GOLDPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOLDPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.913.547

Publication

28/12/2012
ÿþ

" ;fr<_ j ln de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1Z. DEC ZOU

.~a...

eAUsS~L

Gr~ffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbrad

uhlu

Benaming : GOLDPEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Rollebaan 47A

Ondernemingsnr : 0424.913.54

Voorwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Vemimmen, te Sint Genesius-Rode op dertig november tweeduizend en twaalf, geregistreerd drie bladen één verzending te Halle I op tien december tweeduizend en twaalf, boek 724, folio 24, vak 19; Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De Ontvanger (gel) M.P, Eeckhout, dat' de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOLDPEN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Rollebaan 47 A, bijeengekomen is en volgende beslissingen heeft genomen:

I, Na lezing door de voorzitter en onderzoek door de vergadering van het fusievoorstel, waarvan de enige vennoot tijdig en kosteloos een kopie hebben kunnen verkrijgen, keurt deze laatste het fusievoorstel goed.

Il, De enige vennoot beslist overeenkomstig het fusievoorstel dd. 11 juni 2012, over te gaan tot fusie door overneming door de overnemende vennootschap, de bvba IIC, met zetel te Sint-Genesius-Rode, Rollebaan, 47A, van de overgenomen vennootschap, de bvba GOLDPEN, voormeld, door overdracht door deze laatste, ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden.

De enige aandeelhouder verklaart dat:

- de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van enig onroerend goed noch titularis is van enig' zakelijk recht met betrekking tot onroerend goed;

De voorwaarden van deze overdracht worden opgenomen in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

De fusie zal slechts gevolgen hebben zodra:

- de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, overeenstemmende besluiten hebben genomen tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap;

en

- zodra de algemene vergadering van de overnemende vennootschap de eventuele statutenwijzigingen heeft goedgekeurd die voortvloeien uit de fusie, met inbegrip van een mogelijke wijziging van het maatschappelijk doel.

De fusie heeft, vanaf de beslissing genomen door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van de overgenomen vennootschap, alsook de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen, vennootschap naar de overnemende vennootschap.

Deze fusie geeft geen aanleiding tot enige uitgifte van aandelen, aangezien de overnemende vennootschap houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De enige aandeelhouder beslist dat de jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen de 30 september 2011 en heden opgesteld zal worden door de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

Over de goedkeuring van deze Jaarrekening en de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de eerstvolgende gewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

IV. De enige vennoot verleent alle bevoegdheden aan de heer Ben Van Haelen, wonende te Terelfene, Bremstraat 122, die aanvaardt, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de overgenomen vennootschap te' vertegenwoordigen bij de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van'' overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 1 juli 2012 in de boeken van de overnemende vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B r Vervolg

ln het -__an verder gemachtigd'

om:

- de bevoegde hypotheekbewaarders te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van allè bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

- de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van

ondernemingen, via een ondememingsloket, en bij de B.T.W: administratie;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn

bevoegdheid te delegeren, zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgelegde duur.

VOOF EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Philippe Vemimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode.

Voor

aan hit

*Belgisch

Staatsblad

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : ?'aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : laam en handtekening

16/07/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUS«

5JUL 2012

Griffie





*iaizaase*





Ondernemingsnr : 0424.913.547

Benaming

(voluit) : GOLDPEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Rollebaan 47A

Onderwerp akte : Voorstel tot met fusie door overneming gelijkgesteld verrichting

Neerlegging van het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOLDPEN, gevestigd te Sint-Genesius-Rode, Rollebaan 47A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer 0424.913.547, hierna letterlijk overgenomen:

"Ondergetekenden:

De bestuursorganen van;

1.de BVBA I iG gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Rollebaan 47A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0420.843111, verder kortweg "de overnemende vennootschap" genoemd; en

2.de BVBA GOLDPEN, gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Rollebaan 47A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0424.913547, verder kortweg "de over te nemen vennootschap" genoemd,

stellen hierbij het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting vast, hierna kortweg "het fusievoorstel" genoemd, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, overgaat op de overnemende vennootschap, zonder uitreiking van nieuwe aandelen aangezien de overnemende vennootschap enige houder is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

Gezegde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt verder kortweg "de fusie" genoemd.

De overnemende en de over te nemen vennootschappen warden verder kortweg "de betrokken vennootschappen" genoemd.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen stellen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen het fusievoorstel op als volgt:

1. Doel van de betrokken vennootschappen,

1,1. Luidens haar statuten heeft de overnemende vennootschap als doel:

De vennootschap heeft tot doel de invoer, uitvoer, distributie en kleinhandel van papier, kantoor- en lederartikelen van allerlei aard, evenals van alle artikelen die verband houden met papierhandel, kantoorbenodigdheden en schrijfmateriaal. Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of die de uitbreiding en ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag op welke wijze ook worden betrokken in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, overeenkomstig of samenhangend doel hebben.

1.2. Luidens haar statuten heeft de over te nemen vennootschap als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop en verkoop, fabricage van alle papierwaren, bureelbenodigdheden, bureelmeubilair, bureelmachines, elektronische uitrustingen, software, speelgoed, drukwerken, publiciteitsbenodigdheden, geschenkartikelen, en alle aanverwante producten.

Dit zowel in groot- als in kleinhandel, en zowel in handel, als agent of als commissionair van zowel binnenlandse ais buitenlandse firma's.

De vennootschap kan alle verrichten uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. 2.De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1 juli 2012, wetende dat de over te nemen vennootschap haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 30 september 2011,

Op de laatste blz,. van Luik B verm¬ lden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzft van de perso(o)n{end bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegen +roordigen

Verso . Naam en handtelening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle verrichtingen door de over te nemen vennootschap gedaan vanaf 1. juli Z012,komen voor rekening van de ovememende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen ih de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

3.De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten heeft, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

De over te nemen vennootschap heeft geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend moeten worden,

4.Eventuele bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

5,Varia Het fusievoorstel zal onverwijld door de zorgen van de respectieve bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank(en) van koophandel.

De respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen die over de fusie moeten beslissen, zullen ten vroegste zes weken na gezegde neerlegging van het fusievoorstel bijeenkomen in de aanwezigheid van de door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen aangewezen notaris,

(Volgen de handtekeningen)."

Meester Philippe Vernimmen, geassocieerde notaris te Sint Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: fusievoorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laat, biz van Luik S vernielden Recto Naam en hoedan gheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de persoio)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegem.,00rdigen

Verso . Naam en handte4caning

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 30.06.2012 12246-0566-012
25/05/2012 : AN238312
14/03/2011 : AN238312
17/03/2010 : AN238312
24/03/2009 : AN238312
03/04/2008 : AN238312
10/04/2006 : AN238312
19/04/2005 : AN238312
20/12/2004 : AN238312
22/03/2004 : AN238312
20/08/2003 : AN238312
25/09/2002 : AN238312
29/03/2000 : AN238312
02/04/1999 : AN238312
01/01/1997 : AN238312
01/01/1993 : AN238312
31/08/1990 : AN238312
01/01/1989 : AN238312
01/01/1988 : AN238312
01/01/1986 : AN238312

Coordonnées
GOLDPEN

Adresse
ROLLEBAAN 47A 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande