HAMA CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAMA CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.893.482

Publication

23/09/2014
ÿþ Riod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14173946*

neergelego/0ntvein9e1 op

1 2 SEP. 2014

ter griffie van eMeederiandstalige

ritbnk 'an iroophiirlel Brussel

Ondernemingsnr eg3 " 955i.

Benaming

(voluit) HAMA CO

(verkort) ;

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1785 Merchtem (Brussegem) Brusselsesteenweg 375A (volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Valérie Indekeu, notaris te Sint-Gillis, Brussel, op 11 september 2014, dat:

Mevrouw HAINE Marie-Une, wonende te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 375k

volgende vennootschap heeft opgericht

STATUTEN:

VORM  NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zij verkrijgt de naam "HAMA CO",

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 375A,

De maatschappelijke zetel kan naar elke andere plaats in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s); deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder(s) ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, administratieve en commerciële zetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s). DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden:

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis,

De aan- en verkoop van aile onroerende goederen en aile daarbij horende handelingen. De vennootschap mag aldus ondermeer onroerende goederen aankopen en verkopen, huren en verhuren, in pend geven, en aile mogelijke handelingen verrichten in verband met het vestigen van zakelijke rechten, investeringen, financieren,. bouwen, herbouwen en herstellen van onroerende goederen.

Verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van aile diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (zowel residentiële als niet residentiële gebouwen).

Het ontwikkelen, coördineren en begeleiden van aile projecten zowel inzake onroerende als inzake vermogen of handelsactiviteiten.

Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.), Leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen,

Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovafiewerken, bouw van appartementsgebouwen, de bouw of de aanleg van : commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, wintersportcentra, enz.

Coördinatie en opvolging van grond- en ruilverkaveling en.

Het leveren van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en de overheid op het gebied van planning, organisatie, marketing, commercialisatie, selectie/aanwerving, evaluatie bedrijfsintelligentie en technologische innovatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enz.

Leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek,'

 . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

publiciteit, computerverwerking en  programma's, organisatie, onderzoek, research, controle en ontwikkeling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

Het bemiddelen in splitsen, fusioneren en verwerven van vennootschappen, bedrijven en vastgoed.

Het houden van deelnemingen in andere vennootschappen, binnenlandse zowel als buitenlandse. Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt zijn of lijken. Zij zal namelijk zowel in binnen en buitenland, aile commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nestreven of nauw met haar doel in verband staan. En dit alles in de meest ruime zin.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, behalve deze verboden door de wetgeving tezake.

DUUR "

De vennootschap wordt opgericht voor onbepealde duur,

KAPITAAL

Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00), Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

BANKATTEST:

De oprichtster verklaart dat op elk aandeel waarop zij heeft ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van twee/derden door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING onder rekeningnummer BE90 3631 3887 4132, geopend op naam van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 10 september 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

VERTEGENWOORDIGING

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen cie algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mcbgen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen bulten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

CONTROLE

Zolang de vennootschap voldoet aan de wettelijke criteria, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid.

Indien de vennootschap aan deze criteria niet meer voldoet, zal het toezicht dienen toevertrouwd te worden aan een commissaris revisor, die benoemd zal worden door de algemene vergadering van de aandeelhouders,

e ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur ; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen, kunnen zowel een gewone algemene vergadering als bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(fen)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of t van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen,

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende voIstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN:

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de 27 mei 2016

2.Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op t één,

Wordt tot zaakvoerder benoemd: Mevrouw HAINE Marie-Line, voornoemd,

Haar mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. 3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparante op dit moment geen commissaris te benoemen.

4.0vememing van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juli 2014 door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5.Volmachten

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fraxinus B.F. BVBA, gevestigd te Droeshoutstraat 88 B1 te 1745 Opwijk, vertegenwoordigd door de heer Ely Van der Borght om alle formaliteiten met betrekking tot inschrijving, eventuele wijziging of schrapping te vervullen in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de B1W-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

"

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om elle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

(tegelijk met dit uittreksel neergelegd uitgifte van de akte)

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173, rbis van het Wetboek der registratierechten.

Valérie Indekeu,

Notaris

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

 7\yl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HAMA CO

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 375A 1785 BRUSSEGEM

Code postal : 1785
Localité : Brussegem
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande