GNG INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GNG INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.929.714

Publication

07/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305774*

Neergelegd

03-10-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0539929714

Benaming (voluit): GNG Invest

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest, Overstraat 28 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte ontvangen door meester Willem Timmermans, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-

Zichem op 1 oktober 2013, neergelegd vóór registratie, werd de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid «GNG Invest» opgericht.

VENNOTEN:

1. De heer SCHURMANS Günther, geboren te Diest op 25 oktober 1975, wonende te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 88.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHURMANS", met maatschappelijke zetel te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 88, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Leuven, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het ondernemingsnummer 0460.601.728. Vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar statutair zaakvoerder voormelde heer Günther Schurmans.

INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de tweehonderd vijftig (250) aandelen als volgt werd ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel:

1. door de heer Günther Schurmans, voornoemd, voor een bedrag van vierentwintigduizend vijfhonderd euro (24.500 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijfenveertig (245) aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schurmans, voornoemd, voor een bedrag van vijfhonderd euro (500 EUR), vertegenwoordigd door vijf (5) zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij in totaal tweehonderd vijftig (250) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng volledig werd volgestort. RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  GNG Invest .

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3290 Diest, Overstraat, 28 bus 11.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of dor deelname van dezen:

-Het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen, het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van: algemene bouwwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken, en reinigen van gevels, slopen, plaatsen van afsluitingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en alle andere muur- en vloerbedekkingen, plaatsen van faïencen, warmte- en geluidsisolatie, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garnieren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en van verluchting, van verwarming met warme lucht,, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, de aanneming en uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verwerken of herstellen van alle aannemers- en vervoermaterieel, het vervoer voor eigen rekening en voor derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen, werken in coördinatie met onderaannemers, de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en veiligheidscoördinatie, projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw, infrastructuurwerken, leggen van sterkstroom-en telecommunicatiekabels, in sleuven zonder aaneenkoppeling, algemene aanneming van bouwwerken, geluid- en warmteisolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd, reinigen en opknappen van gevels, moerriolen, plaatsen, boring- en sonderingswerken en injecties, de restauratie van gebouwen en monumenten.

-Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen bouwpromotie, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze onroerende goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management,, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op tweede dinsdag van de maand juni, in de zetel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf procent (5 %) voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Saldo na vereffening:

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs- en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de

statuten.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op eenendertig

december tweeduizend veertien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer SCHURMANS Günther, voornoemd, wonende te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 88.

Die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door

enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Jan Janssens, gevestigd te 3300 Vissenaken, Romeinsebaan 108, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor uittreksel (get.)

Geassocieerd notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel-Zichem.

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GNG INVEST

Adresse
OVERSTRAAT 28, BUS 11 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande