GREENVESTMENTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREENVESTMENTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.116.161

Publication

15/01/2014
ÿþMod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de  ' '' , 1"1.1

DE GRIFREg.

Griffie

Ondernemingsnr : 0845116161

Benaming

(voluit) : GREENVESTMENTS

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHALUIN 111 A 3200 AARSCHOT

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01/10/2013 verplaatst naar :

Vo(

behot

aan

Belgi

Staats



Echostraat 15 3201 Langdorp

Duson Koen Zaakvoerder.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/04/2012
ÿþ mod 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch. Staatsblad

Neergelegd ter griffie da Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 0 APR, 2012

D~F21FFIER,

rl le

11Iiuiiii!nho

i I

Ondernemingsnr : 0 Abe g. " 4A , "

Benaming (voluit) : GREENVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Schaluid 111 bus 1

3200 Aarschot

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op 04 april 2012, blijkt dat de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GREENVESTMENTS, met zetel te 3200 Aarschot, Schaluin 111 bus 1, werd opgericht door:

DUSON Koen Frans, wonende te 3200 Aarschot, Schaluin 111 bus 1.

JOCHMANS Frederik, wonende te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 96.

VAN CALSTER Sam Maarten Bertjan, wonende te 3200 Aarschot, Oude Mechelse baan 259. VAN ROOSBROECK Ruben Thomas, wonende te 3201 Aarschot, Gijmelsesteenweg 294. MEEIJS Senne Levi Door, wonende te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwstraat 106 bus 1. VERWIJLEN Tom Geert, wonende te 3740 Bilzen, Grensstraat 76.

Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte,. Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt gevormd door volgende inbrengen in geld: elk van de oprichters plaatst drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), volgestort voor duizend vijfendertig euro (¬ 1.035,00 euro). In ruil voor de inbreng ontvangt elk van de oprichters 100 aandelen met een nominale waarde van eenendertig euro (¬ 31,00). Elk van de oprichters is nog 2.065,00 euro verschuldigd.

De notaris bevestigt dat een som van 6.210,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer BE 38 0016 5711 6472, geopend bij Fortis Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest dat aan de notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

adviesverlening, bijstand en verwante diensten van economische, juridische, bedrijfskundige, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, inzonderheid met betrekking tot groene investeringen;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

i - de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen;

- de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe concepten en nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris helzg van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

=ab

mad 11.

Veçe f=

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\F:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaànde of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders benoemd door de algemene vergadering. Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meerdere bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt bij gewone meerderheid.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van de bestuurders.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere vierde donderdag van de maand mei om 20u00, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Het boekjaar loopt elk jaar van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013. De eerste jaarvergadering gehouden wordt in 2014.

Tot bestuurder werden benoemd: de heer DUSON Koen en de heer JOCHMANS Frederik, beiden voornoemd. Zij aanvaarden hun mandaat, Hun mandaat is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

De bestuurders bekrachtigen de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert 2 januari 2012 overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders verlenen volmacht aan de vennootschap DUSON, VERREKT & CO te 3200 Aarschot, Diestsestraat 55, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel.

Bart Arnauts, geassocieerde notaris.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oin(en4 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 25.08.2016 16484-0545-010

Coordonnées
GREENVESTMENTS

Adresse
ECHOSTRAAT 15 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande