HDW CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HDW CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.942.620

Publication

17/07/2014
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-------- ryry ---------- ^ µ y _ ----- ------------- ------ ^ ^ ^. µ µ

Ondememingsnr : 0524.942.620

Benaming

(voluit) : HEM Consult

(verkort) :

Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Snoy et d'Oppuerslaan 9 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BVBA - ONTSLAG - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING - MACHTEN

Ten jare tweeduizend veertien.

Op drieëntwintig junt.

Is voor mij, Hugo KUIJPERS, notaris te Leuven-Heverlee,

BIJEENGEKOMEN:

Een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap HDW Consult, waarvan de zetel gevestigd is te Herent, Snoy et d'Oppuerslaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0524.942.620 en met BTW-nummer BE0524.942.620, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Leuven.

Deze vennootschap werd opgericht ingevolge onderhandse akte te Herent op één maart tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen april nadien, onder nummer 20130409-13055330. De vennoten verklaren dat de statuten van de vennootschap niet werden gewijzigd tot op heden.

De vergadering gaat door ten kantore van ondergetekende notaris te Leuven Heverlee, Schreursvest 5, en wordt geopend om zestien uur onder voorzitterschap van de heer DE WACHTER Hannes Flore Jan, zaakvoerder/beherende vennoot, gehuisvest te Herent, Snoy et d'Oppuerslaan 9.

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de aangehechte aanwezigheidslijst, bevestigend dat de hierop voorkomende vennoten, van wie de naam, voornaam en woonplaats, alsmede het aantal aandelen dat ieder van hen verklaart te bezitten, vermeld zijn in deze lijst, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet vervolgens het volgende uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren:

1. AGENDA

De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1)Verhoging van het kapitaal van de vennootschap ten belope van zestienduizend zeshonderd euro (E 16.600,00), om het te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door inbreng in geld van een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), Deze kapitaalverhoging zal gebeuren via creatie van duizend zeshonderdzestig (1.660) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde [inschrijvingsprijs = fractiewaarde van huidige aandelen Inschrijving en storting van de nieuwe aandelen [door huidige vennoten in verhouding tot hun actueel aandelenbezitj. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

2)Voorlezing van een verrechtvaardigend verslag van de zaakvoerder met het oog op de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van he verslag van een aangestelde bedrijfsrevisor [B.V.-BVBA F. Clukkers Bedrijfsrevisor] over een staat van actief en passief van de vennootschap die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld (per eenendertig maart tweeduizend veertien), en van die staat van activa en passive van de vennootschap.

3)0mzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de zetel, het doel, de duur, het boekjaar, de jaarvergadering en de activa-en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassing hiervoor.

Toekenning aan elke vennoot van één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) zal vertegenwoordigd zijn door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111111111

*14138843*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

RGELEGD

0 8 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ontslag van en kwijting aan de (statutaire) zaakvoerder.

4)Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de overgangsbepalingen betreffende ondermeer de eerste jaarvergadering en het eerste boekjaar, de bepalingen omirent de registratie en de belastingen op de omzetting van de vennootschap, de omzettingskosten en de benoeming van zaakvoerder(s).

5)Machtiging aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de beslissingen aangaande de voorgaande punten en tot coördinatie van de statuten. Bijzondere volmacht.

2. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

De voorzitter verklaart dat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen over de punten van de agenda, wat na akkoordbevinding door de vergadering als juist wordt erkend, namelijk dat er thans tweehonderd (200) aandelen bestaan en dat volgens de aanwezigheidslijst aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Hij verklaart dat aile vennoten en de zaakvoerder hebben verzaakt aan de formaliteiten van voorafgaande oproeping en agenda én aan de voorafgaande mededeling van voormelde verslagen.

BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vennoten verklaren dat het stemrecht verbonden aan hun aandelen niet geschorst

EN ONMIDDELLIJK NADIEN NEEMT DE VERGADERING DE VOLGENDE BESLISSINGEN OVER DE AGENDAPUNTEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN:

1.De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), om het te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door inbreng in geld ten belope van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00) en via creatie van duizend zeshonderdzestig (1.660) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van tien euro (¬ 10,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven door aile huidige vennoten van de vennootschap en dit in verhouding tot hun actueel aandelenbezit, te weten:

-de heer De Wachter Dirk Nadine Frans, gehuisvest te Koksijde, Veumelaan 66A (echtgenoot van mevrouw Vivijs Rita Louise Augusta): acht (8) aandelen of tachtig euro (¬ 80,00), volgestort ten belope van twintig euro (E 20,00);

-de heer De Wachter Hannes voornoemd (echtgenoot van mevrouw Vanderheyde Lobke Maria Cornelia): duizend zeshonderdtweeënvijftig (1.652) aandelen of zestienduizend vijfhonderdtwintig euro (¬ 16.520,00), volgestort ten belope van vierduizend honderdtachtig euro (¬ 4,180,00).

Voormelde volstortingen voor een totaal bedrag van vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00) werden gedaan op een rekening, geopend op naam van de vennootschap bij Belfius (nummer BE85 0882 6233 7606), waarvan een attest werd afgeleverd op zestien juni tweeduizend veertien.

Voor zoveel ais nodig, verklaren beide vennoten voormelde volstortingen te hebben gedaan met gelden van hun respectieve huwgemeenschap, en niet met eigen gelden.

Vaststelling kapitaalverhoging:

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris akte te willen nemen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging werd volgestort ten belope van vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00).

Het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2.De vergadering ontslaat de voorzitter, met het oog op de omzetting van de vennootschap, van het voorlezen

*van het verslag van de zaakvoerder,

*van het verslag, opgemaakt door een aangestelde bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend veertien, of minder dan drie maanden vôôr heden, en

*van diezelfde staat van activa en passive van de vennootschap.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de verslagen en staat.

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F. Clukkers Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 Na, de dato zesentwintig mei tweeduizend veertien, aangaande de omzetting luiden als volgt:

"Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de B.v.b.a, "F. Clukkers Bederevisor met kantoor in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passive, per 31 maart 2014, van de Gewone Commanditaire Vennootschap HIDW Consult overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het lnstituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt;

1.0nze werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive, per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

e 2.Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaarderingen van het netto-actief heeft

plaatsgehad.

3.1-let netto-actief is groter dan het minimum kapitaal vereist voor een Bvba."

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen neergelegd worden zoals wettelijk voorzien.

3.De vergadering beslist vervolgens de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam, de zetel, het doel, de duur, het boekjaar, de jaarvergadering en de activa- en

passivabestanddelen van de vennootschap, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, zullen onveranderd

behouden worden, na de aanpassing ingevolge de kapitaalverhoging hiervoor.

De boeken en boekhouding van de gewone commanditaire vennootschap HDW Consult worden

overgenomen en voortgezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt de nummers waaronder de gewone

commanditaire vennootschap ingeschreven was (nummer in rechtspersonenregister, BTW-nummer, ...).

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per

eenendertig maart tweeduizend veertien en vermeld in voorgaand verslag van de revisor.

Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gesteld door de gewone commanditaire vennootschap

HDW Consult, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de rekeningen van de vennootschap.

Het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap HDW

Consult komt ingevolge onderhavige omzetting ten einde, te weten: het mandaat van de heer De Wachter

Hannes voornoemd,

Kapitaalaandelen:

Het kapitaal van de vennootschap ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zal vertegenwoordigd zijn door duizend

achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in

ruil voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap«

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

-aan de heer De Wachter Dirk voornoemd, die aanvaardt: negen (9) aandelen;

-aan de heer De Wachter Hannes voornoemd, die aanvaardt: duizend achthonderdeenenvijftig (1.851)

aandelen.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen beherende en stille vennoten en alle vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng.

4.Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en van de

overgangsbepalingen.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als

volgt:

STATUTEN

.,.. (begin uittreksel)

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die beheerst wordt door de

in voege zijnde wettelijke bepalingen en deze statuten.

De vennootschap draagt de naam HDW Consult,

De zetel is gevestigd te Herent, Snoy et d'Oppuerslaan 9.

De vennootschap heeft tot doel:

en dit in de meest ruime zin, voor haar rekening of voor rekening van derden, aile verrichtingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het verlenen van advies en bijstand aan ondernemingen en

privaatpersonen.

De verrichtingen kunnen onder meer gebundeld worden in de vorm van studies, systeemontwikkeling,

implementatie of vorming en opleiding.

Het verlenen van adviezen aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht.

Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van

bedrijven op grond van controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort.

Algemene auditactiviteiten.

Markt- en opinieonderzoeksbureaus.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

Administratieve dienstverlening aan bedrijven.

Tussenpersoon in de handel. Handelsbemiddeling in het algemeen.

Het verkrijgen, behouden, beheren, renoveren en verhandelen van roerende en onroerende goederen,

zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie.

Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het

geven van adviezen op het gebied van algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken

aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanhouden en optimaliseren van beleggingen en meer in het algemeen het aanhouden en optimaliseren van roerend en onroerend vermogen in de meest algemene zin.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland nastreven, zowel rechtstreeks ais door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie, of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van mandaat, zowel voor eigen rekening ais voor rekening en op risico van derden.

Zij kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten bestaan, kredieten verienen, hypothecaire of andere zekerheden.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken,

ln het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commercie aard, van roerende en onroerende, industriële en financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doe

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend

achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaalwoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet cnkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In aile akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, met uitsluiting van zaterdagen, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. leder aandeel geeft recht op één enkele stem,

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot is, mits schriftelijke machtiging.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lestes), algemene kosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens éénitwintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het kan overschrijven op een reservefonds, het gewoon kan overdragen of er een andere bestemming aan kan geven.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van zijn(hun) benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Te dien einde beschikt(beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek.. Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over

al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Voor zover wettelijk vereist dient

deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

(einde uittreksel) ....

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTVERKLARINGEN

a)inschriMng en vUstorting van hei kaptitazt van de vennooischap

Vemár onderhavige omzetting, dit is onder vorm van een gewone commanditaire vennootschap, bedroeg het

kapitaal van de vennootschap tweeduizend euro (E 2.000,00), volledig onderschreven én volgestort.

Dit kapitaal werd heden verhoogd tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ingevolge inbreng in

geld [van E 16.600,00 volgestort ten belope van E 4.200,00], zoals hiervoor uiteengezet,

b)Het afsluiten van het huidige (eerste) boekjaar is vastgesteld op eenendertig december tweeduizend

veertien.

c)De eerstvolgende (zijnde, eerste) jaarvergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand mei, om

twintig uur, te weten op vrijdag één met tweeduizend vijftien welke tijdstip zal verschoven worden naar de

eerstvolgende werkdag, zijnde maandag vier mei tweeduizend vijftien.

d)Verschijnenden verklaren dat de kosten, vergoedingen en lasten die uit hoofde van deze omzetting ten

laste van deze vennootschap vallen, geraamd worden op duizend achthonderdzesenzeventig euro

zevenenzestig cent (¬ 1.876,67).

e)Verschijnenden verklaren dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in

de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft

benoemd te worden.

f)De omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen voorzien in artikel 121 uit het Wetboek der

Registratierechten, artikel 210 §1, 3° uit het Wetboek der Inkomstenbelastingen en artikel 11 uit het Wetboek

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

g)Bijzondere algemene vergadering

De vennootschap omgezet in BVBA en haar statuten vastgesteld zijnde, verklaren de vennoten zich te

verenigen in algemene vergadering, en volgende beslissing eenparig te nemen:

Wordt voor een onbepaalde duur in hoedanigheid van (niet-statutaire) zaakvoerder van de BVBA

aangesteld, de heer De Wachter Hannes voornoemd.

5.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat

voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze

doen op het kantoor te 3010 Leuven/Kessel-Lo, Martelarenlaan 38:

- mevrouw Lambeens Sotie;

- de heer Taftijn Peter,

met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge huidige statutenwijziging-omzetting, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en elle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Aangezien de agenda aldus afgehandeld is, wordt de zitting geheven.

Bekwaamheid:

Partijen verklaren dat zij geen beschikking van toelaatbaarheid van een collectieve schuldenregeling hebben verkregen en dat zij niet getroffen zijn door enige beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking. Tegenstrijdige belangen en onevenwichtige bedingen:

Partijen erkennen dat ondergetekende notaris hen overeenkomstig artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat heeft uitgelegd dat ingevolge hun tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen):

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgesteld te Leuven-Heverlee, op plaats en datum ais voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten, met mij, notaris, ondertekend.

Geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Leuven Iste kantoor der Registratie Leuven 2 op 26 juni 2014. Boek 1385 blad 63 vak 12. Ontvangen: Vijftig euro (50 EUR) De ontvanger, (Volgt de handtekening) De Clercq G.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Bijgevoegd: 1) uitgifte van de omzettingsakte met aanwezigheidslijst en volmacht, 2) a)verslag van de bedrijfsrevisor en b)versiag van de zaakvoerder van de Comm.V ivm. de omzetting, en 3) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden zran'het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/04/2013
ÿþr .~." ~ i~l41?1.

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

lirirr ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uumuiiiu~iu

*1305533

Ondernemin jsnr : e J" / " D q . 6-

Benaming

(voluit) : HDW CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Snoy et d'Oppuerslaan 9 3020 HERENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Oprichtingsakte HDW Consult Gewone Commanditaire Vennootschap

Op heden vrijdag 1 maart 2013 zijn de partijen

1. De Heer De Wachter Hannes, geboren te Rumst op 23 juli 1979, wonende te 3020 Herent, Snoy et d'Oppuerslaan 9

2.De Heer Dirk De Wachter, geboren te Mechelen op 1 februari 1951, wonende te Veumelaan 66 A 8670 Koksijde

overeengekomen

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met': als naam HDW Consult.

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Snoy et d'Oppuerslaan 9

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 2.000,00 (tweeduizend) euro. De vennootschap wordt: opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden,

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan :

-Partij 1 brengt 1.990 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 199 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Partij 2 brengt 10 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 1 aandeel zonder vermelding van de

nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn, alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1, Rechtsvorm en naam

Bijlagen T liet Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

u Neerg fegd ter griftié dér

Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de 7 8 Fo 2013

DE GÉ 1FFIER,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt HDW Consult.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Snoy et d'Oppuerslaan 9

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Artikel 39, 3` W. Venn. betreffende de ontbinding is niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - DOEL

Artikel 4, Doel

De vennootschap heeft tot doel :

en dit in de meest ruime zin, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het verlenen van advies en bijstand aan ondernemingen en

privaatpersonen.

De verrichtingen kunnen ondermeer gebundeld worden in de vorm van studies, systeemontwikkeling,

implementatie of vorming en opleiding.

Het verlenen van adviezen aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning,

organisatie,efficiëntie en toezicht.

Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van

bedrijven op grond van controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Algemene auditactiviteiten

Markt -en opinieonderzoeksbureaus.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

Administratieve dienstverlening aan bedrijven.

Tussenpersoon In de handel. Handelsbemiddeling in het algemeen.

Het verkrijgen, behouden, beheren, renoveren en verhandelen van roerende en onroerende goederen,

zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie.

Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het

geven van adviezen op het gebied van algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken

aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren.

Het aanhouden en optimaliseren van beleggingen en meer in het algemeen het aanhouden en optimaliseren

van roerend en onroerend vermogen in de meest algemene zin .

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België ais in het buitenland nastreven, zowel rechtstreeks als

door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie, of mandaat, zowel voor eigen

rekening als voor rekening en op risico van mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico

van derden.

Zij kan zich met het oog hierop borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger,

voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, van

roerende en onroerende, industriële en financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel.

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het doet van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

HOOFDSTUK III -- VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is :

De Heer Hannes De Wachter, Snoy et d'Oppuerslaan 9 3020 Herent

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is:

De Heer Dirk De Wachter, Veumelaan 66 A 8670 Koksijde

Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als beherende vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.000,00 (tweeduizend) euro.

Artikel 7: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volgestort zijn,

Artikel S: Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantai aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovemerner (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

ledere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met instemming van drie vierden meerderheid van de stemmen. Bij weigering, zijn de welgerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

HOOFDSTUK IV  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd :

De Heer Mannes De Wachter, Snoy et d'Oppuerslaan 9 3020 Herent

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap ln en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Controle

iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder Jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder(s),

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is drie vierden meerderheid van de stemmen vereist.

. e

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op eenendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1 maart 2013 en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de le vrijdag van de maand mei In 2015.

Artikel 16. Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met drie vierden i meerderheid van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van ; vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met drie vierden meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen, Artikel 18. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Opgemaakt te Herent, op 1 maart 2013

Hannes De Wachter Dirk De Wachter

Beherend Vennoot Stille Vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.08.2016, NGL 26.08.2016 16469-0411-015

Coordonnées
HDW CONSULT

Adresse
SNOY ET D'OPPUERSLAAN 9 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande