H & M CLEANING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & M CLEANING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.270.173

Publication

03/10/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 18.06.2014, DPT 29.09.2014 14618-0018-008
27/03/2014
ÿþ Mod 2.1

~_

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Na de algemene vergadering van 03/03/2014 werd er beslist, vanaf heden;

De benoeming ars actief aandeelhouder van Meneer IVANOV RUMEN MARINOV. De benoeming ais actief aandeelhouder van Meneer AHMEDOV AHMED ALIEV. Het ontslag als zaakvoerder en aandeelhouder van Meneer SANO MOUSTAPHA.

10 aandelen van Mevrouw KOSE HULYA is aan Meneer 1VANOV RUMEN MARINOV verkocht. 10 aandelen van Meneer YILMAZ SALIM is aan Meneer AHMEDOV AHMED ALIEV verkocht.

KOSE HULYA 70 AANDELEN

ZAAKVOERDER

YILMAZ SALIM 10 AANDELEN

ACTIEF AANDEELHOUDER

IVANOV RUMEN MARINOV 10 AANDELEN

ACTIEF AANDEELHOUDER

AHMEDOV AHMED ALIEV 10 AANDELEN

ACTIEF AANDEELHOUDER

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

1J1,!11,11£111

Ondernemingsnr : BE 0845 270 173

Benaming

(voluit) : H&M CLEAN1NG

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BEVRIJDINGSLAAN 61 -1932 ZAVENTEM

Onderwerp akte : BENOEMING/ONTSLAG - ZAAKVOERDER/AANDEELHOUDER - OVERDRACHT VAN AANDELEN

4 i'(r?-:(

toge.

Griffie

15/02/2013
ÿþAiod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

II

~~pp~r~° ~

~l~~~~

0 5 F@1rfiPEié um

tOlellil

Ondernemingsnr : BE 0845 270 173

Benaming

(voluit) : H&M CLEANING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BEVRIJDINGSLAAN 61 -1932 ZAVENTEM

Onderwerp akte : BENOEMING AANDEELHOEDER

Na de algemene vergadering van 01/10/2012 werd er beslist, vanaf heden:

De benoeming als actief aandeelhouder van Meneer YILMAZ SALIM.

20 aandelen van Mevrouw KOSE HULYA is aan Meneer YILMAZ SALIM verkocht.

KOSE HULYA SANO MOUSTAPHA YIMAZ SALIM

ZAAKVOERDER ZAAKVOERDER AANDEELHOUDER ACTIEF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/05/2012
ÿþ Met 2.1

sn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12086442*

Voc behoi aan Belg Staat

? S AVR.. 1.01Zi

661k-'4,-Zbee~

Crin-fie

Ondernemingsnr 831186367

Benaming

(vo!Ii't) H&M CLEANING

Rechtsvorm BVBA

Zetel BEVRIJDINGSLAAN 61 1932 ZAVENTEM

Onderwerp akte : DE BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 24 APRIL 2012 Met algemene stemmen aanvaardt de algemene vergadering de benoeming van Mijnheer, SANO MOUSTAPHA, geboren geworden 20/01/1988, als tweede zaakvoerder aan gratis titel NN 88012042158

ZAAKVOERDER ZAAKVOERDER

SANO MOUSTAPHA KÔSE Hülya

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perro{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012
ÿþ Mad Wort 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

16 AVR. 2012

Griffie

*12080019«

V beh. aai Bel Staa

f

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : H&M CLEANING

(verkort) :

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter in kort "BVBA-S"

Zetel " 1932 Zaventem, Bevrijdingslaan 61

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING » BENOEMING

Op elf april tweeduizend en twaalf voorzijde Meester Bruno le Maire, notaris te Brussel, Mevrouw KOSE Hüiyawonende te Zaventem, Bevrijdingslaan 61, verklaart een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter in kort BVBA-S op te richten onder de benaming " H&M CLEANING " waarvan de zetel thans gevestigd is te 1932 Zaventem, Bevrijdingslaan 61.

De oprichter verklaart dat hij geen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf procent of meer dan het totaal van het stemrecht van deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigt.

Voorafgaand de oprichting van de vennootschap, heeft de comparant, als oprichter, neergelegd bij de ondergetekende notaris, het financiële plan dat wordt ondertekend door de heer Lamine Sano, accountant erkend, IAB nummer 7661 2 F 54, Kunstlaan 12 te 1210 Sint-Joost-ten-Node.

Hij verklaart dat hij geen oprichter van een andere BVBA STARTER (sanctie: solidaire borg met de verplichtingen van de vennootschap)

Het kapitaal wordt opgesteld op een euro (1,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Inbreng: Het kapitaal wordt onderschreven in speciën als volgt: Mevrouw KOSE Hülya, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen voor een euro (1,00¬ ).

Het kapitaal is aldus volledig onderschreven. De comparant verklaart dat ieder aandeel ten belope van een euro werd volstort.

Vorm en benaming: De vennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter. Haar benaming is " H&M CLEANING".

Zetel: De maatschappelijke zetel zal mogen overal ver-+plaatst worden bij eenvoudige beslissing van het beheer bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, filialen of agentschappen, zowel in België als in het buitenland opstellen.

Doel: De vennootschap heeft tot doel hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden of in deelneming met andere, zowel in België als in het buitenland:

-de reiniging, het onderhoud en schoonmaken van alle gebouwen, zowel privé als handel en nijverheidsgebouwen, het kuisen van venster en ramen, bureauruimtes;

-Alle huishoudelijk werk zoals strijken werk, wasserij, wassen, poetsen en alle andere huishoudelijke activiteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het bedienen van een stomerij winkel, een kapper wassen van kleding, beddengoed en ander textiel;

- Tapijt reiniging;

-De handel van schoonmaaksproducten en onderhoudsproducten;

-Het aannemen en uitvoeren van dakbedekkingswerken in ondermeer dakpannen, natuurlijke en kunstleien en andere ferro en non-ferro metalen;

-De bouw van daken;

-Het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, dakdichtingswerken;

-Het aannemen van zinkwerk;

-Herstellings- en onderhoudswerken;

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal; - Isolatiewerkzaamheden;

Ze heeft eveneens tot doel de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en alle producten die tot de bouwnijverheid behoren.

Het bijstaan en het verrichten van management activiteiten voor eigen rekening en voor rekening van de opdrachtgever, dit wil zeggen het verlenen van diensten van financiële,. commerciële, technische of administratieve aard.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verwezenlijking, voor zijn eigen rekening, van alle gronde en onroerende handelingen en met name:

-De koop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de herbouw, het afbraak, het vervorming, de exploitatie, het verhuren en het beheer van alle onroerende goederen;

-De koop, de verkoop, de ruiling, de ontginning, de verkaveling, de exploitatie, het verhuren van alle ongebouwd onroerende goederen;

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap kan beheerder, zaakvoerder of vereffenaar zijn,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op een euro (1,00 ¬ ), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Beheer: De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet, benoemd door de algemene vergadering, die hun macht en de duur van hun mandaat vaststelt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Zoals de vennoten, kunnen de zaakvoerders slechts een natuurlijke persoon zijn. De werkzaamheden van de vennootschap zullen toege-"zien worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

Algemene vergadering: Een algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden elk jaar op de eerste maandag van mei tot achttien uur. Indien de hierboven bepaalde datum geen werkdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar en rekeningen: Het maatschappelijke boekjaar begint de eerste januari en eindigt op eenendertig december daaropvol-gend.

UITEINDELIJK EN OVERGANGSBEPALINGEN: De comparant verklaart hetgeen volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt thans gevestigd te 1932 Zaventem, Bevrijdingslaan 61.

Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf deze dag en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in twee duizend en dertien. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BENOEMING:

pehoudVoor-den aan het Belgisch Staatsblad

T8ijl gen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

En aanstonds heeft de comparant verklaren in buitengewone algemene vergadering samen te komen betreffende de hierboven gestichte vennootschap en, met eenparigheid van stemmen, heeft hij de volgende beslissingen genomen:

-Aantal zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op een.

-Benoeming: De vergadering benoemt tot het ambt van zaakvoerder: Mevrouw KOSE Hülya, voornoemd, en die aanvaardt.

-Duur: Deze functie vangt aan op heden zonder beperking van duur. Het ambt van zaakvoerder is op elk ogenblik herroepbaar door de algemene vergadering.

-Machten: De zaakvoerder wordt bekleed met de meest uitgebreide macht om alleen alle daden te stellen die de vennootschap betreffen.

Hij heeft onder zijn bevoegdheid alle daden die door de wet aan de algemene vergadering niet voorbehouden zijn.

Hij mag machten overdragen aan één of meer vol-machtdragers die vennoten zijn of niet.

Bruno Ie Maire

Notaris

Bijlage: 1 kopie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanrgherd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 18.06.2015, DPT 25.02.2016 16053-0352-008

Coordonnées
H & M CLEANING

Adresse
BEVRIJDINGSLAAN 61 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande