GRAVITY PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAVITY PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.590.502

Publication

17/10/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I11ItI (liii lltI 11111 f1111 (111111(11(1111 1111 iii

*13157978*

Meerge'=gc ter griffie tier

Rechtbe" " van Koophandel

te Leuven, de 0 8 OKT. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr; SL(O 5 80 S02.

Benaming (voluit) : Gravity Projects

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Putsebaan 20 A 1

3140 Keerbergen

Onderwerp akte :Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 1 oktober 2013, dat tussen:

1. De heer Giorgino, Philippe Patrice Robert, geboren te Leuven op 24 mei 1981 (rijksregisternummer 81,05.24-211.29), wonende te 3140 Keerbergen, Putsebaan 20 Al.

2. Mevrouw Giorgino, Caroline Laura Cosima, geboren te Leuven op 28 december 1978

(rijksregisternummer 78.12.28-202.01), wonende te 2220 Helst-op-den-Berg, Eglantierstraat 31

bus 2.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Gravity Projects".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Putsebaan 20 A 1.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft als doel:

1) Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen in het domein van

de informatie-, communicatie- en computerwetenschappen, voor klanten in België en/of in het ;

buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met name doch niet beperkt tot alle verrichtingen die betrekking hebben op volgende activiteiten of van aard zijn deze te begunstigen: (I) de bouw, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de distributie, de ontwikkeling, de uitrusting, het! beheer, de uitbating, de omvorming en/of de implementatie van producten in het domein van de informatie-, communicatie- en computertechnologie, hetzij technische, elektrische of

elektronische producten of hardware, hetzij bedrijfsprocessen of methodieken, hetzij

programma's, design of software hetzij grafische vormgeving, hetzij enige andere producten in dit domein, van welke aard dan ook;

(Il) het verlenen van diensten, met inbegrip van het uitvoeren van controles, audits, studies en onderzoeken en verstrekken van adviezen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hiervoor beschreven producten, de industrieën en/of markten;

ir (III) de coordinatie van de hiervoor en hierna beschreven werkzaamheden;

(IV) de aankoop, verkoop, ontwikkeling, uitvoering en/of medewerking aan onderzoeken en studies, zowel op praktisch of operationeel vlak als op theoretisch of methodisch vlak, ais consultant of anderszins, met betrekking tot informatie-, communicatie- en com puterwetenschappen;

(V) de aankoop, de verkoop, de verhuur, de ontwikkeling, het beheer en/of de uitvoering van vormings- en/of management programma's van uiteenlopende aard.

Het adviseren, ondersteunen en begeleiden van organisaties, bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering in de domeinen waarin de vennootschap actief is, met name, doch niet beperkt tot het domein van de informatie-, communicatie- en computerwetenschappen.

(VI) klein- en groothandel in hardware, computers , overige communicatieapparatuur, standaardprogrammatuur en software, audio- en videoapparatuur zoals televisietoestellen, videoweergave toestellen en videocamera's, en bij uitbreiding ook met producten die bijhorend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2) Kleinhandel in plezier- en sportvaartuigen, surfplanken en zeilen, kitesurfen, met uitbreiding in alles dat watersportbeleving kan bevorderen.

3) Kleinhandel in sportartikelen en artikelen voor overige vormen van vrijetijdsbesteding.

4) Het geven van opleiding in voormelde domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privébasis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België. De heer Giorgino Philippe voornoemd verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog twaalfduizend driehonderdvijftig euro (¬ 12.350,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden, Boektiaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde donderdag van de maand juni om 20.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

ti

~

t'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

n mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad







ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur -Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maai kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte. 2, Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4, Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerdere

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten, ln voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur, de heer Giorgino Philippe voornoemd, die uitdrukkelijk verklaard heeft het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

Volmacht.

De heer Giorgino, Philippe voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Boekhoudkantoor Meersman Consulting", te 9150 Kruibeke, Louis Paul Boonstraat 13, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en volmacht.

n

Voor-

behouder) aan het Belgisch

Staatsblad

\Jr

A,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 10.08.2015 15404-0032-010
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0195-011

Coordonnées
GRAVITY PROJECTS

Adresse
PUTSEBAAN 20A, BUS 1 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande