GMG OFFICE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GMG OFFICE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.708.095

Publication

08/07/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar

*13103 69'

11



BRUSe

2? 20111

Griffie

Ondernemirigsnr : Q81708095

Benaming

(voluit) : GMG OFFICE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm bvba

Zetel : De Limburg Stirumlaan, 176, 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onstlag zaakvoerdster en overdracht van aandelen.

De buitengewone algemene vergadering van 12/06/2013 aanvaardt:

Het ontslag van de zaakvoerdster, Mevrouw Patricia Garcia Cassallas vanaf 28/0612013,

De overdracht van 17 aandelen van Mevrouw Patricia Garcia Cassallas aan Mevrouw Madame Elodie Mammano vanaf 28/06/2013.

De overdracht van 16 aandelen van Mevrouw Patricia Garcia Cassallas aan Mevrouw Monica Gomes Fernandes vanaf 2810612013,

Patricia Garcia Casallas Elodie Mammano Monica Gomes Fernandes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 24.05.2013 13131-0405-013
31/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

È r Via: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

uw

Voorbehouder

aan het

Belgisch 5taatsblac

Illing111110111.1

EMZSEI

1 R Dgei2,,,

i

Ondernemingsar: 0841708095

Benaming

(voluit) : GMG OFFICE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm bvba

Zetel : J. Varider Vekenstraat 16 , 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er bijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocleerd Notaris met standplaats te Wemmel op zeven december tweeduizend en twaalf dat de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GMG OFFICE in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besissingen genomen hebben met éénparigheid van stemmen

(... volgen de eerste TWEE BESLUITEN in het FRANS ...) met in het tweede besluit de aanneming van de nieuwe statuten in het nederlands, hierna letterlijk overgenomen :

Artikel 1; VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap heeft de naam "GMG OFFICE» en moet steeds voorafgegaan worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

Artikel 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1.de burgerlijke werkzaamheden van boekhouder(-fiscalist) uitte oefenen, zoals omschreven in de artikelen 38 en 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten, zijnde:

-de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en hen vertegenwoordigen.

2.Het advies in juridische aangelegenheden en meer bepaald inzake het oprichten en ontbinden/vereffenen van vennootschappen;

3.Studiebureau, het organiseren en het verstrekken van advies op financieel, fiscaal en sociaal vlak;

4.De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouden-fiscalist).

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen, vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard en met een gelijkaardig doel als huidig doel.

Zij mag de functie van vereffenaar uitvoeren in andere vennootschappen.

De vennootschap mag daartoe en zonder dat deze opsomming beperkend weze aile financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen voor zover deze verrichtingen strikt binnen de limieten van de deontologie van het BIEF vallen, dewelke met onderhavige doel verwant zijn of er bij aansluiten, of van die aard zijn het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

Artikel 3: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, de Limburg Stirumlaan 176 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhulzen of magazijnen oprichten.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging. Het overlijden, faillissement, het kennelijk onvermogen of de onbekwaamverklaring van een vennoot zorgt niet voor de ontbinding van de vennootschap.

B. KAPITAAL

Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven en volstort ten belope van twee/derde bij de oprichting.

Overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist in het kader van een rechtspersoon, moet de meerderheid van de stemrechten waarover de vennoten beschikken in het bezit zijn van leden van het Instituut of van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid, ais gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Behoudens de aandelen mogen geen andere titels onder welke naam ook uitgegeven worden.

Artikel 6

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten, Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gewaagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijvingen.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende of voor ontvangst getekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering, op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

C. AANDELEN - OVERDRACHT OF OVERLATING VAN AANDELEN

Artikel 7

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hem toebehoort;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer ingeval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in voormeld register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van boekhouder(-fiscalist), die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten.

Artikel 8: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De afstand en de overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten, mits naleving van de in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten voorziene voorwaarden.

Geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is nadat de afstand werd goedgekeurd door minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van het maatschappelijk kapitaal bezitten, met uitzondering van de rechten waarvan de afstand wordt voorgesteld.

De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig werden genomen door de algemene vergadering.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

indien zij als titularis van de lidmaatschapsrechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals een derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake erkenning zoals die voor de overdrachten onder levenden zijn vastgesteld in de statuten, in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen ln het bestuur van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Zij moeten, voor het uitoefenen van hun rechten, de procedure volgen die is voorzien in de onderhavige statuten of in de wet.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

D. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor onbeperkte duur.

De meerderheid van de zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen de zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon, moeten lid zijn van het Instituut of moeten personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België. Indien het een rechtspersoon betreft, moet zij een natuurlijke persoon, boekhouder of boekhouder-fiscalist aanstellen ais permanente vertegenwoordiger van de rechtspersoon. Deze is persoonlijk gebonden door de deontologie van het Instituut.

De natuurlijke personen die de opdrachten zoals omschreven in artikel 49 van de wet uitvoeren in naam en voor rekening van de erkende rechtspersonen bedoeld in dit besluit, moeten de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist hebben of een hoedanigheid die als gelijkwaardig wordt erkend in België of in het buitenland.

Wanneer evenwel de raad van bestuur, het college van zaakvoerders of het directiecomité slechts uit twee leden bestaat, moet één lid benoemd worden onder de leden van het Instituut en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn am de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van de wet of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten dle op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder fiscalist in België. Het lid van het Instituut moet steeds over een doorslaggevende stem beschikken bij de beslissingen van het bestuursorgaan.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10: BENOEMING EN ONTSLAG

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot Is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming, evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair zaakvoerder gebeurt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen en wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet ln ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. in dit geval kan door de algemene vergadering en onverminderd de vergoeding voor zijn onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt

vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 11: BEVOEGDHEDEN - VERTEGENWOORDIGING NAAR DERDEN TOE - VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van boekhouder(-fiscalist).

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdrag ers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van boekhouder(fscalist).

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel boekhouder(-fiscalist).

~ r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ln voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

E. CONTROLE

Artikel 12: CONTROLE

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de laatste vrijdag van de maand april om achttien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren krachtens de wettelijke bepalingen en vermelden de agenda.

Artikel 14: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen verleden te worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet met eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 15: LASTGEVING

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering zich schriftelijk laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot, behoudens in de gevallen bepaald in artikel 25 van de statuten.

Artikel 16: STEMMING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperking.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Indien niet voldaan werd aan voormeld aanwezigheidsquorum, dient een nieuwe buitengewone algemene vergadering samengeroepen te worden met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, of het bij de wet gesteld meerderheidsquorum.

Voor de wijziging van het maatschappelijk doel en de omzetting van de vennootschap is een quorum en een meerderheid van stemmen vereist zoals bepaald in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17 : ENIGE VENNOOT

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

"

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

G. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 18: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat In op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting,

Artikel 19: BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

H. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 20

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep of die betrekking hebben op het voeren van de titel van boekhouder(-fiscalist) zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Artikel 21: VERDELING

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden, zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij bezitten.

Artikel 22: GEMEEN RECHT.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en met de deontologische regels van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten, zullen ais niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Opgemaakt te Wemmel op 14 december 2012

Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2012
ÿþle d'entreprise : 0841708095

Dénomination

(en entier) : GMG OFFICE

(en abrégé) :

Forme juridique : société civile sous forme de sprl

Siège ; rue J. Vander Veken 16 , 1780 Wemmel

(adresse complète)

Obietis) de l'acte :ADOPTION DE NOUVEAUX STATUTS

Il ressort d'un procès-verbal dressé par devant Maître Marie-Antoinette LEONARD, notaire associé à Wemmel en date du sept décembre deux mille douze que les associés de la société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée GMG OFFICE se sont réunis en assemblée générale et qu'ils ont pris les décisions suivantes à l'unanimité des voix :

PREMiERE RESOLUTION  TRANSFERT DU SlEGE

L'assemblée décide de transférer le siège social vers 1780 Wemmel, avenue de Limburg Stirum 176. DEUXIEME RESOLUTION  ADOPTATION DE NOUVEAUX STATUTS

Afin de mettre les statuts en néerlandais en concordance avec le transfert du siège vers 1780 Wemmel, rue J. Vander Veken 16 en vertu d'une assemblée générale extraordinaire des associées le 14 mars 2012, publié aux annexes au Moniteur belge du 29 mars suivant sous le numéro 12064719, suivi par le transfert du siège vers 1780 Wemmel, avenue de Limburg Stirum 176 en vertu de la résolution de ce jour, ['assemblée décide d'adopter des nouveaux statuts dont le texte suit

... suit le texte en néerlandais..

TROISIEME RESOLUTION

L'assemblée décide de conférer tous pouvoirs, avec faculté de subdéléguer :

-au gérant pour l'exécution des résolutions qui précèdent;

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Déposés en même temps : expédition de ['acte

Fait à Wemmel le 14 décembre 2012

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

"

MDC>woRo 11.1

~i drefin

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

b

INI

i

Réserva

au

Moniteu

belge

BRUXELLES

~ ~eDIEC 202

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.7

N° d'entreprise : 0841708095 Dénomination

(en entier) : GMG OFFICE

19 MAR. 2012

Greffe

Réservi i i i b

au

Moniteu

belge

i 1H



*12064719*

Forme juridique : SCSPRL

Siège : Chaussée de Jette 603 à 1090 Jette

Objet de l'acte : Changement de siège social

L'an deux mille douze, le 14 mars, au siège social de la société, Chaussée de Jette 603 à 1090 Jette, s'est réunie une assemblée générale extraordinaire des associés de la scsprl GMG OFFICE,

La séance est ouverte à 111100 sous la présidence de Madame Elodie Mammano.

La présidente constate que la totalité des parts est représentée ce qui permet à l'assemblée générale de délibérer valablement.

La présidente expose :

Le transfert du siège social vers rue J. Vander Veken 16, 1780 Wemmel à dater de ce jour.

L'assemblée vote, à l'unanimité :

Le transfert du siège social vers rue J. Vander Veken 16, 1780 Wemmel à dater de ce jour.

La présidente constate qu'aucun autre point ne doit être traité par l'assemblée.

L'ordre du jour étant épuisé, la présidente lève la séance à 12H00.

En foi de quoi le présent procès-verbal a été signé par les associés.

Elodie Mammano Patricia Garcia Monica Gomes

Mentionner sur ta dernière page du Volet B : Au recto . Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Annexes du Moniteur élgé

Bijlagei bij he Be1gigeh Stutsbiact - 2910312012

24/01/2012
ÿþMea 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de ('acte au greffe -

N° d'entreprise : 0841708095

Dénomination

(en entier) : GMG OFFICE

Forme juridique : SCSPRL

Siège : Chaussée de Jette 603 à 1090 Jette

()blet de l'acte : Nominations de nouvelles gérantes

~

.~.._ ...~

Greffe 1 3 JAK 2C 12

Réservé

au

Moniteur

belge

/111

*iaozzi3o*

L'an deux mille onze, le 23 décembre, au siège social de la société, Chaussée de Jette 603 à 1090 Jette, s'est réunie une assemblée générale extraordinaire des associés de la scsprl GMG OFFICE.

La séance est ouverte à 11H00 sous la présidence de Madame Elodie Mammano.

La présidente constate que la totalité des parts est représentée ce qui permet à l'assemblée générale de délibérer valablement.

La présidente expose, la nomination de Madame Patrice Garda Casallas domiciliée à 1080 Molenbeek-Sain-Jean, Boulevard Edmond Machtens 184/42, comptable fiscaliste- stagiaire inscrite à l'I.P.C.F. sous le numéro N°30151640 et Madame Monica Isabelle Gomes Fernandes Penha, domiciliée à 1501 Buizingen, O. de Kerckhove d'Exaerdestraat 26, comptable-fiscaliste stagiaire inscrite à l'I.P.C.F. sous le numéro 30151741 en qualité de nouvelles gérantes.

L'assemblée vote, à l'unanimité, les nominations, à dater de ce jour, de Mesdames Patricia Garcia Casallas et Monica Isabelle Gomes Fernandes Penha en qualité de nouvelles gérantes.

La présidente constate qu'aucun autre point ne doit être traité par l'assemblée.

L'ordre du jour étant épuisé, la présidente lève la séance à 12H00.

En foi de quoi le présent procès-verbal a été signé par les associés.

Elodie Mammano Patricia Garcia Monica Gomes

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom el qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à.l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

22/12/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

anliXELLEU

GPeffe 'E: 2ra

RÉSE

al

Moni bel

" 11191877'

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Dénomination : GMG OFFICE

Forme juridique : Société civile sous forme de sprl

Siège : Chausée de Jette 603 1090 Bruxelles (Jette)

N- d'entreprise : (/ eï o7 o 5

Objet de l'acte : CONSTITUTION

Il ressort d'un acte reçu par devant Maître Marie-Antoinette LEONARD, notaire associé à Wemmel, en date du cinq décembre deux mille onze que : 1) Madame Elodie MAMMANO, née à Ixelles le 23 janvier 1981,. domiciliée à 1780 Wemmel, rue J.Vander Veken 16, de nationalité belge, carte d'identité numéro 5907201569 24, numéro national 810123 336 03, comptable-fiscaliste stagiaire, IPCF numéro 503168; 2) Madame Patricia GARCIA CASALLAS, née à Ixelles le 31 janvier 1981, domiciliée à 1080 Molenbeek-Saint-Jean, Boulevard Edmond Machtens 184/42, de nationalité espagnole, carte d'identité B0680689-40. numéro national 810131 274 19 et 3) Madame Monica Isabel GOMES FERNANDES PENHA, née à Canelas (Portugal) le 18 août 1987, domiciliée à 1501 Buizingen, O. de Kerckhove d'Exaerdestraat 26, de nationalité portugaise, carte d'identité B 0452807 11, numéro national 870818 456 14 ont requis Maître Marie-Antoinette Léonard, notaire prénommée, de dresser les statuts d'une société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée GMG OFFICE, dont la capital social est fixé à dix-huit mille six cents euros (¬ 18.600,00).11 est entièrement souscrit et est libéré'; à concurrence de dix mille quatre cents euros (E 10.400,00).

Il est représenté par cent (100) parts sociales, souscrites en espèces au prix de cent-quatre-vingt six (186) euros chacune, comme suit :

-Madame Elodie MAMMANO déclare souscrire 80 parts sociales qu'elle libère à concurrence de:

6.680/14.880ème chacune, restant redevable de la libération du solde

-Madame Patricia GARCIA déclare souscrire 10 parts sociales. qu'elle libère entièrement.

- Madame Monica GOMES déclare souscrire 10 parts sociales qu'elle libère entièrement.

Les fondateurs déclarent et reconnaissent que toutes et chacune de ces parts sociales ont été souscrites et

libérées comme dit ci-dessus et qu'en conséquence, la société a, dès à présent, à sa disposition une somme de

dix mille quatre cents euros (10.400¬ ) sur un compte spécial ouvert au nom de la société en formation auprès

de BNP Paribas Fortis compte numéro 001-6570622-15.

Les statuts stipulent en particulier :

ARTICLE UN - DENOMINATION

Il est formé par les présentes une Société Civile sous forme de société privée à responsabilité limitée sous:

la dénomination « GMG OFFICE»

Cette dénomination doit toujours être précédée ou suivie immédiatement des mots: société civile à forme de

société privée à responsabilité limitée.

ARTICLE DEUX-SIEGE

Le siège social est établi à Jette, Chaussée de Jette 603. (...)

ARTICLE TROIS - OBJET

La société a pour objet, pour compte propre ou pour compte de tiers :

1. les activités civiles mentionnées par les articles 38 et 49 de la foi du vingt-deux avril mil neuf cent

. nonante-neuf relative aux professions comptables et fiscales:

-l'organisation des services comptables et le conseil en ces matières;

" -l'ouverture, la tenue, la centralisation et la clôture des écritures comptables propres à l'établissement des comptes;

-la détermination des résultats et la rédaction des comptes annuels dans la forme requise par les dispositions légales en la matière;

- les conseils en matières fiscales, l'assistance et la représentation des contribuables ;

2. les conseils en matiéres juridiques, et plus particulièrement en matière de création et de liquidation de sociétés;

3. bureau d'étude, d'organisation et de conseil en matière financière, fiscale et sociale;

4. toutes les opérations qui présentent un rapport direct ou indirect avec l'objet social de la société pour' autant que ces opérations soient en conformité avec la déontologie applicable à la profession de comptable(-' fiscaliste) agréé I.P.C.F.

La société pourra s'intéresser par voie d'apports, de souscription, de fusion, voire pourra s'occuper de la.

" gestion et/ou exercer la fonction d'administrateur dans d'autres personnes morales ou sociétés, civiles, dotées d'un objet social similaire.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Elle pourra exercer la fonction de liquidateur dans d'autres sociétés.

Elle pourra également accomplir, dans les strictes limites de la déontologie de l' IPCF et exclusivement pour son compte propre, les opérations financières, mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet ou de nature à en faciliter directement ou indirectement, entièrement ou partiellement la réalisation."

ARTICLE QUATRE-DUREE

La société est constituée pour une durée indéterminée. (...)

ARTICLE CINQ- CAPITAL

Le capital social est fixé à la somme de dix-huit mille six cents euros (¬ 18.600,00) et est représenté par cent (100) parts sociales nominatives sans désignation de la valeur nominale.

Conformément à l'Arrêté Royal du quinze février deux mille cinq relatif aux personnes morales comptables la majorité des droits de vote dont disposent les associés, doit être en possession de membres de l'Institut ou de personnes qui ont à l'étranger une qualité reconnue équivalente à celle de comptable ou de comptable-fiscaliste en Belgique en exécution de traités internationaux ou moyennant réciprocité.

En dehors des parts représentant les apports, il ne peut être créé aucune espèce de titre, sous quelque dénomination que ce soit.

ARTICLE NEUF-ADMINISTRATION

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, personnes physiques. Les gérants sont nommés par l'assemblée générale pour une durée illimitée.

La majorité des gérants, et de façon plus générale les mandataires indépendants qui interviennent au nom et pour compte de la personne morale, doivent être membre de l'Institut ou doivent être des personnes qui possèdent à l'étranger une qualité reconnue équivalente à celle de comptable ou de comptable-fiscaliste en Belgique en exécution de traités internationaux ou moyennant réciprocité. S'il s'agit d'une personne morale, elle doit désigner une personne physique, comptable ou comptable-fiscaliste comme représentant permanent de la personne morale. Celle-ci est personnellement soumise à la déontologie de l'institut.

Les personnes physiques qui exécutent les missions telles que décrites à l'article 49 de la loi au nom et pour compte des personnes morales agréées visées dans cet arrêté, doivent avoir la qualité de comptable ou comptable- fiscaliste ou une qualité reconnue équivalente en Belgique ou à l'étranger.

Cependant, lorsque le conseil de gestion ou le collège des gérants n'est composé que de deux membres, un membre doit être nommé parmi les membres de l'Institut et te deuxième membre peut être nommé parmi les personnes légalement habilitées en Belgique pour exercer des activités réservées de comptable ou comptable-fiscaliste telles que définies à l'article 48 de la loi ou des personnes qui possèdent à l'étranger une qualité reconnue équivalente à celle de comptable ou de comptable-fiscaliste en Belgique en exécution de traités internationaux ou moyennant réciprocité.

Le membre de l'Institut doit toujours disposer d'une voix prépondérante lors des décisions de l'organe de gestion.

Les gérants sont nommés par l'assemblée générale, à la majorité simple des voix.

Les nominations sont en tout temps révocables par l'assemblée générale. Les gérants sont rééligibles.

Le mandat du/des gérant(s)sortant(s)cesse immédiatement après l'assemblée générale qui a procédé aux réélections.

Les non-professionnels qui feraient partie de la société en tant que gérant, associé, mandataire indépendant ne peuvent effectuer aucune activité comptable.

Les non-professionnels ne peuvent pas non plus engager cette société ou intervenir au nom de cette personne morale pour les activités comptables.

ARTICLE DIX  COMPETENCE- REPRESENTATION - DISPOSITIONS PARTICULIERES

Le(s)gérant(s)a (ont)les pouvoirs les plus étendus pour poser ou autoriser tous actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social de la société,sous contrainte des dispositions particulières découlant de la

jouissance des qualités et du port des titres de comptable ou comptable-fiscaliste, telles que prévues par la loi du vingt-deux avril mil neuf cent nonante-neuf et de ses arrêtés d'exécution,à l'exception des actes qui sont expressément réservés par la loi à l'assemblée générale.

ARTICLE ONZE - DELEGATION

Le(s) gérant(s) peu(ven)t nommer des fondés de procuration,associés ou non, agissant seuls ou conjointement, dans les limites de leur compétence professionnelle et sous réserve des limites légales relatives au port du titre et à l'exercice de la profession de comptable(-fiscaliste).

Les personnes auxquelles une délégation a été confiée et qui ne sont pas personnellement membres de l'Institut Professionnel des Comptables et Fiscalistes (IPCF) ne peuvent se livrer à quelque acte ou prise de décision provoquant directement ou indirectement une ingérence dans l'exercice de ta fonction de comptable (fiscaliste).

Le cas échéant, le conseil de gestion fixe les rémunérations et pouvoirs spéciaux attachés à ces fonctions à charge de frais généraux.

ARTICLE TREIZE-DATE-LIEU

L'assemblée générale ordinaire se tiendra de plein droit le dernier vendredi du mois d'avril de chaque année,à dix-huit heures (...)

ARTICLE DIX-SEPT  EXERCICE SOCIAL

L'exercice social commence le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année. ARTILE DIX-HUIT  AFFECTATION DU RESULTAT

Le bénéfice net de l'exercice est déterminé conformément aux dispositions légales.

Sur ce bénéfice, il est fait annuellement un prélèvement d'un vingtième au moins,affecté à la formation d'un fonds de réserve légal.

Réservé eau

" Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Le prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve atteint le dixième du capital social;il doit

être repris si fa réserve légale vient à être entamée.

L'assemblée générale statuant à la majorité des voix, sur proposition du (des)gérant(s),donnera une

affectation à ce solde.

TITRE VI . DISSOLUTION-LIQUIDATION

ARTICLE DIX-NEUF -DISSOLUTION

La société est dissoute dans les cas prévus par la loi.

Sauf dissolution judiciaire ou dissolution de plein droit, la dissolution de la société ne peut résulter que d'une

décision prise par l'assemblée générale,aux conditions requises pour une modification des statuts.

ARTiCLE VINGT -LIQUIDATION

En cas de dissolution de la société, le(s)gérant(s)agira(agiront)comme Liquidateur(s), à moins que

l'assemblée générale ne désigne un ou plusieurs liquidateurs.

Le(s)gérant(s)ou le(s) liquidateur(s) dispose(nt)à cette fin des pouvoirs les plus étendus qui leur sont

reconnus par les articles 186 et suivants du Code des sociétés.

Pour la liquidation des affaires courantes qui impliquent une intervention dans l'exercice de la profession de

comptable(-fiscaliste, le(s)liquidateur(s)qui n'a (n'ont)pas cette qualité fera(feront) appel à une personne qui

jouit de la qualité requise.

Pour la liquidation des affaires courantes qui ont trait au port du titre de conseil fiscal, le(s) liquidateur(s)qui

n'a (n'ont) pas cette qualité fera(feront)appel à une personne qui jouit de la qualité requise.

L'assemblée générale détermine les émoluments éventuels du (des)liquidateur(s).

Après apurement de toutes les dettes,charges et frais de liquidation ou consignation des sommes

nécessaires à cet effet, l'actif net servira d'abord à rembourser le montant du capital libéré.

Si les parts ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, avant de procéder aux répartitions les

liquidateurs, tiennent compte de cette diversité de situation et rétablissent l'équilibre en mettant toutes les parts

sur un pied d'égalité absolu, soit par des appels de fonds complémentaires à charge des titres insuffisamment

libérés,soit par des remboursements préalables en espèces,au profit des parts libérées dans une proportion

supérieure.

Le solde est réparti également entre toutes les parts sociales.

DISPOSITIONS FINALES

A.Nominations des premiers gérants.

Sont nommées en qualité de gérant, pour une durée illimitée, Madame Elodie MAMMANO, prénommée qui

accepte.

Ce mandat sera exercé à titre rémunéré pendant toute la durée de celui-ci à moins qu'une assemblée

ultérieure n'en décide autrement.

La nomination des gérants n'aura d'effet qu'au jour de l'acquisition par la société de la personnalité morale.

B.Com misse ire.

Il n'est pas nommé de commissaire étant donné que, suivant les estimations faites, la société répond pour

son premier exercice social aux critères visés par l'article 141 du Code des sociétés.

C.Premier exercice social.

Le premier exercice social commencera le jour de l'acquisition par la société de la personnalité morale et

finira le trente et un décembre deux mille douze

La première assemblée générale ordinaire aura donc lieu en deux mille treize.

D.Début des activités.

Le début des activités de la société est fixé à son immatriculation en qualité de société civile

E.Reprise par la société des engagements contractés avant la signature du présent acte en vertu de l'article

60 du Code des sociétés.

Pour autant que de besoin tous les engagements, ainsi que les obligations qui en résultent, et toutes les

activités entreprises depuis le premier octobre 2011 par un des fondateurs au nom et pour compte de la société

en formation sont repris par la société présentement constituée. Cette reprise n'aura cependant d'effet qu'au

moment où la société aura la personnalité morale.

Le notaire soussigné attire l'attention des comparants sur le fait que cette rétroactivité est acceptée par

l'administration fiscale pour autant que cet effet rétroactif :

- corresponde à la réalité,

- se rapporte seulement à une courte période,

- et ne préjudicie pas l'application de la législation fiscale.

F. Pouvoirs.

Tous pouvoirs, avec faculté de subdéléguer à madame Elodie MAMMANO, prénomée.

aux fins d'assurer les formalités auprès de tout guichet d'entreprise, de la Banque Carrefour des Entreprises

et, le cas échéant, des services de la Taxe sur la Valeur Ajoutée.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE BVBA-SPRL Léonard & Van Bellinghen

Déposés en même temps : deux expéditions Fait à Wemmel le 06/12/2011 geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirurnlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

13/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vante aktglaAantvangen op

IA

*1505323

O ndernem ingsnr : 0841708095 Benaming

(voluit) : GMG OFFICE

(verkort)

MONITEL R BELGE 2 3 ':i.>'°;1 20'3

0 I -0 ELGISCH -

r~~Éilti^ ..

,, !~~::n

racf itbari',,. van {erïfflewnc'a1 B'ruo ;ea TAATSRI._AP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm bvba

Zetel : De Limburg Stirumlaan, 176, 1780 Wemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overdracht van aandelen.

De buitengewone algemene vergadering van 18/03/2015 aanvaardt:

De overdracht van 5 aandelen van Mevrouw Elodie Mammano aan Meneer Giuseppe Patti vanaf 16103/2015.

Elodie Mammano Monica Gomes Fernandes Giuseppe Patti

Op de laatste blz. van Luik 6 Vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15628-0242-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0090-015

Coordonnées
GMG OFFICE

Adresse
DE LIMBURG STIRUMLAAN 176 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande