GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 831.489.839

Publication

16/08/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'mort

d C 4011 2411

Griffie

11111,1

3128080*

i

Ondernemingsnr : 0831489839

Benaming

(voluit) : GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3090 Overijse, Terhulpensesteenweg 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : Akte van ontbinding en invereffeningstelling met aanstelling vereffenaar

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO', opgemaakt door geassocieerd notaris Johan Busschaert, notaris te Overijse, op achtentwintig juni tweeduizend dertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de één juli tweeduizend dertien. Drie bladen, geen verzendingen. Boek 133, blad 13, vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De e.a. Inspecteur, (getekend) K, GIJNS, blijkt dat:

1)De vergadering heeft besloten de naamloze vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO", met zetel te 3090 Overijse, Terhulpensesteenweg 221, voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening.

Het mandaat van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurder komt hierdoor ten einde. Er wordt hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

2)De buitengewone algemene vergadering heeft vervolgens besloten als vereffenaar de heer Patrick GOOSSENS, te benoemen.

3)De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat.

Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar* voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn macht niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting een nieuwe vereffenaar aanduiden.

De algemene vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat kosteloos zal uitoefenen.

4)De statuten dienen voortaan gelezen en geïnterpreteerd te worden rekening houdend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 28 juni 2013 werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

.. 4V oor-

'behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn macht niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting een nieuwe vereffenaar aanduiden.

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Een afschrift van de beslissing tot bevestiging van zijn benoeming dient daartoe, samen met het afschrift van deze akte, te worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Tom Verhaegen, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte akte van ontbinding en invereffeningstelling met aanstelling vereffenaar

-bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva 31 maart 2013

-bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0396-015
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 26.09.2012 12574-0509-016
17/10/2011
ÿþA

r'

~+ g3-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'J 2.1U

eige"

Voor- in~innindind~um~~Muuiwi~

behouden *11155937*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Benaming : GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3090 Overijse, Terhulpensesteenweg 221

" Ondernemingsnr : 0831489839

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Tom VERHAEGEN, te Overijse, op tweeëntwintig september tweeduizend en elf. "Geregistreerd te kantoor Overijse, de drieëntwintig september tweeduizend en' elf. Drie bladen, geen verzendingen. Boek 5/127, blad 49, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De' e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS" blijkt dat:

1) De voorzitter bevestigde dat de Raad van Bestuur op 30 augustus 2011 overging tot de inkoop van. duizend tweehonderd achtenvijftig (1.258) kapitaalsaandelen. De bevoegdheid werd hem daartoe gegeven bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 29 augustus 2011. De inkoop geschiedde overeenkomstig. de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op voorstel van de voorzitter besloot de vergadering met eenparigheid van stemmen om deze duizend tweehonderd achtenvijftig ingekochte kapitaalsaandelen te vernietigen.

Deze vernietiging van aandelen zal gebeuren door vermelding ervan in het register van aandelen op naam. De vernieling van deze aandelen gebeurt ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), welke als volgt' zal geïmputeerd worden :

-kapitaal: ÉÈNENDERTIG DUIZEND EURO (¬ 31.000,00).

-reserves: NEGENHONDERD NEGENENZESTIG DUIZEND EURO (¬ 969.000,00).

Naar aanleiding van deze vernietiging van eigen aandelen wordt het kapitaal verminderd ten belope van éénendertig duizend euro (¬ 31.000,00) zodat het kapitaal alzo wordt gebracht van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) op éénendertig duizend euro (¬ 31.000,00) en het aantal aandelen van tweeduizend vijfhonderd zestien (2.516) aandelen op duizend tweehonderd achtenvijftig (1.258) aandelen zonder melding van nominale waarde, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van een kapitaalsverhoging tot tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00).

De vergadering stelde alzo vast dat het kapitaal is gebracht op éénendertig duizend euro (¬ 31.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd achtenvijftig (1.258) aandelen zonder melding van nominale waarde, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van een kapitaalsverhoging tot tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00).

2) De vergadering besloot nadien het kapitaal te verhogen ten belope van éénendertig duizend euro (¬ 31.000,00) om het terug te brengen toi tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) door afneming van de. beschikbare reserve en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelde alzo vast dat het kapitaal is gebracht op tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) door afneming van de beschikbare reserve en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3) De vergadering bevestigde, vermits zowel tot kapitaalsvermindering als tot kapitaalsverhoging besloten is, dat de voormelde opschortende voorwaarde verwezenlijkt zijn.

TOELICHTING.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de. artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na' gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste' kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

4) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de te nemen beslissing, wijziging van artikel 5 van de statuten als volgt door vervanging van de tekst van dit artikel door volgende tekst:

" I-let maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door 1.258 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.258.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$tpagea-bij-het$eíg'tsclrStaatsbiad 17/10f201-1- Annexes du-Mvniteur-treíge-

J

Voor- 5) De vergadering besloot alle machten te verlenen aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van huidige

behouden statutenwijziging.

aan het Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

" Belgisch VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Staatsblad



(getekend) Notaris Tom Verhaegen

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de statutenwijziging.

03/08/2011
ÿþ t" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II IVIIIIIIV VIII IlI I II

behoudi *11119484*

aan he

Beigisc

Staatsba

IV u



eri &12 UM

Griffie

Benaming : GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3090 Overijse, Terhulpensesteenweg 221

Ondernemingsnr : 0831489839

Voorwerp akte : WIJZIGING NA PARTIELE SPLITSING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO", opgemaakt door het ambt van meester Tom Verhaegen, notaris met standplaats te Overijse, op twaalf juli tweeduizend en elf, "Ter registratie aangeboden" blijkt dat:

1.De vergadering aanvaarde, na onderzoek en lezing van het verslag van de raad van bestuur inzake de voorgestelde wijzigingen aan de boekhoudkundige invoegetreding en de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, om de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 17 september 2010 met betrekking tot het splitsingsvoorstel van 21 Juni 2010, te wijzigen met betrekking tot de boekhoudkundige ' invoegetreding door deze te verplaatsen van 1 januari 2010 naar 1 januari 2011. De datum waarop de aandelen recht geven te delen in de winst wordt daarom ook verlegd naar 1 januari 2011. Bijgevolg werden de voorwaarden van het splitsingsvoorstel als volgt aangepast :

A. [" " " 1

B.Alle door de gesplitste vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST" gestelde handelingen worden, met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen behorende tot de bedrijfstak "exploitatie" boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO" en dit vanaf één januari tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST" gedaan betreffende het overgedragen vermogen, zijnde de bedrijfstak 'exploitatie', zullen aldus in de rekeningen van de opgerichte vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO" gebracht worden.

Het resultaat van het boekjaar van 1 januari 2010 tot en met 31 december 2010 wordt volledig toegewezen aan de gesplitste vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST".

C.De datum vanaf welke de aandelen van de opgerichte vennootschap recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 januari 2011.

D. [...j

2.Ingevolge voorgaande beslissing dienen de beschreven activa- en passivabestanddelen, zijnde de bedrijfstak `exploitatie', zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel aangepast te worden zonder dat dit een invloed heeft op het boekhoudkundig netto-actief zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel. Na onderzoek en lezing van het verslag van de raad van bestuur inzake de voorgestelde wijzigingen aan de boekhoudkundige invoegetreding en de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de hierna beschreven activa- en passiva bestanddelen, zijnde de bedrijfstak 'exploitatie', zoals voorgeschreven in het verslag van de raad van bestuur, te aanvaarden. De activa- en passivabestanddelen, zoals opgenomen in de te splitsen vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST", zullen ingebracht worden in de verkrijgende opgerichte vennootschap, te weten de naamloze vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO".

Alle overige activa- en passivabestanddelen die niet opgesomd zijn, blijven in de gesplitste vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST" behouden. Aile niet-geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de te splitsen naamloze vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST" worden geacht gebleven te zijn in deze vennootschap.

Volgende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht :

ACTIVA

VASTE ACTIVA 80.138,39

Materiële vaste activa 79.978,05

Terreinen en gebouwen

Installaties, machines en uitrusting 5.021,75

Meubilair en rollend materieel 22.848,23

Overige materiële vaste activa 52.108,07

"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Financiële activa 160,34

VLOTTENDE ACTIVA 1.737.689,17

Voorraden en bestellingen in uitvoering 260.814,50

Voorraden260.814,50

Vorderingen op ten hoogste één jaar 453.978,98

Handelsvorderingen 324.685,24

Overige vorderingen 129.293,74

Geldbeleggingen 947.871,48

Liquide middelen 75.024,21

TOTAAL ACTIVAI.817.827,56

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 1.504.445,62

Kapitaa152.247,70

Geplaatst kapitaal 52.247,70

Reserves25.000,00

Wettelijke reserve 25.000,00

Overgedragen resultaat 1.427.197,92

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 67.253,00

Voorzieningen voor risico's en kosten 67.253,00

SCHULDEN246.128,94

Schulden op ten hoogste één jaar 126.531,71 51.468,93

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen

Kredietinstellingen

Handelsschulden 75.062,78

Leveranciers75.062,78

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Belasti ngen45.463,18

Bezoldigingen en sociale lasten 6.005,75

Overige schulden 119.597,23

TOTAAL PASSIVA 1.817.827,56

Ofwel een netto-boekwaarde van 1.504.445,62 euro, zoals ook blijkt uit het splitsingsvoorstel van 21 juni 2010.

Gelet op de oprichting van de nieuwe vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO", ten gevolge van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST', die overeenkomstig de beschikking van artikelen 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tot stand gekomen is ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Tom Verhaegen op 17 september 2010, bekendgemaakt in voornoemde bijlagen onder nummer 20101209/0178737 en 20101209/0178688, zullen de verschillende elementen van het eigen vermogen die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, hernomen worden met terugwerkende kracht op datum van één januari 2011 aan de waarde waartegen zijn in de boekhouding van de gesplitste vennootschap voorkwamen (continuïteitsprincipe).

De netto-boekwaarde stemt overeen met het maatschappelijk kapitaal, de diverse reserves en de overgedragen winst per 31 december 2010 zoals hierna bepaald :

Over te dragen eigen vermogen : 1.504.445,62 euro

Het in te brengen netto-actief van de bedrijfstak 'exploitatie' op grond van de toestand per één januari 2011, wordt als volgt opgedeeld :

Kapitaal52.247,70

Geplaatst kapitaal 52.247,70

Reserves25.000,00

Wettelijke reserve 25.000,00

Overgedragen resultaat 1.427.197,92

TOTAAL EIGEN VERMOGEN 1.504.445,62

d

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De overgang van voorgeschreven gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "GOOSSENS SERVICE CENTER INVEST", zijnde de bedrijfstak 'exploitatie' in de reeds opgerichte verkrijgende vennootschap "GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO" geschiedt onder de voorwaarden vermeld in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden :

a.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin ze zich heden bevinden met alle eraan verbonden lasten en voorwaarden.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

b.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf dewelke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor bepaald alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone en buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

c.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien in alle rechten, zowel zakelijk als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het verkregen vermogen.

d.Het gedeelte van het personeel tot op heden in dienst van de gesplitste vennootschap deel uitmakende van de tak 'exploitatie-handelsactiviteit' zat volledig overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door de verkrijgende vennootschap.

e.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgang van de bedrijfstak zullen door de verkrijgende vennootschap gedragen worden.

3)De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de aanpassing aan het splitsingsvoorstel door de algemene vergadering van de gesplitste vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

(getekend) Notaris Tom Verhaegen

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van het PV van 12 juli 2011

20/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i[eergeiegcti0â<YtIlal7geiC1ce

Q$ tiIr" Z01't

Ondernemingsnr : 0831.489.839 Benaming

(voluit) : Goossens Jean-Pierre & Co (in vereffening) (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3090 Overijse, Terhulpensesteenweg 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders van 24 oktober 2014.

- De vergadering heeft met unanimiteit van stemmen beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren ;

- De vergadering heeft unaniem beslist de besluiten van het verslag van de vereffenaar bijgetreden, en heeft zonder uitzonderingen noch voorbehoud unaniem algehele kwijting gegeven aan de heer Patrick Goossens voor het bestuur als vereffenaar van de vennootschap;

- Heeft unaniem de door de vereffenaar vooropgestelde verdeling goedgekeurd;

- Heeft de afrekening gesloten verklaard en vastgesteld dat de vennootschap op 24 oktober 2014 definitief opgehouden heeft te bestaan;

- De verdelingsstaat werd door de Rechtbank van Koophandel te Brussel, afdeling Nederlandstalig goedgekeurd op 19 september 2014

- Heeft unaniem beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar bewaard worden op het professioneel adres van de heer Patrick Goossens , Terhulpensesteenweg 217, 3090 Overijse.

-Heeft unaniem beslist om volmacht te verlenen aan de BVBA ACCOUNTANCY J. DE KNI.fF markt 34-35, 1780 Wemmel evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de sluitingsformaliteiten voor de vennootschap te verrichten in het KBO.

Getekend,

Patrick Goossens

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

tergl'1tfi1e van efederlieristege,

rtverltriank-rete-keoormaeï efiii.__.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GOOSSENS JEAN-PIERRE EN CO

Adresse
TERHULPENSESTEENWEG 221 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande