GODTS GUY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GODTS GUY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.464.292

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.10.2013, NGL 25.10.2013 13638-0582-011
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 17.07.2012 12308-0114-008
17/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : c' 32. , pq,;j,

Benaming

(voluit) : GODTS Guy

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Toverberg 63, 3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Patrick COPPIETERS 't WALLANT, te Leuven, op 28 december 2010, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat door de heer GODTS Guy Guillaume Louis, geboren te Leuven op elf mei negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 66.05.11.321-91 en zijn echtgenote mevrouw CNOPS Anja Jeanne Albertine, geboren te Leuven op vijfentwintig april negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.04.25.236-27, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Toverberg 63, een handelsvennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam « GODTS Guy », met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Toverberg 63, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal 18.600,00 euro bedraagt en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volgestort ten belope van 6.200,00 euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank.

DUUR: De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- het uitbaten van een schrijnwerkerij en het uitoefenen van alle activiteiten die er verband mee houden zoals onder meer algemene binnen- en buitenschrijnwerkerij in hout en andere materialen en het maken van meubelen;

- groot- en kleinhandel, export en import van roerende goederen in de ruimste betekenis;

-de uitbating van een restaurant, met alle activiteiten die er verband mee houden zoals traiteurdienst, snack-bar, drankgelegenheid, café-taverne en horecabedrijf

De aankoop, de verkoop, de bewerking en verwerking van alle voedings- en drankwaren, zonder uitzondering, alsook alle diensten verstrekken welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze aktiviteiten en meer in het algemeen alle handelingen stellen welke door het gebruik bekrachtigd zijn in het kader van de uitbating van een horecabedrijf

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controles uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

101

" 1100018"

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de v{ .04 /44

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een deelneming verwerven in alle bestaande of op te richten bedrijven of vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerders zijn benoemd: de heer GODTS Guy Guillaume Louis, voornoemd en mevrouw CNOPS Anja Jeanne Albertine, voornoemd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op elf mei om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

E=lk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

RESERVES  WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op elf mei tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend en elf.

MACHTIGING:

De vergadering besliste volmacht te verlenen aan SBB Accountants te Leuven, Vuurkruisenlaan, 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om indeplaats te stellen, teneinde alle nog noodzakelijke stappen te

" ,_

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het handelsregister, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Notaris Patrick Coppieters t Wallant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 06.08.2015 15404-0117-010
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 27.10.2016 16664-0200-010

Coordonnées
GODTS GUY

Adresse
TOVERBERG 63 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande