HCM HOSPITALITY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HCM HOSPITALITY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 561.703.937

Publication

16/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

1Il HAMM

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

05

Griffie RSCh bnT vn;

Leu

11

J.

Ondememingsnr : oSc, 3

Benaming

(voluit) : HCM Hospitality

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel: Haaggasttsraat 83, 3071 Erps-Kwerps

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Op 18 augustus 2014 zijn samengekomen:

1) Olivier Van den Storme, Haaggatstraat 83, 3071 Erps-Kwerps

2) Laurence Vandenbussche, Haaggatstraat 83, 3071 Erps-Kwerps

met het oog op het oprichten van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

Artikel 1: Naam

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "HOM hospitality".

Deze benaming dient voor te komen op elle documenten en stukken van de vennootschap en dient steeds

voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "Vennootschap onder Firme" of door de afkorting "V.O.F.''.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Haaggatstraat 3071 Erps Kwerps en ressorteert onder het

arrondissement Leuven

De maatschappelijke zetel mag enkel worden verplaatst mits toestemming van alle vennoten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten onder de vorm van beheer (management) en/of advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, zoals het overbrengen van kennis, administratief en commercial ondersteunen van startende en bestaande vennootschappen. Alsook allerhande operationeel advies voor hotels, restaurants en woonzorgcentra, verschaffen van gemeubelde logies. Advies en uitvoering van marketing strategién en publicitaire acties. Als ook het zelf ter beschikking stellen van gemeubelde logies niet alle bijhorende diensten.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor

Bij1agmbiihe_B£1giseh_Staatshind -_16/119/2014__Annems_du_Moniteur_be1ge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Zij mag alles doen wat verband houdt met en nuttig is voor bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf 1 september 2014

Behoudens het bepaalde in artikel 11 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

Artikel 5: Kapitaal  aandelen

De oprichters verklaren in de vennootschap een bedrag in te brengen van 1000 euro.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bijgevolg 1000, euro en wordt vertegenwoordigd door 40 aandelen,

elk met een fractiewaarde van een 1/40ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- Door OlivierVan den Storme: 500 euro.

- Door Laurence Vandenbussche : 500 euro

Als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- Aan Olivier Van den Storme: 20 aandelen.

Aan Laurence Van den Bussche : 20 aandelen.

Artikel 6: Overdracht van aandelen

Buiten de voorafgaande en schriftelijke toestemming van alle medevennoten, mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen.

Artikel 7: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met een beperking van vervreemding van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, waarvoor het eenparig akkoord verreist is van elle vennoten.

De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) wordt beslist door de vergadering van vennoten, bij eenparige beslissing.

Worden tot zaakvoerder(s) benoemd voor de duur van de vennootschap:

 Olivier Van den Storme, Haaggatstraat 83, 3071 Erps-Kwerps

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan door de vergadering van de vennoten een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 8: Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de late maandag van de maand Juni om 09 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Olivier Van den Storme of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij aile medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laaste acht dagen vaar de vergadering moet zijn verstuurd. Deze brief vermeldt de agenda

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle beslissingen van de vergadering van de vennoten vereisen de instemming van aile vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 9: Boekjaar

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eénendertig december van hetzelfde jaar. In afwijking hiervan zal het eerste boekjaar lopen vanaf de datum van neerlegging tot 31 december 2014.

Artikel 10: Winstverdeling

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

Over reservevorming zal worden beslist door de vergadering van de vennoten, alsook over het geheel of gedeeltelijk uitkeren van gereserveerde winst uit vorige jaren.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 11: Ontbinding  vereffening

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde bepalingen geregeld.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld tussen de vennoten volgens hun aandeel in de vennootschap.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 12: Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De participatie in de aandelen van de overleden vennoot wordt overgedragen aan de andere vennoten, in verhouding tot het aandeel in de vennootschap dat deze op de dag van het overlijden reeds bezitten. De vergadering van de vennoten kan evenwel beslissen om de participatie van de overleden vennoot over te dragen aan een nieuwe vennoot.

Aan de erfgenamen van de overleden vennoot is een vergoeding verschuldigd overeenstemmend met de waarde van zijn participatie. De waarde van de aandelen wordt bepaald door het eigen vermogen te delen door het aantal aandelen.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 13: Uittreding

ledere vennoot heeft het recht uit de vennootschap te treden. Hij dient hiertoe de vennootschap alsook elk van de vennoten daarvan in kennis te stellen bij een ter post aangetekende brief, mits een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht wordt genomen.

De uittreding zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap ais ten overstaan van derden, vanaf de vigende dag die volgt op de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De overblijvende vennoten zijn ertoe gehouden de participatie van de uittredende vennoot over te nemen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten op de dag van het uittreden. De waarde van de aandelen wordt bepaald door het eigen vermogen te delen door het aantal aandelen.

Overgangsbepalingen

0

Het eerste boekjaar begint op 1 september 2014 en eindigt op 31 december 2014

De vennootschap neemt alle handelingen over die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld met ingang vanaf 1 september 2014

Volmacht wordt verleend aan Feremans & Partners, 0.L.Vrouwestraat 30, 3000 Leuven om alle wettelijke formaliteiten inzake neerlegging, publicatie Belgisch Staatsblad, .... te vervullen.

Aldus opgemaakt te Leuven op 18 augustus 2014,

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bjea_g_en bij het Belgisch Staatsblad_-_1W119/2_014_- Anne.xes..du_MonitPur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HCM HOSPITALITY

Adresse
HAAGGASTRAAT 83 3071 ERPS-KWERPS

Code postal : 3071
Localité : Erps-Kwerps
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande