HANDELSCENTRUM BONDGENOTENLAAN-FOCHPLEIN EN AANPALENDE STRATEN

Association sans but lucratif


Dénomination : HANDELSCENTRUM BONDGENOTENLAAN-FOCHPLEIN EN AANPALENDE STRATEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 424.496.546

Publication

16/02/2011
ÿþi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

fe*rgetegd ter griffle der

Rectttbank van K00Rhend . 2011

te Leuven, de UU

DE O IF (ER,

rt le

Ondernerningsnr : 0424.496.546

Benaming

(voluit) : Handels- en Dienstencentrum, De Bond, Bondgenotenlaan, Fochplein, Martelaerenplein, Ladeuzeplein en aanpalende straten VZW

(verkort) : Handelswijk De Bond

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Bondgenotenlaan 33, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Gewijzigde Statuten

Statuten Handels & Dienstencentrum

De Bond en aanpalende

straten & pleinen VZW

KBO 0424 496 546

Titel 1: Naam  zetel  doel  duur

Artikel 1

De Vereniging draagt de naam "Handels en Dienstencentrum De Bond en aanpalende straten en pleinen", afgekort "Handelswijk De Bond".

Deze naam moet steeds door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of afkorting "VZW" worden voorafgegaan of gevolgd.

De Vereniging behoudt zicht het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de Vereniging de verkorte benaming "VZW Handelswijk De Bond" te gebruiken.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de Vereniging wordt gevestigd te 3000 Leuven, Louis Melsensstraat 8. De Vereniging ressorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Alle stukken voorgeschreven door de V.Z.W.-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

"

Voor 1.

-

behouden

aan het

Belgisch _

Staatsblad







+iioasaos*





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de Algemene Vergadering overgebracht worden naar een andere plaats binnen de stad Leuven.

Artikel 3

De Vereniging heeft tot doel

-De promotie van de handel in de Bondgenotenlaan en de aanpalende straten en pleinen.

Dit houdt ondermeer in :

-Het activeren van alle initiatieven die ertoe bijdragen de handel in het genoemd stadsgedeelte te stimuleren.

-Er de samenwerking met de handelaars te stimuleren.

-Er het commercieel imago van het stadsgedeelte te verbeteren.

Deze opsomming is niet limitatief.

Tot het bereiken van dit doel kan de Vereniging alle initiatieven nemen, zoals advies verstrekken alsook suggesties en voorstellen doen aan het Stadsbestuur, aan het Centrummanagement, aan het Handelaarsverbond of andere organisaties die het doel van de verenging kunnen bevorderen.

Zij drijft zelf geen nijverheidsactiviteiten of handelszaken en beoogt niet enig stoffelijk voordeel aan haar leden te verschaffen.

De Vereniging mag tot het bereiken van haar doelstellingen, onder meer maar niet uitsluitend, alle vormen van bijdragen, vergoedingen, subsidies en partnerships innen om haar kosten en onkosten te dekken, met uitsluiting van winstbejag.

Titel 2: De leden

Artikel 5

De Vereniging is samengesteld uit effectieve/stichtende leden en uit toegetreden leden.

De Vereniging telt tenminste drie effectieve leden. Het aantal leden is niet beperkt.

De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden en niet aan de toegetreden leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6

Als effectief lid kan tot de Vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de Raad van Bestuur als zodanig werd aanvaard.

Als toegetreden lid kan tot de Vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard.

Overeenkomstig artikel 10 VZW Wet wordt op de maatschappelijk zetel van de Vereniging door de Raad van Bestuur een register bijgehouden van alle leden.

Artikel 7

De voorwaarden om als effectief of toegetreden lid te worden aanvaard, worden bepaald in het Huishoudelijk Reglement.

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen schriftelijk aan de Raad van Bestuur te worden gericht. De Raad van Bestuur onderzoekt de kandidatuur tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst.

Tegen haar beslissing, die niet met redenen moet omkleed worden, is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt schriftelijk ter kennis van de kandidaat gebracht.

Diegene die niet werd aanvaard, kan zich slechts één jaar na de datum van de beslissing, opnieuw kandidaat stellen.

Artikel 10

10.1 Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de Vereniging, mits het versturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ten laatste drie maanden voor het einde van het lopende Verenigingsjaar.

10.2 Een lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Dit moet geschrapt worden nu er een 213 meerderheid nodig is.

De gronden tot uitsluiting zijn de volgende:

-De verplichtingen opgelegd in artikel 8, op ernstige wijze schenden.

-Ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijven zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de Vereniging na te komen.

-Handelingen stellen of acties ondernemen die de Vereniging kunnen benadelen.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

De beslissing vermeldt de grond van uitsluiting, doch moet verder niet met redenen omkleed zijn. Er is geen beroep mogelijk. Deze beslissing wordt schriftelijk ter kennis van het lid gebracht.

10.3 In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid met toepassing van de procedure vermeld in Artikel 10.2, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen.

De schorsing gaat in vanaf de dag waarop de Raad van Bestuur tot schorsing van het lidmaatschap heeft besloten. Tijdens de schorsing verliest het lid al zijn lidmaatschapsrechten. Daarnaast is hij bevrijd van alle lidmaatschapsverplichtingen, met uitzondering van de betaling van het lidgeld.

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. De schorsing kan maximaal 12 weken duren, of tot de eerste komende Algemene Vergadering, welke over de uitsluiting moet beslissen.

Op deze bijeenkomst van de Algemene Vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene Vergadering niet tot uitsluiting of verdere schorsing over te gaan, dan vervalt de schorsing van rechtswege en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid.

Ontslagnemende, uitgesloten, overleden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de Vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bedragen of gedane inbrengen.

Artikel 11

Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage wordt bepaald door de Raad van Bestuur. Het bedrag mag niet meer bedragen dan ¬ 2.500 (tweeduizend vijfhonderd) per jaar.

De wijze waarop de rekeningen voor het lidgeld worden opgemaakt en verstuurd en de sanctieregeling bij wanbetaling, wordt bepaald in het Huishoudelijk Reglement.

Titel 3: De Algemene Vergadering

Artikel 12

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden.

Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten

uitsluitend een raadgevende stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 13

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de Vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1.De wijziging van de statuten;

2.De benoeming en afzetting van de bestuurders;

3.Desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5.De goedkeuring van de rekeningen en begrotingen;

6.De vrijwillige ontbinding van de Vereniging;

7.De uitsluiting van een lid;

8.De omzetting van de Vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk; en

9.Alle gevallen waarin onderhavige statuten dal vereisen.

Artikel 14

De gewone Algemene Vergadering moet minstens tweemaal per jaar worden bijeengeroepen.

De eerste vergadering vindt plaats op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 30 juni van dat jaar valt.

Op deze voorjaarsvergadering wordt verplichtend behandeld, tenzij bijzondere omstandigheden:

-Het jaarverslag van het vorige werkingsjaar;

-De rekening en verantwoording over vorig boekjaar, alsmede verslag over de financiële toestand.

De tweede vergadering vindt plaats op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 31 december van dat jaar valt.

Op deze najaarsvergadering wordt verplichtend behandeld, tenzij bijzondere omstandigheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-De begroting van het komend jaar;

-De verkiezingen van de leden van de Raad van Bestuur.

Op ieder ogenblik kan een Buitengewone Algemene Vergadering van de Vereniging bijeengeroepen worden door een beslissing van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur zal een Buitengewone Algemene Vergadering bijeenroepen, indien één vijfde van de effectieve leden hem hierom verzoekt bij aangetekend schrijven, met opgave van de agenda, en dit binnen de maand na de ontvangst van dit verzoek.

Indien de Raad van Bestuur nalaat om binnen deze periode gevolg te geven aan dit verzoek kan minstens één vijfde van de effectieve leden zelf een bijzondere Algemene Vergadering bijeenroepen.

Iedere vergadering wordt gehouden op de dag , het uur en de plaats vermeld in de oproeping. Alle effectieve leden moeten erop worden uitgenodigd.

Artikel 15

15.1 De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur bij gewone brief, fax of per email. De brief, fax of e-mail dient minstens acht dagen vôôr de vergadering aan ieder effectief lid te worden gestuurd.

15.2 De agenda wordt vernield in het oproepingsbericht.

De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste een twintigste van het totaal aantal leden, zoals blijkt uit de laatste aanvullende ter griffie neergelegde lijst, moet op de agenda worden vermeld.

De Algemene Vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over de punten die niet op de agenda vermeld zijn, behalve wanneer alle effectieve leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn en zij met eenparigheid van stemmen akkoord gaan de agenda uit te breiden.

15.3 De vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats die in de oproeping is vermeld.

Artikel 16

Ieder effectief lid heeft het recht de Vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een stemgerechtigde mandataris, die ook een effectief lid moet zijn van de Vereniging.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

M0Q22

Ieder effectief lid kan slechts over maximaal 5 volmachten beschikken.

De mandataris moet voor de stemming een geschreven volmacht voorleggen. Alle volmachten dienen bij het begin van de Vergadering aan de voorzitter overhandigd te worden, en zij worden gehecht aan de notulen van de Algemene Vergadering. De volmacht mag eveneens per fax of mail gegeven worden. Zij mag ook aan toonder zijn.

Artikel 17

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of bij ontstentenis, door de Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur. Bij ontstentenis van zowel de voorzitter als de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, wordt de Algemene Vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 18

18.1 In de Algemene Vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen, is de stem van de Voorzitter doorslaggevend.

Onthoudingen, ongeldige en blanco stemmen worden niet meegeteld in de stemming. Enkel de verhouding tussen het aantal VOORJTEGEN stemmen is bepalend voor de meerderheid van de stemmen. Dit doet geen afbreuk aan de geldige samenstelling van de Vergadering.

In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de Vereniging, zal de in de VZW - Wet voorgeschreven procedure (Artikel 7, artikel 8 en artikel 20 VZW Wet) worden nageleefd.

18.2 De regelmatig bijeengeroepen Algemene Vergadering vertegenwoordigt alle leden. Haar besluiten gelden ook voor de leden die niet stemmen of die tegen stemmen.

Artikel 19

De besluiten van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de Voorzitter en een Bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel van de Vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Alle leden of derden, die van een belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur en door een Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Titel 4: Het Bestuur

De Raad van Bestuur heeft een residuaire bevoegdheid: alle bevoegdheden die bij de wet of de statuten niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de Algemene Vergadering, worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

Artikel 20

De Vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie leden, gekozen onder de effectieve leden door de Algemene Vergadering.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van twee jaar.

Ze zijn herkiesbaar.

De Algemene Vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat. Het opdracht eindigt door het verstrijken van hun mandaat, door overlijden, ontslag aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap.

Als slechts drie personen lid zijn van de Vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit twee personen.

Artikel 21

21.1 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter, een Ondervoorzitter, een Penningmeester, een Secretaris en een Afgevaardigd Bestuurder.

Het mandaat van Voorzitter kan maximaal vier opeenvolgende jaren worden uitgeoefend door dezelfde persoon, behoudens een afwijkende beslissing van de Algemene Vergadering. Na het verstrijken van deze periode, dient een andere bestuurder het mandaat van voorzitter waar te nemen.

21.2 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de Voorzitter of de Afgevaardigd Bestuurder.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter of bij ontstentenis de Ondervoorzitter.

Bij ontstentenis van zowel de Voorzitter als de Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, wordt de Raad van

Bestuur voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De Ondervoorzitter wordt met alle verantwoordelijkheden, taken en machten bekleed die toebedeeld zijn aan de Voorzitter, indien laatstgenoemde voor om het even welke reden afwezig zijn op de geplande vergaderingen, manifestaties en activiteiten.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bij onbekwaamheid of ontslag van de Voorzitter tijdens zijn ambtsperiode, zal de Ondervoorzitter ambtshalve het lopend mandaat van de Voorzitter tijdelijk overnemen en/of voltooien.

De Ondervoorzitter zal ten voorlopige titel elk vacant beheersmandaat uitoefenen.

21.3 De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen, indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad van Bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, geeft de stem van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt, de doorslag.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de Voorzitter en een bestuurder en die ingeschreven worden in een speciaal register.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden door de Voorzitter en een Bestuurder ondertekend.

21.4 Wanneer ten aanzien van één van de leden van de Raad van Bestuur een belangenconflict zou rijzen, zal deze zich onthouden van deelname aan de beraadslaging en de stemming. Hij zal dit voorafgaandelijk melden aan de overige leden van de vergadering.

Artikel 22

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de Vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der Vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering of die strijdig zijn met de wet.

Artikel 23

Alle akten die de Vereniging verbinden, worden in naam van de Vereniging geldig ondertekend door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, met name door enerzijds de Voorzitter en de Ondervoorzitter en of de secretaris en of de penningmeester. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

Artikel 24

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur.

'

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het dagelijks bestuur voert alle beleidsbeslissingen uit die genomen werden door de Raad van Bestuur.

De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met

onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

Re personen die belast zijn met het dagelijks bestuur dienen op te treden in een college van minstens twee personen.

Voor verbintenissen en betalingen hoger dan ¬ 2.000,00 is steeds de handtekening van twee bestuurders vereist.

Artikel 25

De bevoegdheid om de Vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen, kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden.

De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

Artikel 26

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de Vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

Artikel 27

De Algemene Vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement.

Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de Vereniging wordt geacht.

Titel 7: Ontbinding  vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 30

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de VZW Wet. (Artikel 20 VZW-Wet)

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de Rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 31

Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan één of meerdere Verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De Algemene Vergadering die tot ontbinding besluit, zal besluiten aan welke Vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

Titel 9: Algemeenheden

Artikel 33

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijven de Wet van 27 juni 1921, zoals onder andere gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, De wet van 16 januari 2003 betreffende de Kruispuntbank en de gebruiken inzake Verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Overgangsbepaling

De huidig samengestelde Raad van Bestuur neemt ontslag en volgende leden treden, met onmiddellijke ingang, toe tot de raad van bestuur.

Ontslagnemende leden zijn:

Dewit Luc, 61.08.14-227.58, 3001 Heverlee, Waversebaan 344a, geboren te Leuven, Voorzitter

Vanmelkebeek Wouter, 590.4116950.05, 3360 Bierbeek, Krekelhof 26, geboren te Wilrijk, Penningmeester Patrick Nolf, 037.0121928.95, 2812 Mechelen Laurierlaan 2/4, geboren te Lier, Secretaris

De nieuwe leden zijn:

Verbinnen Chris, 59.10.16.239.08, 3000 Leuven, Tiensevest 78 geboren te Paulis, Voorzitter

Caubergh Luc, 65.10.30.027.23, 3210 Lubbeek, Kalenberg 8 geboren te Tongeren, Ondervoorzitter

Devlies Walter, 56.12.15.259.66, 3050 Oud-Heverlee, Broekstraat 6 geboren te Leuven, Penningmeester

Declerc Rudy, 44.10.17.209.81, 3052 Blanden, Banhagestraat 27 geboren te Leuven, Secretaris

Peeters Luc, 68.01.16.127.52, 3150 Haacht, Wakkerzeelsestraat 65 geboren te Leuven, Communicatie

Goedgekeurd op de ledenvergadering van 28 oktober 2010

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening (De_ ~ t-

~c~c. eiiCex " t

Coordonnées
HANDELSCENTRUM BONDGENOTENLAAN-FOCHPLEIN EN …

Adresse
BORDGENOTENLAAN 33 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande