GUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.030.015

Publication

11/04/2014
ÿþ Me12.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111golo 0 AVR. 2014

eussa



Griffie



Ondememingsnr : 0450.030.015

Benaming

(voluit) : GUS

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vilvoordelaan, 29 - 1930 Zaventem

Onderwerp akte Ontslag bestuurder

De Raad van bestuur van 27 december 2013 aanvaardt het ontslag als bestuurder van de heer Daniel Graux, Gaailaan 50 te 1170 Watermaal-Bosvoorde en dit, vanaf 31 december 2013.

Georges VANHAMME,

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2013
ÿþmod 11.1

)1,e )1,erD 1 In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

á lIIIlIIfflIIllhIlllhlIIIIIIIIllI~m~~u~

*131296 7*

EFIUSSEL

0 9 AUC«siek

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.030.015

Benaming (voluit) : GUS

(verkort) :

Rechtsvorrn : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vilvoordelaan 29

1930 Zaventem

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering -- Kapitaalverhoging  Bundeling van de aandelen 

Aanname nieuwe statuten

"

Er blijkt uit een akte vuleden voor Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel op 18 juli 2013, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUS", met; maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Vilvoordelaan 29, de volgende beslissingen werden genomen : Eerste besluit : Afschaffing van de Franstalige versie van de statuten

De vergadering beslist om de Franstalige versie van de statuten van de vennootschap af te schaffen ingevolge; de tussengekomen verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met name van de; Boulevard du Souverain 84, 1170 Watermaal-Bosvoorde (Brussels Hoofdstedelijk Gewest) naar de Vilvoordelaan 29, 1930 Zaventem (Vlaams Gewest), waartoe werd besloten ter gelegenheid van de jaarlijkse; algemene vergadering van vennoten welke op 29 mei 2012 gehouden werd en dewelke is ingegaan op 1 juli; 2012,

Tweede besluit : Omzetting van het kapitaal van de vennootschap in euro en afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, hetwelk op heden nog is uitgedrukt in Belgische frank, om te zetten en uit te drukken in euro.

Het bedrag van het kapitaal, uitgedrukt in Belgische frank, met name zestien miljoen, zevenhonderdéénendertigduizend Belgische frank, bedraagt derhalve, uitgedrukt in euro,; j; vierhonderdveertienduizend zevenhonderdvijftig euro zesenzestig eurocent (414.750,66 EUR).

De algemene vergadering beslist tevens de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De wijzigingen aan het desbetreffende artikel van de statuten, met name artikel 5 {Kapitaal'), welke uit dit' besluit voortvloeien, zullen geschieden in het kader van de aanname van nieuwe statuten, voorgesteld onder het negende agendapunt, en waartoe beslist zal worden onder het negende besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Derde besluit : Kennisname beëindiging mandaat statutair zaakvoerder en overeenkomstige wijziging; van de statuten

De vergadering neemt kennis van het overlijden van de heer François Terlinden, met name op 17 mei 2007, en; stelt vast dat het zaakvoerdersmandaat van voornoemde per voormelde datum automatisch een einde heeft genomen.

De vergadering beslist dan ook om de vermelding (in huidig artikel 11 van de statuten) dat de heer François; ; Terlinden tot statutair zaakvoerder van de vennootschap werd benoemd, te schrappen.

De wijziging van het desbetreffende artikel van de statuten zal eveneens geschieden in het kader van de aanname van nieuwe statuten, voorgesteld onder het negende agendapunt, en waartoe beslist zal worden onder het negende besluit van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

Vierde besluit : Kapitaalvermindering door terugbetaling aan de vennoten

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van; driehonderdzesenvijftigduizend euro (¬ 356.000,00) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van; vierhonderdveertienduizend zevenhonderdvijftig euro zesenzestig eurocent (¬ 414.750,66) op; achtenvijftigduizend zevenhonderdvijftig euro zesenzestig eurocent (¬ 58.750,66), door terugbetaling aan dei vennoten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze kapitaalvermindering zal plaatsvinden zonder afschaffing van aandelen, maar door een proportionele' vermindering van de fractiewaarde van alle vijfduizend vijfhonderd zevenenzeventig (5.577) aandelen van de vennootschap.

Vijfde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd drieënveertig euro (¬ 243,00) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achtenvijftigduizend zevenhonderdvijftig euro zesenzestig eurocent (¬ 58.750,66) op achtenvijftigduizend negenhonderd drieënnegentig euro zesenzestig eurocent (¬ 58.993,66) door inbreng in geld.

Tot vergoeding van deze inbreng beslist de vergadering drieëntwintig (23) nieuwe aandelen, zonder vermelding van waarde, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, uit te geven.

Deze nieuwe aandelen worden -- louter voor afrondingsdoeleinden  uitgegeven tegen een uitgifteprijs die licht (in zeer minieme mate) hoger ligt dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen bedraagt meer bepaald tien euro zevenenvijftig eurocent (10,57 EUR) en dienen volledig volgestort te worden. Zij zullen in de winsten delen vanaf heden en stemgerechtigd zijn na afloop van huidige vergadering.

Zesde besluit : Verzakincgaan voorkeurrecht -- Intekening op nieuwe aandelen - Volstorting

Zevende besluit : Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris stelt bij authentieke akte vast dat op de kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van tweehonderd drieënveertig euro (¬ 243,00) ingetekend werd, dat ieder van de drieëntwintig (23) nieuwe aandelen volstort werd en dat het kapitaal effectief gebracht is op achtenvijftigduizend negenhonderd drieënnegentig euro zesenzestig eurocent (¬ 58.993,66), vertegenwoordigd door zesduizend (6.000) aandelen, zonder vermelding van waarde.

Achtste besluit : Bundeling aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen van de vennootschap, met name zesduizend (6.000) stuks, te bundelen, met name door deze per zestig (60) stuks te hergroeperen tot één (1) aandeel, zodat het totaal aantal aandelen na de onder het vijfde besluit aangenomen kapitaalverhoging, wordt teruggebracht tot (in totaal) honderd (100) stuks,

Negende besluit : Afschaffing bestaande statuten en aanneming van nieuwe statuten

De vergadering beslist om met Ingang van heden de bestaande (Nederlandse) statuten van de vennootschap af te schaffen en om nieuwe statuten aan te nemen, en dit teneinde te bewerkstelligen dat de statuten van de vennootschap in overeenstemming zijn met (i) de op heden geldende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten (ii) de ter gelegenheid van onderhavige algemene vergadering genomen beslissingen.

De vergadering beslist om de hierna volgende nieuwe statuten van de vennootschap authentiek door de ondergetekende notaris te laten vaststellen, welke met ingang van heden van kracht worden:

HOOFDSTUK EEN : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1: Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming GUS.

Artikel 2 : Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Vilvoordelaan 29.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of in

het Vlaamse Gewest, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), die alle machten heeft om de eruit

voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland,

administratieve zetels, bijhuizen of agentschappen oprichten.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het uitoefenen van het beroep van architect of stedenbouwkundige.

De vennootschap kan, rekening houdend met de voorschriften betreffende de deontologie voor architecten, in algemene zin alle roerende, onroerende en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk, te vergemakkelijken.

Artikel 4 ; Duur,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

HOOFDSTUK TWEE : KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5 : Kapitaal,

Het kapitaal is vastgesteld op achtenvijftigduizend negenhonderd drieënnegentig euro zesenzestig eurocent (¬

58.993,66). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van waarde, welke elk

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 : Aandelen.



Voor-

béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op' naam, waar elke vennoot inzage van mag nemen. Alle overdrachten van aandelen zullen erin worden vermeld, overeenkomstig de wet.

Artikel 7 : Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.lndien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is als eigenaar van het aandeel.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, heeft zijn overlijden niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. Evenwel worden de rechten verbonden aan de aandelen uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bij afwijking van het vorige lid, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan deze aandelen.

indien de vennootschap meerdere vennoten telt en ingeval van overlijden van één van hen, genieten de overlevende vennoten een voorkooprecht op de aandelen van de vooroverleden vennoot. De algemene vergadering bepaalt de voorwaarden en de termijn binnen dewelke de vennoten hun voorkooprecht mogen uitoefenen, alsook het lot van de aandelen waarop het voorkooprecht niet werd uitgeoefend.

Artikel 8 : Overdracht en overgang van aandelen.

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, mag deze laatste zijn aandelen zonder beperking overdragen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, overeenkomstig

de wettelijke bepalingen, slechts overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met

instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na

aftrek van de rechten waarvan de overdracht voorgenomen wordt.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

-aan een vennoot

-aan de echtgenoot en aan bloedverwanten in opgaande of nederdalende lijn van een vennoot.

De beschikkingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele

van een rechtspersoon.

HOOFDSTUK DRIE : BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 9 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. Enkel architecten kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij aile bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

De heren Daniel Charles Louis GRAUX, architect, geboren te Chambery (Frankrijk) op 15 april 1940, hebbende de Belgische nationaliteit, met nationaal nummer 40.04.15-001.29, en Georges VANHAMME, architect, geboren te Vilvoorde op 2 december 1944, met nationaal nummer 44.12.02-35.115, werden benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap ter gelegenheid van de oprichting.

Artikel 10 Bevoegdheden van de zaakvoerders.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen en om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte, alsook in alle akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, rechtsgeldig verbonden door de handtekening van twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Artikel 11 ; Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

De algemene vergadering kan derhalve aan de zaakvoerders, buiten een vergoeding voor representatiekosten, reis- en andere kosten, een vaste of veranderlijke vergoeding toekennen aan te rekenen op de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 12 : Controle.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen-bij het-Belgiseh-Staatsblatt 24fh812O13 =-A-nnexes-du-Monrteur-belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek' van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing.

HOOFDSTUK VIER : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 13 - Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni van elk jaar om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die éénvijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen,

Artikel 14 : Oproeping.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) of door de commissarissen opgeroepen. De oproepingen worden gedaan overeenkomstig de wet. Eenieder mag afzien van dergelijke oproeping en zal, in ieder geval, ais geldig opgeroepen worden beschouwd indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 15 Á Vertegenwoordiging.

Iedere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een mandataris laten vertegenwoordigen (voor zover deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen). Nochtans mogen de rechtspersonen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die geen vennoot hoeft te zijn.

Artikel 16 : Verdaging.

ledere gewone of buitengewone algemene vegadering kan door de zaakvoerder(s) worden verdaagd op de

zitting, voor ten hoogste drie weken. De verdaging annuleert alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en besluit definitief,

Artikel 17 : Voorzitterschap - Beraadslaging -- notulen.

iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

oudste van de aanwezige vennoten.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen worden in een bijzonder daartoe aangelegd register, gehouden op de zetel van de vennootschap. Zij worden ondertekend door de aanwezige vennoten die erom vragen. De copies of uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK VIJF : JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 18 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 19 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

HOOFDSTUK ZES : ONTBINDING - VEREFFENING.

mari 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 20 : Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening

door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

HOOFDSTUK ZEVEN : ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 21 ; Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering der statuten doet elke aandeelhouder, iedere zaakvoerder, commissaris, of vereffenaar,

keuze van woonplaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 22 ; Gemeen recht.

De partijen verklaren zich volledig te richten naar het Wetboek van vennootschappen voor wat betreft de

bepalingen die niet uitdrukkelijk in deze statuten werden opgenomen,

Tiende besluit : machten ter uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Elfde besluit: Mandaat Kruispuntbank der Ondernemingen en andere administraties

De vergadering stelt bovendien beide zaakvoerders, individueel handelend, of Fiduciaire Montgomery aan als bijzondere lasthebbers, elk met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank van Ondernemingen, nuttig dan wel noodzakelijke zouden zijn, te vervullen.

Voornoemde lasthebbers zullen te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Giilardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel,

-1 Coördinatie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 24.07.2013 13336-0039-014
11/10/2012 : BLT002479
31/08/2012 : BLT002479
07/07/2011 : BLT002479
03/09/2010 : BLT002479
01/09/2009 : BLT002479
20/08/2008 : BLT002479
03/09/2007 : BLT002479
01/09/2006 : BLT002479
21/03/2006 : BLT002479
29/09/2005 : BLT002479
12/01/2005 : BLT002479
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 31.07.2015 15368-0474-012
05/09/2003 : BLT002479
16/10/2002 : BLT002479
22/01/2002 : BLT002479
29/07/2000 : BLT002479

Coordonnées
GUS

Adresse
VILVOORDELAAN 29 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande