering.

"Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen fangs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.",

-6- ZESDE BESLUIT : Coördinatie en hemummering van de statuten.

De vergadering besluit ingevolge de hierboven vermelde besluiten de statuten te hernummeren en te

coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Vonnicq Vermeulen, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{egt) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 28.06.2011 11209-0359-010
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 23.06.2010 10201-0362-010
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 17.06.2009 09235-0174-009
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 06.08.2015 15402-0568-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 23.06.2016 16229-0350-013

Coordonnées
GLUCKSKLEE

Adresse
NOTELAARWEG 13 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande