GOVADESK

Société en commandite simple


Dénomination : GOVADESK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.041.288

Publication

16/09/2011
ÿþ1Aod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerçe'egd ter ariffie cc::

Rechtbank van KocphG'e

te Leuven, de 0 6 SEP. 2011

DECCAFFI EFd,

r~ ie

"

; vndernemingsnr : C ($ O 44 2. '?) 11, .

"

Benaming

(vr,llsil; : GOVADESK

fiechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3150 Wakkerzeel, Wijgmaalsesteenweg 34

Onderwerp akte : OPRICHTING "

" " De maatschappelijke benaming van de gewone commanditaire vennootschap is 'G.C.V. GOVADESK met: als handelsnaam GOVADESK.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3150 Wakkerzeel, Wijgmaalsesteenweg, 34. De heer Sven; GOVERS (N.N. :74.05.24-393-88), zaakvoerder en geheel aansprakelijk gecommanditeerd beherend vennoot: van de gewone commanditaire vennootschap, is woonachtig te 3150 Wakkerzeel, Wijgmaalsesteenweg 34 zal: alleen als zaakvoerder gelast zijn met het bestuur en alleen en onbeperkt over de maatschappelijke handtekening van de vennootschap beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening: slechts mogen gebruik maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen. De stille vennoot is de heer' Michel Edouard P. DEKENS (N.N. : 58.06.18-419-10) commanditaire vennoot wonende te 1850 Grimbergen,. Beukendreef 62.

De vennootschap heeft als doel bouwpromotor, klusjesdienst, schilderwerken, onderhoud beplantingen,: bomen vellen, tuinaanleg, tuinarchitectuur, leveren van planten en bloemen, schoonmaak, management en consultancy advies (zowel in binnen als buitenland), projectstudie, vorming in informaticapakketten, bijstand bij: computerproblemen, helpdesk, ontwikkelen websites, facility management, verhuur stapelplaats, fotografie: klassiek en digitaal (fotoreportages), filmprojecten, zoeken naar buitenlandse afzetmarkten, marktstudie binnen-: en buitenland, verhuur buitenlandse vakantiewoningen, ontwerpen van publicitaire acties en folders, leaflets, brochures, secretariaatswerk, administratief werk, telefoonservice (externe telefoniste), vertalingen, verhuur van: diverse materialen, aankoop en verkoop diverse goederen uitgezonderd voedingsmiddelen, import en export,i diverse diensten en dienstverlening, verhuur boten, mobilehomes en caravans, het uitvoeren voor eigen: rekening of voor rekening van derden van roerende, financiële en onroerende verrichtingen en in het verlenen; van adviezen terzake, alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële en onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking: ervan kunnen bevorderen.

Duur : voor onbepaalde duur met ingang van 1 augustus 2011

Maatschappelijk zetel : deze kan naar het even welke andere plaats worden overgebracht door een:

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en mits publicatie in het Belgisch Staatsblad. "

Maatschappelijk kapitaal : bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro's), vertegenwoordigd; door 100 aandelen waarvan 99 aandelen onderschreven door de heer Govers Sven en 1 aandeel door de heer Dekens Michel Edouard P.

Maatschappelijk boekjaar : van 1 april tot 31 maart

Jaarvergadering : elke 3de dinsdag van augustus om 10.00.

Eerste boekjaar begint op 1 augustus 2011 en zal voor de eerste keer afgesloten worden op 31 maart 2013.

Opgemaakt te Wakkerzeel

1 augustus 2011

Sven GOVERS

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van LUIK I3 melden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. telzij van de perso o)ntent bevoegd de Techtspers']nn len aanzien van dardera te verlegenvwoordiger¬

Verso : Naam en handtekening.

v

bel' aa Be

Ste::

fl11 1H 1l I1 lUI 11111 1 IIIi

*11140393*

I

Coordonnées
GOVADESK

Adresse
WIJGMAALSESTEENWEG 34 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande